سلام
سما جونتون اومد .
اول جواب این دوستمون را بدم ، بانک سینا ۵۰ تومن باید سپرده بذاری ،
بانک بهم گفت باید ۵۰ سپرده بذاری و ۲۲ درصد سود هم میده و ... منم آخه و نه اینا گفتم
گفتم نمیرم سر صندوق ، صندوقم را که خالی نمیکنند تهش ضرر میگیرند ، اواسط مهر بود از بانک زنگ زدند میخوای تمدید کنی؟ گفتم آره 🥲🪐🥲 ولی الان ۵۰ ندارم گفت حالا ۳۰۰ بزن به حساب تا جز پارسالی ها بشی تا بعد ، منم خوش و خرم فعلا زدم و دیگه بهم چیزی نگفتند 🤭🤭🤭🤭🤭.
نکات بعدی ....
دوستان منم خیلی اشتباه داشتم ، کلی پول الکی حروم کردم به خصوص قسمت شکم😔 الان سال دهم کاری ام هست اما از وقتی با این تاپیک همراه شدم خیلی خوب شدم.
قبلا هم پس انداز داشتم اما نه اینجوری ✅
داشتم میزان پس اندازم را نگاه میکردم ، کلی ذوق کردم باورم نمیشد بتونم ، این خرد خرد ها یهو قابل توجه میشه ، دوستان ناامید نباشید 💔 ناامیدی بدترین گناهه. راستی پیش روانپزشک هم رفتم گفت افسردگی خفیف گرفتی یه قرص خیلی سبک داد با یک سری کارهای شادی آور ، خیلی بهتر شدم خدا رو شکر 🌻🌻🌻🌻
یکمی پول داشتم هی دل کردم و نخریدم سکه از ۴۶ که نخریدم شدم ۵۵ که دیروز دل را زدم به دریا و خریدم . امسال با وام من دو تا سکه تمام گرفتم .
کلاس خصوصی هم یه دونه پیدا کردم ، گفتم بیاند خونه مون که راحت تر باشم .
به دنبال راه های درآمد جدید و اضافی باشید خیلی خوبه .
غذا هم از قبل تو خونه دارم .
راستی مدرسه جدید که میرم همکاران زنگ تفریح حرف های چرت زیاد می زدند تصمیم دارم به کارهای خودم برسم و تو دفتر نرم، یه کتاب بخونم 🥰🥰🥰🥰
راستی قبلا مسیر مدرسه را پیاده میومدم دیدم گشنه ام میشه بیشتر چیز میخرم و میخورم دیگه با اتوبوس میام سریعتر میشه .
تصمیم دارم نمازم را هم تو مدرسه بخونم که هم بچه ها تشویق بشن و هم اول وقت بشه❤️