2777
2789
@masumehjoon بیا و راهنماییم کن ک خیلی نیازم اینم بگم ک برای خونه جدید باید دوتافرش۱۲ متری و رادی ...

عزیزم به نظر من با این حقوق نمیشه یکساله پول پیش خونه رو جور کرد پس بهتره تمرکزتون بذارید رو خرید ماشین به نظر من که واجب‌تره

امسال ان شا الله پول پیش خونه خودتونو زیاد کنید مثلا ۱۰۰ تومن از مستاجرتون بگیرید

خونه ای که خودتون نشستین هم بگید اجاره ببره بالا پول پیش ندید

هر چقدر هم که در توانتون هست تا اون موقع پس انداز کنید و وام بردارید تا بتونید ان شالله تا سال دیگه یه ماشین بخرید

ماشین داشته باشید حتی همسرتون میتونن اسنپ هم کار کنن اگه در توانشون باشه

اینجوری یه درآمد  دیگه هم دارید میتونید وام بردارید با پول اسنپ قسط بدید

معتبره بزن بیمه ازکی بعد دیگه اطلاعات ماشین رو وارد میکنی و جلو میری

زدم عزیزم کلی بیمه هم پیشنهاد شد که البرز و ایران بیمه خوبیه فقط از دم قسط هست؟چون فقط جلو بیمه رازی و بیمه ما نوشته الان بیمه کن بعدا پرداخت کن که توی نظرات رضایتاش خوب نبود

اگر البرز و ایران هم از دم قسط باشه عالیه ولی جلوش چیزی ننوشته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با چه شرایطی خریدی عزیزم مبارکت باشه خونه میشه از رهن و اجاره اش استفاده کردمیشه از پول پیشش واسه ام ...

قربونت عزیزم 

من رو ۳۸۵۰ تقریبا فروختم ملک رو هم فروشنده گیر بود به قیمت خریدم اما از این سرعت بالا رفتن حس بدی دارم احساس میکنم ضرر کردم و دیگه نمیتونم طلا بخرم، صد البته که درست میگید در هر صورت مردم تو این چرخه بازنده هستن 

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
قربونت عزیزم من رو ۳۸۵۰ تقریبا فروختم ملک رو هم فروشنده گیر بود به قیمت خریدم اما از این سرعت بالا ر ...

چه جالب منم دقیقا رو همین قیمت طلا فروختم از فرداش با سرعت داره بالا میره

یعنی اگر چند روز دیرتر فروخته بودم ۱۰۰ میلیون فرقش بود

ولی دیگه سعی میکنم به این فکر کنم که خوبه یه سال پیش نفروختم یا حتی یه ماه پیش

چون از دو ماه پیش دنبال خونه بودم 

طلا قرار نیست تا ابد بالا بره که مثل همیشه تا یه جایی با سرعت بالا میره بعدم دوباره میاد پایین یه مدت آروم میگیره

ان شاالله اون موقع بتونیم طلاهایی که فروختیم جایگزین کنیم

عزیزم با ازکی بیمه کن کلا قسطیسایتو سرچ کن مشخصاتو وارد کن قیمتشو ببین

بیمه رازی و بیمه ما از دم قسط‌ بود ک متاسفانه اصلا رضایت نداشتن تو نظرات

بیمه البرز و ایران خوبه اما از 

دم قسط نوشته نبود جلوش فقط رازی و بیمه ما نوشته الان بیمه کن بعدا پرداخت کن

سلام دوستان به کمک تون خیلی نیاز دارم ممنون میشم تنها لایک نکنید و راهنماییم کنید من حدود ۲۰۰ میلیون ...

اگه امکانشو داری،پول هاتو در بیار برو طلا بخر بعد ببر بانک ملی شعبه کارگشایی بزار روشون وام بگیر، بعد

اون وام کار گشایی رو بزار تو حسابت کم کم خرج ماهیانتو بده، ،

یا

وامو کارگشایی رو که گرفتی میتونی توی صندوق حامی مفید بزاری یه درصدی هم سود بهت میده،

پول وام رو میتونی ویپادم بزاری که هم سکه جمع میکنی،تا بعد شاید دستت بازتر شد تونستی وام هاشو بگیری.

اینا به ذهن من رسید بهت بگم.برای پس دادن وام کارگشایی ام میتونی با روش ها و سیاست هایی که خانوما بهت یاد دادن از شوهرت پول بگیری و خورد خورد جمع کنی برای تسویه وام کارگشایی.

و اگه این نظرات به شرایطتت نمیخورد بزار همون پول بمونه تو حسابت و با سود ماهیانه خرج خودتو بدی،

معتبره بزن بیمه ازکی بعد دیگه اطلاعات ماشین رو وارد میکنی و جلو میری

عزیز نوشته پیش پرداخت صفر اولین قسط از ابتدای ماه قبل که نوشته اول ابان

چون اخر ماه هست نوشته اول ابان؟اگر فردا بیمه کنم قسط اول میشه اول اذر؟میشه راهنماییم کنید لطفا

عزیزدلمی ارادتمندم😘😘وقتی کاربرای با سابقه و قدیمی تاپیک بهم میگن دروغگو و توهمی حقیقتا دل و دماغی ...

انشالله بازم کارات بیفته رو روال،دختر زرنگ و پرتلاشی هستی،برات آرزوی موفقیت میکنم.فعلا اونوری حالشو ببررررر 

سایت نه عزیزم بعضیا میگن مثلا من الان کد دادم به شما با کد من نصب کنید پنج میلی میده در صورتی که این ...

بله عزیزم، ولی من خودم کدی که داخل گوگل بود زدم و به من ثبت نام کننده ۵ میل داد.

من امتحانی نصب کردم ببینم چجوریه

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
ممنونم از توضیحاتتون.ببخشید چطور میشه برداشت کرد؟باید طلا بخریم یا معادلش پول میده.

عزیزم طلاسی رو میتونی درخواست بدی شمش‌های مضرب ۵ گرم داره برات می‌فرسته

اگه نقد هم بخوای یه قسمت این نوشته فروش هر گرم طلایی که داری میخوای بفروشی رو به قیمت روز می‌خره پولش رو واریز می‌کنه برات

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام خانوما لطفاً بیاد منو دلداری بدید طلا و سکه فروختم خونه دوم خریدم برای سرمایه‌گذاری گذاری، اح ...

بهترین کار رو کردی عزیزم شما پس‌اندازی که داشتی رو تبدیل به سرمایه کردی و الان از این سرمایه میتونی درآمد داشته باشی

پول رهن اجاره

طلا خیلی خوبه هم پس‌انداز راکد هست

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
چه جالب منم دقیقا رو همین قیمت طلا فروختم از فرداش با سرعت داره بالا میرهیعنی اگر چند روز دیرتر فروخ ...

مرسی واقعا همین باز خدارو شکر رو 3400 نفروختیم 

امیدوارم حداقل رو همون 3800 بیاد بتونیم یه مقدار برای استفاده بخریم 

مرسی از همدردیتون، ازتون حس خوبی گرفتم   

بهترین کار رو کردی عزیزم شما پس‌اندازی که داشتی رو تبدیل به سرمایه کردی و الان از این سرمایه میتونی ...

سلام عزیزم 

درسته اما این حس بدی که از بالا رفتن سعودی طلا میگیرم حالمو بد می‌کنه 

احساس میکنم دیگه نمیتونم بخرم و ضرر کردم لعنتی 10 تا پله یکی داره می‌ره بالا

از طرفی نگه داری طلا واقعا کار سختی بود 

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی خیلی لطف کردی❤❤❤

خواهش میکنم عزیزم قابلی نداشت. بازم سوالی داشتی در خدمتم.😊🥰

من خودم از همین تاپیک این وام مسکن زوجین رو شناختم و خداروشکر خونه دار شدم.🙏

انشالله که شماهم به مراد دلتون میرسید🙏🙏

2810