2777
2789
@masumehjoon سلام معصومه جون و بقیه خانومای مدبرمن راهنمایی میخواستمخونواده ما پنج نفره هست دوقلو پ ...

@masumehjoon     بیا و راهنماییم کن ک خیلی نیازم اینم بگم ک برای خونه جدید باید دوتافرش۱۲ متری و رادیات و کولر گازی بخرم فرشام دوتا نه متریه ک الان استفاده میکنم میدونم کوچیکه برای خونه خودم

موندم چکارکنم پول رهن مستاجر

ماشین

لوازم خونه

وااای گیج شدم بااین درامد کم و سه تا بچه😭

سلام روزتون به شادی 😘خانوما به نظرتون خرید طلا تو این وضعیت به صلاح هستش ؟ چون اگه وضعیت جنگی الان ...

سلام لطفا میگین چقدر سپرده کردین توی ویپاد؟ چند وقت ، چند ماه موند؟ چندتا سکه جمع کردین که الان میتونین وام ۵۰ میلیونی بگیرین؟

و لطفا بگین، شرایط بازپرداختش چیه؟ هر ماه چقدر قسطش هست؟ ضامن و چک میخواد؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@masumehjoon بیا و راهنماییم کن ک خیلی نیازم اینم بگم ک برای خونه جدید باید دوتافرش۱۲ متری و رادی ...

سلام.فکرکنم به اونایی که دوقلویاچندقلودارن،ازطرف بیت رهبری،هدیه میدن.بپرسیدوثبت نام کنید.بایدزیردوسال ونیم باشه سنشون.تحقیق کنید

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
سلام عزیزم.ببخشید طلاسی درصد هم رو طلاها حساب میکنه؟منظورم این درصدیه که طلا فروشیها بابت اجرت رو طل ...

نه عزیزم بین نیم تا دو درصد کم می‌کنه مغازه‌دار دیگه از سه چهار درصد به بالا هست دست دوم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام.فکرکنم به اونایی که دوقلویاچندقلودارن،ازطرف بیت رهبری،هدیه میدن.بپرسیدوثبت نام کنید.بایدزیردوسا ...

ممنون عزیزم که گفتی 

اره پیگیری کردم اتفاقا یکی از خانومای همینجا خدا خیرش بده امیدوارم هرجا باشه خودش و خونوادش تنشون سالم و دلشون شاد باشه بهم گفت اطلاع داد بهم خیری کمک کرد حتی توی نوشتن نامه برای بیت رهبری فرستادم

خداحفظ کنه رهبرمون مبلغ ۴۰ میلیون هدیه دادن که برای پول خرید خونه رفت❤️❤️❤️

@مامان_سبحان7‍ سلام ناز خوبي ؟ميشه لطفا بهم بگي وام بلو ٦ماهه هست يا اونم مثل ويپاد ١٢ماهه هستش؟ خيل ...

تا اونجایی که من می‌دونم خودت مشخص میکنی چند ماهه باشه البته تا ۱۲ماه داره بازم دوستانی که وام گرفتند بیان راهنمایی کنند

اعصابت ارزشش بیشتر از چند تا تیکه طلاست الان هم خداروشکر کن که اون طلاها هست تا لحظه آخر طلا نفروش د ...

دقیقا همینطوره من الان چهار ساله معده و رودم عصبیه اصلا خوب نمیشه دائم درد دارم

شوهرمم همینو میگه اما من همش فکر اینم وای ابرومون نره پیش کسی نگن بهشون بدهی داریم...

یاس بیوتی عزیزم اگه پیامم رومیخونی می‌خواد بدونی جات خیلی خیلی خالیه کاش دوباره ببینمت توتاپیک

فکر کنم کلا رفت از ایران 

دنبال پرواز بود 

قبلش هم کارای مهاجرتشو انجام میداد 

خدا پشت پناهش دختر قوی و مستقلی بود 

سلام خانوما لطفاً بیاد منو دلداری بدید   

طلا و سکه فروختم خونه دوم خریدم برای سرمایه‌گذاری گذاری، احساس بدی دارم طلا اینطوری یکهو کشید بالا 

به نظرتون کار اشتباهی کردم؟ 

نمی‌دونم واقعا حس پشیمونی بدی دارم

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
سلام خانوما لطفاً بیاد منو دلداری بدید طلا و سکه فروختم خونه دوم خریدم برای سرمایه‌گذاری گذاری، اح ...

با چه شرایطی خریدی عزیزم 

مبارکت باشه 

خونه میشه از رهن و اجاره اش استفاده کرد

میشه از پول پیشش واسه امتیاز وام استفاده کنی دوباره طلا بخری

راستش من نمیدونم شما تو چه قیمتی فروختی طلا رو

ولی اگه رو ۲۳۰۰ هم می‌فروختی قیمت خونه همینقدر بود 

حالا اگه شما مثلا رو ۳۵۰۰ فروخته باشی نسبت به کسی که رو ۲۳۰۰ فروخته خونه خریده سود بیشتری کردی

ما هیچوقت نمیتونیم از تمام سود این تورم استفاده کنیم فقط باید بشینیم غصه بخوریم 

بهتره یاد بگیریم تو این مملکت فقط هر چی تونستیم بخریم بعدم دیگه به این فکر نکنیم که اگه فلان کار می‌کردم بهتر بود

چون فقط خودمون داغون میشیم

البته ناگفته نماند منم الان تو همین شرایط شما هستم🙈

2810