2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما یه مشورتبیمه ماشینمون یکم تمومه حقوق این ماه شوهرم اصلا باب دل نیست بخاطر جریمه هایی ک میزنن م ...

ممنون عزیزم بابت ریپلای تبریکت سلامت باشی😘

اگه واقعا پول دیگه ای برای بیمه دستتون نمیرسه النگوی شکسته رو بفروش بخشیش رو بده جای بیمه  بخشیشهم بقول خودت رو‌ویپاد ودر اولین فرصت یه النگوی جدید بگیر برای دخترت ان شالله

سه گرم چیزی حدود ۱۲ونیم میشه دوسومش رو حداقل نگهدار روی ویپاد

بیمه مبلغش زیادنمیشه مال ما ماشین معمولی ایرانی هست سالی ۳ تومن اینا میشه البته به مدل ماشین ربط داره

ممنون عزیزم بابت ریپلای تبریکت سلامت باشی😘اگه واقعا پول دیگه ای برای بیمه دستتون نمیرسه النگوی شکست ...

بیمه ما پارسال ۴تومن نقد دادیم بقیه رو قسط بستیم اگر اشتباه نکنم ماشین ماهم قدیمی هست هم معمولی

بیمه گفته بود صاحب قبلیه استفاده کرده از تخفیف و این حرفا

پول که میاد ولی وام ویپاد منو همسرمم هست وای فکر بدهیا حالمو بد میکنه ما کلا ۶۰تومن بدهی داریم من جایی هزار تومن بدهکار باشم استرس میگیرم

تقریبا گرمی ۴۹۰۰ حساب کرده براتون😐اگه واسه پس انداز باشه یکم زیاده ولی بیخیال😇😉من اینقدر تو زندگی ...

والا شوهرمنم همینطوره دیدم پولی ک بازحمت ووام جمع کردم داره ب پدروبرادرش قرض میده منم رفتم طلا گرفتم بقیشو حفظ کرده باشم

ارشیدا تو که متخصصی این فروشگاها که تخفیف میزارن رو بعضی اقلام دلیلش چیه ؟ مثلا کیفیت پایین یا انقضا ...

فروشگاه کوروش و اکالا و فامیلی  برای گلرنگه

همچنین گلرنگ سهام دار اصلیه خیلی از برندهاس

اون از شرکتهایی که بیشتره سهامش واسه خودشه تخفیف میذاره و با فروش بالا دوطرفه سود میکنه

ارشیدا تو که متخصصی این فروشگاها که تخفیف میزارن رو بعضی اقلام دلیلش چیه ؟ مثلا کیفیت پایین یا انقضا ...

شما هر جنسی خریدی نزدیک به انقضا بود یا اشتباه فرستادن و ... با پشتیبانی تماس بگیر پولش رو برات واریز میکنه اون جنسم استفاده کن

سلام دوستان به کمک تون خیلی نیاز دارم ممنون میشم تنها لایک نکنید و راهنماییم کنید من حدود ۲۰۰ میلیون ...

چرا همش رو تبدیل به طلا نمی کنی 

پول تو بانک بمونه فقط ارزشش کم میشه 

سالی ۴۸ میلیون سود اون دویست میلیون میشه 

در صورتی که شما تو تابستون پنجاه گرم طلا خریده بودی الان حدود چهل میلیون روی طلا سود کرده بودی در عرض چند ماه 

تازه تو چند سال که پول کاملا بی ارزش میشه دو سال دیگه دویست میلیون ارزشی نداره ولی طلا به قیمت روز 

بیمه ما پارسال ۴تومن نقد دادیم بقیه رو قسط بستیم اگر اشتباه نکنم ماشین ماهم قدیمی هست هم معمولیبیمه ...

منم‌ همینم بدهی روانیم میکنه 

بشین روکاغذ بنویس اولویت بندی کن یه سریاش ببین قبول میکنن جای یکجا تیکه تیکه بدی ؟ من وقتی مینویسم خیلی برنامه ریزی برام راحت‌تر میشه 

الانم کلی قسط برای خودم درست کردم وام بلو و ویپادو‌قرعه کشی تاریخای پرداختشون  پراکندس اعصابم بهم میریزه ولی مینویسم افکارم منسجم میش

اگه بدهی‌تون به شخص آشنا هست باهاش صحبت کنید تیکه تیکه بدین 

منم‌ همینم بدهی روانیم میکنه بشین روکاغذ بنویس اولویت بندی کن یه سریاش ببین قبول میکنن جای یکجا تیکه ...

همشون رو میشه تیکه تیکه داد

فقط دوتا چک هست ۱۸تومن که باید یهو پرداخت بشن

بدبختی اینه خرجمون جدیدا زیاد شده حقوق شوهرم کفاف نمیده مهد پسرم اومده روش و سرویس  و...

محل کار شوهرم اگر یکماه مثلا ۳۰تومن حقوقت بشه بقول شوهرم تا چندماه اون ۳۰تومن  رو از دماغت درمیارن منطقه هارو جوری هدف گذاری میکنن ک یه دو ریال برسه دستت  رو  حقوق ثابت هم کلی جریمه میزنن

ماه قبلم تعلیق از فروش بود اصلا حقوق ندادن واس همی شدیدا عقب افتادیم

انقد تو شرایط روحی بدیم که دلم میخواد برم چند تیکه طلامو بفروشم تمام بدهیارو بدم اما دلم میسوزه 

2810