2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای شما طلاسی مورد اعتماد تر از میلی هست؟

عشقم من با هر دو کار میکنم

طلاسی رو گذاشتم برای پس‌انداز برای خرید طلا

میلی‌گلد رو هم برای خرج‌های یکدفعه‌ای مثل آرایشگاه مسافرت بیمه همچین چیزهایی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم منم نظر خودمو میگم بعد خودت ببین چی صلاحهبنظرم بذار پولت توی بانک بمونههمه تحلیلگرا میگن طلا ت ...

عزیزم من باپول وام وپس اندازی ک داشتم امروزرفتم ۲۲گرم وخورده ای طلای نوخریدم ۱۱۱م حساب کردبرام همش احساس میکنم سرم کلاه رفته شما ازمحاسبه طلا سردرمیارین ؟ واقعا همینطوره ک فکر میکنم زیادحساب کرده برام یانه؟

عزیزم من باپول وام وپس اندازی ک داشتم امروزرفتم ۲۲گرم وخورده ای طلای نوخریدم ۱۱۱م حساب کردبرام همش ا ...

ببخشید من جواب میدم گرمی ۵تومن حساب کردع تقریبا ۱۵ درصدسود و اجرت گرفتع

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
سلام عزیز ، بازار مولوی،کوچه ارامنه یا اسم دیگش حضرتی کارای بچه گانه قیمت مناسب داره،باید بگردی هم ج ...

ممنون عزیز

درخواست دادم  ک اگه لطف کنی کامل بهم بگی 😘

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
یعنی قشنگ کلاه گذاشته سرم درسته؟ حالم خیلی بده ازصب چیکارکنم خدایا

ن عزیزم طلای نو‌همینه دیگ‌منم ۱۵ درصد خریدم فدا سرت مبارکت باشع لذتشو ببر

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
عزیزم من باپول وام وپس اندازی ک داشتم امروزرفتم ۲۲گرم وخورده ای طلای نوخریدم ۱۱۱م حساب کردبرام همش ا ...

تقریبا گرمی ۴۹۰۰ حساب کرده براتون😐

اگه واسه پس انداز باشه یکم زیاده ولی بیخیال😇😉

من اینقدر تو زندگیم حساب کتاب کردم آخرش چی شد گیر یه مرد بی مسیولیت و ندونم کار افتادم که هر چی جمع کردم به باد داد 😵‍💫😒

کاش حداقل مثل آدم زندگی کرده بودم نتیجه قناعت و دو دو تا چهار تا کردنم شد هیچ😐🥲

ن عزیزم طلای نو‌همینه دیگ‌منم ۱۵ درصد خریدم فدا سرت مبارکت باشع لذتشو ببر

ممنونم گلم طلای شماهم مبارک باشه .اینقد  ک دوست دارم طلا بخرم اونقدرم ک گرون حساب میکنن و همیشه بعدش عذاب میکشم بخاطر پولی ک بازحمت جمع کردم ودادم ب این طلافروشا ناراحت میشم 

ممنونم گلم طلای شماهم مبارک باشه .اینقد ک دوست دارم طلا بخرم اونقدرم ک گرون حساب میکنن و همیشه بعدش ...

اشکال نداره عزیزم ولی اگ میخوای برا دل سرمایه گذاری بخری طلای کم اجرت یا دست دوم بخر

النگو اجرتاش پایینه. معمولا حتی نو

2810