2777
2789
سلام عزیزم من از فروشگاه فامیلی گرفتم خیلی راضی بودمجلوی چشم خودم گوشت رو برید و بسته‌بندی کرد

شهر من متاسفانه فروشگاه فامیلی نداره. اونم همین قیمت بود؟

اینا گوشت بسته ایه دیروز ب سرم زد بخرم بعد گفتم نکنه خوب نباشه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وام پلکانی تا اونجایی ک من میدونم نمیشه از عابر کشیدو نقد کرد فقط خرید باید بکنی اگرم تا ده روز استف ...

عزیزم شما که دوست نداری از نظرات استفاده کنی و خودت بهتر بلدی چرا سوال میپرسی ، من عذر میخوام جواب دادم ، حالا اگه جواب ندی میگن چرا سوال میپرسیم کسی جواب نمیده .

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
من واقعانگران شدم ..چراویپاداینطوری شد؟پول چکمون داخلشه..

نگران نباش.برنامه خطا میده پول رو کارتتون هست میتونید برداشت کنید یا از باجه کارت به کارت بزنید.یا از برنامه های بانکی مثل آپ جابجا کنید

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
با گردش حساب چطوری سکه میگیری

عزیزم هر مبلغی که توی حساب باشه ٢۴ ساعت بعد در ازای هر صد هزار تومن یه سکه میده

این قانون سکه دادن ویپاد هست

حالا مثلا من این ماه ۵٠ تومن درآمدمه میریزم تو ویپاد تو روزهای مختلف ازش برمی‌دارم خرج روزمره رو میدم

اینجوری هم سکه میگیرم هم خرج ماهم رو میدم اینجوری

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
چقدر هدفمند نوشتی😍😍😍منم یه بدهی دارم به چند نفر تا آخر پاییز بدم نفس میکشم دیگه میمونم خودم و بان ...

زود از شر بدهی خلاص شو عزیزم

میدونی آدم تا وقتی بدهی داره نمیدونه چقدر تحت فشاره

اما وقتی بدهی رو میده میبینه چه روزهای سختی رو پشت سر گذاشته

هزارتومن هزارتومن جمع کن و زود تا آذر بده بدهی رو

من الان خودم دوتا وام دارم. یکی وام ویپاد یکی هم وام بیمه عمر پاسارگاد

اما اصلا به چشمم نمیاد. اما مثلا ۵۰۰ هزارتومن به یکی بدهکار باشم هی میخوام آسمون رو به زمین بدوزم تا اون پول جمع شه و زود بدهی رو بدم

الان ما هم یه ذره بدهی داریم یکیش همون ۵ میلیون یک تومن هم ریز ریز به آدم های دیگه. آبان همه صاف میشه.

بعد با خودتم نگو که مثلا ۱۰ میلیون دستم بیاد بدهی رو بدم. باهاشون حرف بزن بگو مثلا قبول میکنن نصفش رو آبان بدی نصفش رو آذر

اینطوری کمتر بهت فشار میاد

اگه هم قبول نکردن که هیچی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
انگشتر پورتوفینوی بی گناهِ من الان سر به فلک‌کشیده🥺بشدت عصبی ‌بداخلاق وکسل شدم تواین مواقع فقط طلا ...

نیادش عزیزم ما پیامبر و معصوم نیستیم که به علم لدنی دست پیدا کنیم

پیامبران و امامان ما هیچ خزائی نکردن چون خداوند بهشون علم و درایت تموم نشدنی داد

اما ما باید با کمک اشتباهات و خطاها، خودمون به علم  خرد دست پیدا کنیم

منتها فرق آدم ها در اینجاست که عده ای از اشتباهاتشان ورس میگیرن و سعی میکنن دیگه اون کارو انجام ندن یا انجام بدن

اما یک عده ای نه درس نمیگیرن. راه هایی که خدا جلوی پاشون میذاره رو نمیبینن. مثل همون عمه خانم معصومه جون. این آدم بازم بهش پول و خونه بدن، راه قبل رو پیش میگیره

به حای افسوس گذشته، خدا رو شکر کن که بهت این چشم دل رو داده که الان راه رسیدن به اهدافت رو ببینی. اون انگشتر بهایی بود که باید برای رشد شخصیتت میدادی.

همه ما از این هزینه ها دادیم

فدای سرت. صدقه ای بود برای سلامتی خودت و عزیزانت

ده ها انگشتر میاد توی زندگیت و میره و مهم اینه که الان به بعد فرصت ها رو دریابی.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم من برای گرفتن سکه پول توی حساب نمیخونمگردش حسابم رو آوردم تو ویپاداینجوری هم سکه میگیرم هم قسط ...

منم دوبار تا حالا از ویپاد وام گرفتم یه وام 20تومنی و یه 30تومنی هر دو هم 6ماهه برای هیچ کدوم هم پول نخوابوندم همیشه پول اقساط و خرجی خونه رو میذارم ویپاد سکه جمع میکنم الان هم 13هزار جمع شده که می‌خوام قسطای وام قبلی تموم شد وام بردارم دوباره هرچی شد 

سلام پست هاتون رو‌درباره عمتون خوندم خیلی یه فکر رفتم واقعا برام عجیبه که یه آدم چه فعل و انفعالاتی ...

عزیزم حرف شما درسته اما ماهم  نمونه شو داریم

خواهر همسرم ا  زمانی که من ازدواج کردم همیشه ناله میکرد که ندارم شوهرم کار نمیکنه و...

در صورتی که همسرش فروشنده بود و حقوقشم تفاوتی با همسر من که کارش بسیار پر خطر بود نداشت

از همون اول ۱۳سال پیش همیشه دوستانه نصیحتش میکردم که الان ۳نفرین ۱۳۵ یارانه میگیری طلا گرمی ۴۰ تومن بود 

گفتم ۱۰۰تومنشو لااقل طلا بخر

تموم حقوق شوهرشم دست خانوم بود 

میگفتم لباس کمتر بخر یکم پس انداز کن

میگفت نه مگه چقدر زنده ام؟ما عادت داریم بعد از شام موقع خواب جوجه سیخ بزنیم بخوریم یا هر شب باید بریم معجون و فالوده بخوریم

یا هر ماه باید لباس جدید بپوشمو ..

گذشت تا بعد از چند سال شوهرشو اخراج کردن و حدود ۷ سال پیش که طلا گرمی ۱۱۰ تومن بود حدود ۱۴تومن سنوات بهش دادن

اینم اضافه کنم که مستاجر بود با اجاره ی بالا

رفت ۱تومن داد میز عسلی خرید 

مبلای استیل انچنانی خرید که تو خونه ی ۴۰ متریش جا نمیشد

کلی رخت و لباس و تولد انچنانی واسه دخترشو تمام پول صفر شد

پسرشو بعد از ۶سال باردار شد

۱۰۰۰تومن نداشت واسش پوشک یا یه دست لباس بخره تن بچه کنه از بیمارستان بیاره

اومد از ما قرض خواست 

من ۱ نیم سکه بهش قرض دادم که ۴ماه بعد بهم پس بده

خودش گفت قرعه کشی دارم ۴ماه دیگه پس میدم

سکه ۳۳۰۰بود

۴ماه بعد با پول قرعه واسه پسرش ختنه سورون گرفت و تخت و کمد و..

سکه ی منم نداد

زدو یهو سکه گرون شد ۵ تومن شد

گفت ندارم

ماه به ماه یذره یذره پول ریخت تو حسابمو بعد از یه سال کلا ۳تومن داد

الانم همسرش یه روز با موتور کار میکنه یه هفته میره پی خوشگذرونی هر وعده غذاشون تخم مرغ یا سیب زمینی و...ست

پول ندارن گوشت و مرغ و برنج بخرن

البته ماکه رفت و امد نداریم اما اگرم داشتیم راضی نبودم هزار تومن کمکش کنم

چون اینهمه سال گفتمو فقط مسخرم کرد که تو زندگیم دخالت میکنه و حسوده و..

در صورتی که من حسود باشم تشویقش میکنم خرج کنه نه اینکه جمع کنه دستش باز شه

عمه ی معصومه جونم همینه

ادم تا یه جایی میتونه بی فکریه طرفو نادیده بگیره

اما وقتی خودش دلش واسه خودشو زندگیش نمیسوزه 

چکاری از دست بقیه بر میاد

اینجور ادما باید یه جایی رها شن تا به خودشون بیان

باید بهشون ماهیگیری یاد داد

سلام. خانمها یه سوال داشتم تا حالا کسی از افق کوروش یا رفاه یا هر فروشگاه دیگه ای گوشت بسته ای خرید ...

عزیزم عالیه اما قیمتو بالا زده کیلو ۲۹۹ هست تنظیم بازار 

اگه فامیلی نزدیکتون هست هرروز ظهر میاره جلوی خودتون برش میزنه بسته بندی میکنه و وزن کشی

کشتار روز هم هست

2810