2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

که الان تو این سن محتاج پسر نمونمچشمم به دنبال دستشون نباشه 👌الان همون مادر که برای عروس ها فقط لوا ...

سلام 

پست هاتون رو‌درباره عمتون خوندم خیلی یه فکر رفتم 

واقعا برام عجیبه که یه آدم  چه فعل و انفعالاتی تو‌مغزش می‌تونه رخ بده که پاشه بره واسه عروس نداشته ش لباس زیر بخره 

یا لباس بخره در حالیکه هنوز نمی‌دونه عروسش کیه چند سالشه سلیقه ش چیه 

حداقل مث‌شما عاقلانه تر رفتار میکرد جهاز می‌خرید خیلی بهتر بود 

اگرچه من اینم نمی‌پسندم چون خیلی وسایل از مد میوفته جهاز من که ده سال پیش خریدم حتی لوازم آشپزخانه خب دیگه الان رو بورس نیست و خیلی چیزای جدید و شیک تر اومده 

شما خیلی خوب پس انداز کردی دوستان زیادی هم ازتون چیزایی یاد گرفتن خودم همین تیکه تیکه طلا خریدن و‌پنهونی پس انداز داشتن رو از شما یاد گرفتم ولی بعضی وقتا داستان هاتون فضایی میشه 

پدر خودم معتاد بود زندگی سختی داشتیم خیلی سخت مامانم همراه بابام شاغل بودن و خیاطی داشتن وقتی کسی دست و‌بالش خالیه وقتی پول نداره وقتی شوهرش به قول شما هر چی درمیاره میبره دود می‌کنه وقتی قابلمه خونش رو‌میبره می‌فروشه هیچوقت نمیاد بره واسه عروس ندلشته ش لباس و خنچه آماده کنه که اوووووه پونزده سال دیگه می‌خواد عروس بیاد می‌ره اونو غذا می‌کنه میده بچش‌ بخوره تا گشنه نمونه 

میده به لباس تن خودش و بچش تا آبرو داری کنه 

همون پولو می‌ذاره به گوشه روز مبادا که هیچی نداشت بخوره نون کنه بده دست بچش

همه اینهایی که گفتید رو‌من خودم گذروندم و چقدر پسر عمه بدی داشتی که موقع کرغتاری مادری که ملی سختی کشیده و به پای پدرشون سوخته واسه بزرگ مردن اینا گفته به من ربطی ندارد چه خواهر بی معرفت تری که موقع گرفتاری میاد زخم زبون میزنه عوض گرفتن دست خواهرش 

ماهم ترکیم تبریزی اما خیلی غیرت داریم تو اون زمونه که سختی داشته باشیم  همه‌پشت همو داریم 

مثلاً روزی ببینیم یکی دستش خالیه ورشکست شده مریض شده ناتوان شده بریم خونش دست خالی نمیریم که وسایل می‌خریم می‌بریم وقتی میرم داخل آروم می‌بریم میداریم گوشه خونش 

شما که خیلی خانوم مدبر و دانایی هستی کاش وقتی می‌دونستی عمت دست و بالش خالیه که می‌گه پول نداشتم پیاز بخرم یکم وسایل میخریدی واسه عمه پیرت میبردی 

امیدوارم دوستانی که مخالف هستن ریپلای نکنن و‌ جو تاپیک رو به هم نزنن 

معصومه جان شما هم امیدوارم ناراحت نشی ازم قهر نکنی بذاری بری گلم فدات شم👌

بالاخره همه جمع شدیم از هم چیزایی یاد میگیریم دیگه 

عزیز خداقوت ایشالا همسرت زودتر حالشون خوب میشه بازارروز کجااجناس تون رو براي فروش می برید

ممنون از دعای خیرت، هرروز یه شهر یا روستای اطرافمون هست 

من یکی از شهرهای حومه ی تهرانم

سلام به همه 

امیدوارم که حالتون خوب باشه جیب هاتون پر پول و کمدهاتون هم پر از طلا و سکه باشه 

آنقدر تو این تاپیک از ویپاد گفتید من هم حدود ده روز پیش حساب ‌ویپاد باز کردم که کارتش هم دقیق یک هفته بعد به دستم رسید 

دوستان از طریق خود اپ میتونید رو گزینه پیگیری کارت بزنید و ببینید کارت تو چه مرحله ای از پست هست روزی که نوشته تحویل به پست چی احتمالا همون روز یا فرداش کارت به دستتون میرسه قبل از اون منتظر کارت نباشید 

خیلی باهاش ارتباط نگرفتم به نظر من خیلی فایده ای نداره 

چون من وام یک میلیونی و دو میلیونی رو گرفتم و تسویه کردم برای وام سه میلیونی برام میزنه باید چهارده روز از تسویه قبلی بگذره من وام بالای ده تومن برام معنی داره زیر ده تومن خیلی به درد من نمیخوره این جوری پلکانی هم که حالا حالاها یابد منتظر موند 

سکه ها هم که باز برای وام پنجاه میلیونی که باز به درد من میخوره چهل و پنج هزار تا سکه میخواد 😐😐😐.یعنی چهل و پنج میلیون رو باید صد روز تو حساب بزاری بمونه تا بتونی وام پنجاه تومنی رو بگیری صد روز سه ماه و ده روز میشه من ترجیح میدم با اون پول طلا بخرم به جای اینکه بزارم تو حساب ویپاد 

خلاصه اینکه به درد من زیاد نمیخوره مگر در صورتی که خیلی دستم خالی باشه برای چند روز بدونم که میتونم وام دو تومنی یا سه تومنی رو بگیرم فقط همین 

سلام. خانمها یه سوال داشتم 

تا حالا کسی از افق کوروش یا رفاه یا هر فروشگاه دیگه ای گوشت بسته ای خرید کرده؟ مزه اش خوبه؟ من همیشه از قصابی میخرم. دیروز دیدم اکالا زده ۴۴۵🙄رفاه هم پشت شیشه همین حدودا زده بود. گرم هم هست. یخ زده نیست. با این اوصاف میشه بهش اعتماد کرد؟ 

سلام به همه امیدوارم که حالتون خوب باشه جیب هاتون پر پول و کمدهاتون هم پر از طلا و سکه باشه آنقدر تو ...

عزیزم من برای گرفتن سکه پول توی حساب نمیخونم

گردش حسابم رو آوردم تو ویپاد

اینجوری هم سکه میگیرم هم قسط و وام رو تسویه میکنم بهار یه وام ٢۵ تومنی گرفتم که این ماه تموم میشه

از اون موقع هم با گردش حساب سکه گرفتم که الان حدودا ٢۵ هزار سکه هست

این وام تموم بشه دوباره وام میگیرم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام. خانمها یه سوال داشتم تا حالا کسی از افق کوروش یا رفاه یا هر فروشگاه دیگه ای گوشت بسته ای خرید ...

سلام عزیزم من از فروشگاه فامیلی گرفتم خیلی راضی بودم

جلوی چشم خودم گوشت رو برید و بسته‌بندی کرد

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810