سلام و روز همگی بخیر🥰🥰🥰
امیدوارم ایام به کام باشه و جیباتون پر از پول و زندگیاتون سرشار از برکت❣️
من مرتب میخونمتون و گفتم انصاف نیس چند خطی ننویسم
13 ساله ازدواج کردم و تا مدت ها نمیدونستم پس انداز چیه و دارم چیکار میکنم
سال 96 یا 97 بود،خیلی ناراحت بودم از اینکه پس اندازی نداریم و نمیدونستم باید چیکار کنم مستاجر بودیم و ماهانه کلی پول اجاره میدادیم،ناراحتی منم از تمدید خونه با قیمت بالا شروع شد
درآمد متوسط رو به بالایی داشتیم،فقط داراییمون یه ماشین بود و یه مقدار طلایی که سرعقد خریده بودم🥲
یه دختر داشتم که تنها کار مثبتم این بود برای دخترم طلای خوشگل بخرم،دید پس انداز نداشتم،خیلی خرج قر و فر میکردم،اینم به همون دید بود😄😄😄😄😄
اومدم سرچ کردم و تاپیک سفیدبرفی رو پیدا کردم
شروع کردم به خوندن و یادداشت کردن و بکار بردن اصول،از اون موقع همه تاپیکهای پس انداز رو دنبال کردم
همزمان تلاش کردم واسه شاغل شدن که خداروشکر همون موقع شرایط خوبی جور شد و رفتم سرکار
و درآمد منم اضافه شد 💕
هرچقد تونستم مدیریت کردم و همزمان طلا خریدم،حتی طلا گرون شده بود و یادمه همه به طمع سود، طلاها رو فروختن که بعدا ارزون بخرن،من همون موقع هم باز میخریدم
تا چند سال این رویه رو داشتم،تبدیلشون کردم به یه زمین،بازم راهمو ادامه دادم تا 1401 که زمین و ماشین و طلاهام و چندجا وام گرفتیم همه رو تبدیل کردم به خونه مورد علاقمون(اینم بگم تا اون موقع نمیدونستم وام خوبه،بعدش وام میگرفتم و طلا میخریدم،علاوه بر خریدهای کوچیک)
سال بعدش تونستیم ماشین بخریم و خداروشکر به نقطه امنی برسیم،هرچند کوچیک
الان دوتا بچه دارم و دارم تلاش میکنم برای سه تا هدف:
1-پس انداز خوبی برای آیندشون بذارم(بیشتر بصورت طلا)اگه روزی کسب و کاری نیاز بود داشته باشن برای استارتش کمکشون باشه
2-میخوام خونه رو عوض کنم و سه خواب بخرم(بچه هام دختر و پسر هستن و بهتره اتاق مجزا داشته باشن)
3-خرید یه باغ جمع و جور و خوشگل برای تفریح و ایام تعطیل
امیدوارم که همه به اهدافشون برسن و بتونن قدمای مثبت در جهت پیشرفت و آرامش بردارن😘😘😘😘😘😘