2777
2789
سلام به همه ی خانوما ممنونم میشم راهنماییم کنینواحد برای سرمایه گزاری در تهران کجا رو پیشنهاد میکنین ...

سلام عزیزم بستگی ب خودتون داره از چه نظر و چ ملاک های دارید برای خرید خونه؟

کهریزک خیلی خوب داره پیشرفت می‌کنه 

من ب همسرم گفتم چند سال پیش اونجا بگیریم قبول نکرد ولی خوب چند ساله پیشرفتش خیلی خوب بوده 

جاهای دیگه رو اطلاع ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جان جواب منم بده خواهر ممنونت میشم وام روی خونه بگیرم تهران حومه چهاردانگه اسلامشهر میدونی چق ...

برو از بانک بپرس فکر نکنم زیاد فرقی کنه اسلامشهر و چهاردانگه نزدیک همین 

اما چند سال پیش ما کرج خونه خریدیم وام مسکنش کمتر از تهران و حومه بود که ما هم بیخیال وام شدیم

سلام  دوستان عزیز 

خوبین ایام بکامتون 

بایه خبر خوب اومدم

بلاخره ی خونه خریدم خونه مسکن مهری هس ولی خوب تقریبا جای خوب شهر هست یک ربع تا مرکز شهر فاصله داره

طلا با پول نقد و پول رهن خود خونه همه رو دادم 

الان فقط ۱۰۰میلیون مونده ک تا چندماه بهم فرصت داده اینو بگم 

صاحبخونه قبلی فامیلمونه گفت عجله نکن چندماه دیگ بده 

الان من باید ۱۰۰میلیون رو حداقل تا ۳ ماه جورکنم 

از معصمومه جان خیلی ممنونم اون بود ک فکر خونه خریدن تو ذهنم انداخت ممنونم عزیزم سلامت وتندرست باشین خدا دختراتو حفظ کنه 🙏🙏🙏🙏❤❤❤

خداروشکر الحمدالله 

دوهفته میشه طلا فروختم  خیلی برام بی طلا بودن سخته دیشب طی حرکت انتحاری رفتم طلافروشی از قضا طلای کم وزن و دست دوم داشت با سود ۷ درصد ی جفت گوشواره خریدم 😁😄😄😄

وزن ۲/۴۵۲

قیافه همسرم دیدن داشت 😒 گفت مثلا باید ۱۰۰جمع کنیم رفتی طلا گرفتی گفتم عشقم جور میشه ان شاالله بسپارش ب من همه چی حل میکنم 💪💪🥰🥰

سلامت پربرکت و پررزق وروزی  باشین 🙏🙏🙏🙏

معصومه جان جواب منم بده خواهر ممنونت میشم وام روی خونه بگیرم تهران حومه چهاردانگه اسلامشهر میدونی چق ...

نفری تا سقف  ۴۰۰میلیون توی تهران میدن 

و اینکه بستگی ب شرایط بانک وام دهنده داره 

کیفیتش برام مهمهسرعتش و حافظه اش هم مهمه

عزیزم لب تاب مارک ایسوس بخر خیلی خوبه یه عمر راحتی،  مدل بالاتر و حافظه بالاترهم بخر که مشکل نداشته باشی بعدها... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
عزیزم الان با قرعه کشی شده تنها تفاوت اش با طرح عادی این هست که تو طرح عادی شما خودت اول پول میخوا ...

سلام،گلم قرعه کشی شهریور بوده من ثبت نام کردم نمی‌دونستم ،از چه طریقی متوجه بشم اسمم درومده یا نه

سلام دوستان عزیز خوبین ایام بکامتون بایه خبر خوب اومدم بلاخره ی خونه خریدم خونه مسکن مهری هس ولی ...

مبارتون باشه دوست عزیز انشالله به دل خوش و سلامتی بریدداخلش...تهران خرید؟اگه ایرادی نداره قیمتشم بگو

2810