2777
2789
سلام به کدبانوهای گل🤩سه شنبه این هفته، هفته ۳۴ از ۵۲ هستشمبلغ پس انداز ۳۴۰ هزار تومن با مبلغ ۵ میلی ...

سلام به نازنینان 

امروز سه شنبه و هفته ۳۵ از هفته ۵۲ 

مبلغ پس انداز ۳۵۰ هزار تومان

با پنج میلیون و ۹۷۰ هزار قبل میشه: 

۶ میلیون و ۳۲۰ هزار تومن  

پایدار و پولدار باشید الهی😍

@rokin    

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جان پس اون دخترت که میگفتی بهش گفتم ببین تو کابینت یا یخچال چی هست غذا همونو بزار،یا میگفتی ر ...

نه عزیزم ❤️ منظور هردوتاش بودند 

هر دوتاش تو کار خونه کمک میکنند 

ولی بزرگ هم آشپزی می‌کنه ...هم هر از گاهی پیش خودم کار می‌کنه 

سلام معصومه جون همسرم به فکر پوله زحمت کشیش نیست اگر اضافه کاری بره اگر برای دوست باشه حرفی ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

چرا باید همچنین کاری کنه عزیزم ؟

الان مگه اون زمونه است که بیخیال پولت بشی 

تو این زمونه ی سخت و گرونی 

آدم یه روز کار نکنه میمونه 

اونوقت همسرتون می بخشه ؟🙁

دلیلی که می‌تونه داشته باشه ...اینکه شما عزیزم همسرتون رو زیاد ننداختی تو مسیولیت ....مثلا خرج تراشی نکردی 

هر چی آوردن قانع بودین و دم نزدین 

بچه ها تا حدودی خوب که آدم قانع باشه 

زیاد از حد هم قانع باشی ...مرد رو بدعادت و بی مسیولیت بار میاری 

حالا نمیگم که افراط کنی عزیزم ....حد وسط رو نگه دار 

ازش قدردان باید باش و بخواه ....زیاد هم بخواه 

اونم با غلقش ..با سیاست و با محبت ....نه با جنگ و دعوا 

سلام به نازنینان امروز سه شنبه و هفته ۳۵ از هفته ۵۲ مبلغ پس انداز ۳۵۰ هزار تومانبا پنج میلیون و ۹۷۰ ...

سلام عزیزم من چالش شمارو شرکت کردم ماه‌های بعد هم حساب کردم امروز رفتم باهاش یه زنجیر خریدم حدودا ٨ تومن 

ممنونم ازت خیلی برای من مفید بود❤️❤️❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام خانم های  مهربون من همیشه میخونمتون از تجربه هاتون استاده میکنم  تا جایی که بتونم   

شوهر من هیچ وقت همراه من نیست   هر کاری میخام انجام بدم مانع پیشرفتم میشه من وقتی بچه نداشتم میخاستم برم گواهینامه بگیرم نزاشت برم   الان هم میخام برم آموزش خیاطی  نمیزاره خودش هم فقط به فکر شکمشه دیگه فکر پس انداز نیست میگه همین خونه که دارم یه وانت هم داره   میگه دیگه نیازی ندارم من هم یه مقدار کم طلا مخفی دارم اگه بدونه پس انداز دارم دیگه خیالش راحته برا روز مبادا ازم میگیره  

حالا یه دوتا وام دارم یه 100 تومان  که میدونه و یه 20 تومان که مخفیه  میخاستم از شماها مشورت بگیرم که طلا بخرم یا بزار م طرح مهربانی وام بگیرم یک ماه دیگه وامم میگیرم  

ممنون میشم راهنماییم کنید. 

سلام خانم های مهربون من همیشه میخونمتون از تجربه هاتون استاده میکنم تا جایی که بتونم شوهر من هیچ ...

عزیزم می تونی اینهمه قسط بدی؟ گفتی دوتا وام ۱۰۰ تومانی و ۲۰ تومانی براتون دراومده می خواهی بزاری سپرده که وام مهربانی رو هم بگیری 

توان پرداخت سه قسط رو دارید ؟؟؟

من بودم اینکار رو نمی کردم با همون دوتا وام طلا می خریدم 

سلام ارمغان جان خوب هستینمبارک باشه سکه های جدیدتون ان شالله بزودی مجدد خرید کنیدیکسوال داشتم درمورد ...

سلام عزیزم

ممنونم ازت

به احتمال خیلی زیاد منابع ازمون همون منابع قبلی باشه چون تازه دوساله عوض شده

بله از الان شروع به مطالعه کنید که فرصت کم نیارید 

عزیزم من هرچی کانال و گروه داشتم همه را پاک کردم بخاطر کمبود حافظه گوشیم

میتونی توی سایت بزنی نوین استخدام

ادرس همه منابع شامل کتاب و پی دی اف و... میاد

برای دکتر مهدوی هس

من یکجور رفتم توی کار پس انداز و سخت گرفتم به خدا از تیر یک مانتو نتونستم بخرم. از خجالتم بیرون درنم ...

منم خیلی برا خرج کردن فکر میکنم و محاسبه خیلیم میگزدم ببینم قیمت‌ها کجا حداقل ده تومن ارزونتر باشع 😂

[QUOTE=357001294]کی نوبت داده؟ انشالله رضایت داشتی همینجا بگو منم دخترمو ببرم[/QUOT

دو هفته دیگه باید زنگ بزنن بریم باشه خبرشو اینجا میدم اگر یادم رفت شما یادآوری کن لطفا

دخترم عاشقتم
قربونت بشم عزیزمی دنیا سپاس بابت محبتتونچشم حتما براتون مینویسم

ممنون میشم هر وقت نوشتید منو تگ کنید

چون وقت نمیکنم همه ی تاپیک رو بخونم

حسبی الله و نعم الوکیل، نعم المولا و نعم النصیر
ببخشید فقط برا آرتودنسی هس ؟ من ی دندونم باید عصب کشی و پر بشه اونجا انجام میدن؟ ممنون میشم جواب بدی ...

عزیزم همه چی داشت باید حضوری بری حتما برو من اتاق ایمپلنت و کامپوزیت  و جرم گیری رو دیدم یه خانمی هم اومده بود دندون پر کرده بود 250 تومن

دخترم عاشقتم
2810