2777
2789
سلام به پولی که دستمون داریم خرید خونه در اسلامشهر، نسیم شهر، سبزدشت و گلستان و قلعه میر پیشنهاد شد ...

نسیم شهر که داغونه 

من خونه پدرم اسلامشهر نسبت ب اونای دیگه خیلی بهتره البته خود اسلامشهر نه اطرافش،

گلستان هم خوبه 

اگه بودجتون کامل سمت نواب خونه های نوساز،،، 

خ امام محمدباقر ،، باغ فیض ویکی هم هست سمت میدون نماز فکر میکنم الهیه باشه اونجا هم مدرن و باکلاس و گرون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ترفنی، اتفاقا به نفع مردم شد 13 صفر طلا 3500 بود الان 4100

ا

اون موقع ها طلا ارزون و راکد بود نسبتا این جو و میندازه مردم برن سمت طلا و گرون میکنند 

الان فصل عروسی و جشن و ...هست ب طبع طلا بیشتر خریدار داره تا موقع محرم و صفر که راکده....

من ۶صفر طلا خریدم اون موقع ۳۴۶۸بود گرمی هر چقدر ب سمت ۱۳رفتن و شایعه انداختن در عرض حدود ی هفته ۲۰۰هزار گرون تر شد...

البته انشاالله اونقدر داشته باشیم هممون ، همش طلا بخریم 

نیازی ب شایعات مستندات من درآوردی ی عده نباشه 

نسیم شهر که داغونه من خونه پدرم اسلامشهر نسبت ب اونای دیگه خیلی بهتره البته خود اسلامشهر نه اطرافش،گ ...

ممنونتم❤️ کاملا درست گفتین. باغ فیض گویا مرکز خریده و خیلی شلوغه گفتن برای زندگی خوب نیست. گلستان و اونورا گویا مشکل آب آشامیدنی داره، گفتن هرکس ساکن اونجاست کلیه اش سنگی و راهی بیمارستانه. اونجا آب تصفیه میفروشن...  
از لحاظ فرهنگ و قیمتی همون اسلامشهر خوبه به تهرانم خیلی نزدیک و یک خیابون فاصله س.. حالا کدوم محله اش فردا قراره برم چند جا رو ببینم. نواب هم نوساز و گران هستند ولی داخلش هیچی نداره. برای یک خرید سوپری باید کلی راه رفت    

منم ذاتا از جای بی فرهنگ فراری ام نمیتونم هرجایی بنشینم. نسیم شهر اسم دیگه اش اکبرآباده؟ میگن فرهنگش پایینه خیلییی

ممنونتم❤️ کاملا درست گفتین. باغ فیض گویا مرکز خریده و خیلی شلوغه گفتن برای زندگی خوب نیست. گلستان و ...

آره عزیزم منم اکبرآباد و از لحاظ فرهنگی گفتم داغونه و گرنه راحت ۱۰۰مترب فول امکانات و گذاشته بودن ۲۲۰۰یکی دو ماهه پیش...

سلام به پولی که دستمون داریم خرید خونه در اسلامشهر، نسیم شهر، سبزدشت و گلستان و قلعه میر پیشنهاد شد ...

گلستان خوبه اسلامشهرم بستگی داره کجاش باشی مثلا باغ فیض خیلی خوبه

قلعه میر هم بازار مبل هستش 

نسیم شهر هم تازگیا خیلی خیلی پیشرفت کرده 

از لحاظ فرهنگ هم همه جور آدم هست 

خانما بانک مهر کمترین بازپرداخت رو ۲۴ماهه قرار داده، اعصابم‌خورد شدقبلا ۱۸ماهه و ۲۰ماهه هم بود😏☹️

این که خوبه مثلا اگه وام سنگین برداری برا قسطش فشار نمیاد به آدم من خودم میخوام اگه شد ۳۶ ماهه قسط بدم

گلستان خوبه اسلامشهرم بستگی داره کجاش باشی مثلا باغ فیض خیلی خوبهقلعه میر هم بازار مبل هستش نسیم شهر ...

بمیرم هم حاضر نیستم ساکن نسیمشهرو اونورا باشم. همکار شوهرم میگفت برای فرار از دست اجاره نشینی در تهران از گلستان خونه خریدم. میگفت الان پسرم گیر داده دمپایی لاانگشتی میخواد. شلوار ۶ جیب میخواد. میگه لات شده و بی ادب. دوباره بنده خدا میخواست برگرده به همون جای اولش... خدایی ناکرده قصد توهین به هیچ قشر و محله ای رو نداشتم و ندارم  من خودم زخم خوردم بخاطر سکونت در محله پایین که محروم بود. 

2810