2777
2789
صندوق طلا حتی سودش از طلای فیزیکی ی کم بیشتره منم خودم صندوق طلای لوتوس دارم راضیم هم امن هس هم با ص ...

عزیزم باید توی ایزی تریدر مفید لوتوس رو سرچ کنم ممنونم

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان یه گزارش کاری بدم خدمتتون♥️وام ویپادم ۲۵ ت فعال شد یه سکه امامی که هفته پیش تلفنی گفته ...

سلام صبح همگی بخیر

در ادامه پستم فراموش کردم بنویسم ....

بابت قیمت و مظنه طلا از فروشنده سوال کردیم گفتن قیمت رو به بالا هس و الان مظنه ( قیمت یک مثقال طلا) ۱۷۵۰۰ ت هس اگر اشتباه نکنم همین حدودا گفت

و گفتن صعودی هست تا برسه به ۲۲ت

دیگه الله و اعلم

گفتم صحبت ایشون هم‌ انتقال بدم 

موفق باشید

دندانپزشکی دانشکده شاهد میدون انقلاب دوستان از کیفیت و قیمت خیلی راضی بودن باید تلفنی ببرید نوبت بگی ...

سلام عزیزم خواستم ازت تشکر کنم دخترم رو دیروز بردم اونجا  قالب گیری کردن هر کی میومد اونجا می گفت

دو سال تونوبت بدیم ولی نمی دونم چرا ما سریع پذیرش شدیم گفت چند تا عکس هم بگیرین و دو هفته دیگه زنگ میزنیم بیاین برای شروع کار قیمتش هم 8500 خدا خیرت بده و بزودی طلای فراوان بخری   

دخترم عاشقتم
سلام عزیزم خواستم ازت تشکر کنم دخترم رو دیروز بردم اونجا قالب گیری کردن هر کی میومد اونجا می گفتدو ...

با اون وام 40 تومنی 10 تومن رو نگه میدارم برای دندوناش بقیه رو آخر هفته طلا میخرم

دخترم عاشقتم

سلام عزیزانم صبحتون بخیر

این روزا خیلی ذهنم درگیره خیلی فشارعصبی رومه دوماهه رفتم یجا مشغول شدم قرارداد هم بستم ولی درآمد بشدت پایینه اصلا وابدا صرف مالی نداره بخاطرش این مسیر برم گرچه خونه هستم و مشتری باشه میرم بااینحال چون بایدگوش به زنگ باشم هیچ جایی نمیتونم برم تهش دریافتیم ۲ یا سه میلیون خنده دارنیست؟😐گفتم تااین منطقه هستم سرم گرم شه یه درآمدی هم داشته باشم ولی نه سرگرمیش قشنگه نه درامدش یه سری دخترای عقده ای تازه به دوران رسیده که  رفتاراشون منزجر کنندس و حالا میخوام استعفا بدم که جای من کسی رو تا ماه بعد پیدا کنن اصلا بامحاسبات من جور درنیومد گفت کم مشتریه ولی حداقل باید شش هفت تومن در بدترین حالت دستمومیگرفت نه دوتومن سه تومن😐 این پروژه هم شکست خورد

اسم صندوقش طلا هسطلا رو سرچ کنید

منم الان وام ویپاد مو گرفتم 40 تومن، میخوام بذارمش تو همین صندوق فعلا. ترسیدم طلا گرونتر هم بشه زود وامو گرفتم

این صندوق از چه ساعتی باز میشه؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
تاسیساته برق و لوله وو ساختمان نصف روز شرکت کار نی کنه نصف روز هم برای مردم حمالی با کمترین پو ...

سلام عزیزم

ببخشید یه سوال دارم ازتون 

شوهرتون تاسیسات خوندن یا تجربی تو این کار هستن

درآمدش چطوره

پسرم کلاس نهمِ میخوام ببینم این رشته تو فنی حرفه ای بازارش چطوره

سلام عزیزانم صبحتون بخیراین روزا خیلی ذهنم درگیره خیلی فشارعصبی رومه دوماهه رفتم یجا مشغول شدم قرارد ...

سلام صبح بخیر 

برگرد تهران🤗 

تو توی تهران، کار داری 

میتونی برای خودت آسه آسه کولاک کنی 

حومه اجازه رشد نمیده 

من حومه رستوران فوق لاکچری زدم، با ضرر فراوون جمع کردم 

غذایی که تو تهران مثلا میتونی راااااااااحت ۱۰۰ بدی، تو حومه ۶۰ دادم، بازم مشتری نمیومد. مشتری خیلی سخت جمع میشه. 

من خیلی از دور نشستم و دونه دونه بیزینس های فعال و موفق حومه رو چک کردم. کار متوسط با قیمت متوسط رو به پایین. حاشیه سود رو میارن پایین، کیفیت کاملا متوسط، فروش رو میبرن بالا. کار میگیره. یعنی باید تعداد فروش خدمات بالا باشه. این باعث فرسودگی نیروی کار باشه. 

من اشتباه محاسباتی کردم، فکر کردم اگر استاندارد مثلا پارک وی به بالا رو تو حومه ارائه بدی،پولدارای حومه رو جذب میکنی. اما نه. اشتباهه. 

حومه خیلی پولدار داره، خیلی، من کلی بیلبورد اجاره کردم تو پولدارترین نقاط،(سه سال پیش اجاره هر بیلبورد ماهانه ۲۰ تومن بود) یعنی از نظر بیزینسی با دست پر کار کردم. تارگت مارکتم هم اتفاقا قشر پولدار بود، مشتری هم جذب شد نه اینکه نشه، خوبم جذب شد اما مثلا چند نفر کباب فلان تو روز میخان؟؟ فلان کباب، فلان تنوع باید جایی باشه که تو پول خدمات رو بتونی بگیری. 

تهش یه چیزی فهمیدم، پولدار حومه چیتان پیتانش رو میاره تهران.‌ 

(این خیلی مهمه) 

باید کار معمولی با فروش بالا ارائه بدی که تو تعداد، سود کم رو پوشش بدی. 

ابروکار من بعد از چند سال زندگی مشترک جدا شد، چیزی از همسرش نگرفت بخاطر همین اوضاع مالیش بهم ریخته بود. به سختی خونه اجاره کرد. الان سه سال شده خونه اجاره کرده ماهی ۳۰ ظاهرش هم رو به راه شده. تازه سر جدایی‌اش حالش بد بود سالن باهاش همکاری نکرد، مشتری بهش نمی‌داد کسی که نوبت می‌گرفتی هم باز باید دو ساعت تو صف میشستی، شب عید سه سال قبل من رفته بودم بیکار بود تو سالن، سالن اذیتش میکرد از اونجا بیرون اومد رفت یه سالن دیگه. 

یعنی دو تا بحران رو همزمان گذروند. 

واسه سالن برو مناطقی که تراکم جمعیت جوان بالاست. مثل منطقه ۵

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
سلام صبح بخیر برگرد تهران🤗 تو توی تهران، کار داری میتونی برای خودت آسه آسه کولاک کنی حومه اجازه رشد ...

دقیقا همینه حتی پولدارهای شهرستان هم برای خدمات میان تهران

ولی ایده‌ای بیلبوردت خیلی خوب بود👌🏻

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام صبح بخیر برگرد تهران🤗 تو توی تهران، کار داری میتونی برای خودت آسه آسه کولاک کنی حومه اجازه رشد ...

ممنونم قلبممممم چقدر چقدرررررررررر به این صراحت کلامت نیاز داشتم که گفتی برگرد‌ ،میبینی اینجا استعدادم‌داره حیف میشه🥲

دقیقا خود صاحب سالن هم‌میگه کارای لاکچریشون رو‌میرم تهران انجام میدن

من سعادت اباد کارمیکردم مشتری از رباط کریم میومد برای ترمیم ناخن اون‌همه راه😐مشتری من نبود ولی‌منم برای کار‌رنگ از شرق مشتری میومد ومشتری ثابتم میشد برام لذت بخش بود

حالا من‌موندم‌ و وام بلو و ویپاد و سه تومنی که دیگه ندارم😂😂😂  شوهرم:هیچی نگو نموخوام صداته بشنوم🤣🤣🤣

سلام عزیزانم صبحتون بخیراین روزا خیلی ذهنم درگیره خیلی فشارعصبی رومه دوماهه رفتم یجا مشغول شدم قرارد ...

اندیشه چسبیده ب شهریار

اپل خیابان ولیعصر کوچه آقاجانی یا آقا اسماعیلی اسمش یادم نیس

کوچه آرایشگاه ها همه میشناسن..

پررررر آرایشگاه...عجیب پررررره

معروفش

عروس آریایی

رزمینا

میخوای اون کوچه هم برو من دیدم خیلییییییییی مشتری دارن و خوب کار میکنن چون خیلییییییییی معروفن

سلام 

من برا همسرمم ویپاد نصب کردم و باهاش کار میکنبم 

امروز وام ۱۰ تومنی پشتوانه رو تسویه کردم و میخاستم ۱۵ تومنی رو فعال کنم. 

ولی خطا داد که تا ۱۴ روز پس از تسویه وام قبلی وام جدید فعال نمیشه 

این در صورتی هست که حساب گردش مالی داره ،از تاریخ گرفتن وام ده تومنی هم ده روز میگذره ،یعنی با رعایت این دو هم باید ۱۴ روز بگذره ، 

من خیلی احتیاح نداشتم وامه رو ولی. روش حساب کرده بوده ام 

برای پرداخت یه بدهی 

ولی بعضی وقتا پیش میاد که نیاز داری و روش ۱۰۰ درصد حساب میکنی اینجور وقتا خیلی بد میشه 

گفتم تجربه مو بگم بهتون ❣️🫠

2810