2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ی سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید.

ما ی ماشین خریدیم و از قبل قراره بوده سند ب اسم من بشه.حالا شوهرم قولنامه کرده ب اسم خودش چند روز دیگه میریم برا تعویض پلاک.

گفتم با تعویض پلاک ماشین میشه ب اسم ادم یا با همون قولنامه؟

اره اگر چیزی بخوام ولی زیاد خرج کنم اعتراض می کنه

خب پس خرج خونه رو بگیردستت ومدیریت کن اینجا دوستان توضیح دادن بخون تاپیک‌رو بدردت میخوره. یا باهاش قرار بذار اجاره خونه و خرج خونه رو ازکاربیرون که میره بگذرونه واین۱۴تومن رو بده به تو طلابخر....یا بذارش تو قسط و وام....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها از ویپاد می خوام پول جا به جا کنم مبلغش بالاست باید برم بانک پاسارگاد درسته ؟چون ویپاد ماله پاسارگاد دیگه؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

سلام دوستان ، از همه عزیزانی که این چند وقت هم فکری کردند و کنارم بودند ممنونم 🙏 

از همه عزیزانی که لطف کردند و برا قبولی دخترم تو آزمون آئین نامه و شهری رانندگی دعا کردند سپاسگزارم برای تک تکتون دعا کردم و صلوات فرستادم🙏 

عزیزان قبلأ گفتم که یه خودرو ساینا داشتیم و با هم فکری شما دوستان فروختیم و دوباره از شرکت سایپا ثبت نام کردیم ، ثبت نامش خرید فوری با تحویل نود روزه است و الان واقعأ بی ماشینی سختمونه ، آیا کسی از تحویل خودروها خبر داره؟ سر نود روز تحویل میدن یا زودتر و دیرتر داره؟ آیا احتمالش هست زودتر بشه ؟ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
بلو میانگین سه ماهه حسابت از ۳تا ۱۰م باشه، همون قدر هم وام میده خیلی خوبه باکس بندی داره رند داره پس ...

چون تازه گرفتم سر در نمیارم رند و پس انداز خودکار چه جوریه چون از رسالت نتونستم وام بگیرم برای همین پرسیدم ممنونم ازت عزیزم

ویپاد میتونی هم وام پله کانی بگیری هم با خوابوندن پول تراکنش حسابت بره بالا از۱۰تا۵۰میلیون دوازده ما ...

مرسی عزیزم آر

ه هر دو رو باز‌کردم قبلا با رسالت کار میکردم تما اون چون امتیاز میده خب من شغل و درآمد ندارم نشد برای همین پرسیدم

سلام به همگی منم چند روز پیش درباره نگهداری طلا و سکه پرسیدم و نگرانیم که خدایی نکرده از دزدی... اخ ...

صندوق طلا حتی سودش از طلای فیزیکی ی کم بیشتره 

منم خودم صندوق طلای لوتوس دارم راضیم 

هم امن هس هم با صد هزار تومن میشه خرید

ده میلیون خریدم الان شده سیزده میلیون 

این چیه از کجا باید ثبت نام کرد؟

آزمون استخدامی آموزش پرورش 

امسال هم آزمون هست

خبرها رو همیشه پیگیری کنید میگن کی دفترچه استخدامی میاد

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام دوستان ، از همه عزیزانی که این چند وقت هم فکری کردند و کنارم بودند ممنونم 🙏 از همه عزیزانی که ...

سلام عزیزم قبولی دخترتون رو تبریک میگم

ما هم از شرکت سایپا سه سال پیش از همین قرعه کشیا ماشین گرفتیم و گفتن 90روز کاری تحویل میدن تقریبا به 70روز هم نرسید که به ما دادن 

انشاءالله به شما هم به زودی میدن و به سلامتی چرخش براتون بچرخه🤲🤲

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
2810