2777
2789
سلام عزیز دلم ❤️ صبح عالی متعالی ❤️ قربونت برم من ❤️ اولا که کفر نگو اون بچه هایی که خدا بهت اعطا کر ...

سلام معصومه  جون   

همسرم به فکر پوله زحمت کشیش نیست    اگر اضافه کاری بره  اگر برای دوست باشه  حرفی از پول نمی زنه با اینکه مثله چی زحمت می کشه خسته می شه      اگر برای پیمانکار باشه  اگر ندن انقدر سادست و دلسوزه و زود باور   می گه گفتند  پول ندارند از بالا ندادنند   پیگیر  پولش نیست   تا آخر کارش رو می کنه  می گه شاید بدنند  روی خوش داره  مگر ۱۰ درصد  بگیره      همسرم تاسیسات 

می گه پول برام مهم نیست  

سلام عزیز دلم ❤️ صبح عالی متعالی ❤️ قربونت برم من ❤️ اولا که کفر نگو اون بچه هایی که خدا بهت اعطا کر ...

اگر امکانش هست راهنماییم کنید چکار کنم که  به خودش بیاد  پولش رو بگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام معصومه جون همسرم به فکر پوله زحمت کشیش نیست اگر اضافه کاری بره اگر برای دوست باشه حرفی ...

یعنی چی پول براش مهم نیست؟بچه دارین؟اوضاع زندگی؟ 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام عزیز دلم ❤️ صبح عالی متعالی ❤️ خواهش میکنم عزیزم یعنی با پوست و استخوان درک میکنم چی میگی عزیزم ...

معصومه جان پس اون دخترت که میگفتی بهش گفتم ببین تو کابینت یا یخچال چی هست غذا همونو بزار،یا میگفتی رفتم بیرون به دخترم گفتم خونه رو برق بنداز،یا گفتی میشینه پای قالی میبافه ،یا گفتم دخترا کمک کنین کارا تموم بشه که براتون جایزه فلان کار رو انجام بدم...

دختر کوچیکت بود؟

ماشالله با اینکه کوچولوئه چه کدبانوییه

آشپزی سختش نیس؟

دورت بگردم خیلی ممنون بابت حرفای قشنگت مرسی انقد با حوصله توضیح میدی وقت میزاری 🌹✨🤍

عزیزدلم من با دوتا بچه کوچیک نمی‌رسم خرجی خونه دست بگیرم 🤦🏻‍♀️

ایشون هم زیاد تمایل ندارن که بدن دست من

ولی حتی اگر بده هم انق قسط اینا میدیم میترسم نرسونم ما ۱۵ ورودی داریم ک از اون ۸۴۰۰ قسط میره + یارانه 😐💔

با بقیش چجوری بودجه بندی کنم که هم خورد خوراک نیوفتیم هم لباس 🤦🏻‍♀️

تازه بچه کوچیکم شیرخشکی و پوشکیم هست

واقعا کار سختی 🤦🏻‍♀️

میشه برام بودجه بندی کنید ببینم میتونم عملیش کنم یا نه 

مثلا برای هر چیزی چه مقدار در نظر بگیرم بچه اولم ۳و نیم ساله دومن ۹ ماهس خرج مدرسه اینا هم ک نداریم 

اجاره هم نمیدیم رهن کردیم 

رب و حبوبات هم نمی‌گیریم مادرم زحمت میکشن برنج هم دارم چند کیسه خودمم تا عید نیازی به لباس ندارم همه چی دارم 

🌹✨🤍خدا بهتون سلامتی بده عزیزدلم

سلام معصومه جون همسرم به فکر پوله زحمت کشیش نیست اگر اضافه کاری بره اگر برای دوست باشه حرفی ...

سلام ببخش من جوابتو میدم عزیزم 

اما شمام به فکر جیبش نباش و بی رویه خرج کن و سطح توقعت ببر بالا .پیشش همش درباره خونه و ماشین های خوب اطرافیان صحبت کن بزار فکرش بیاد تو زندگیش 

دخترا میشه منو راهنمایی کنید ✨🤍

من شرایط کار محیط بیرون ندارم با بچه کوچیک

خونه چه کارای میتونم انجام بدم ؟ 

انلاین شاپ یا وب چجوری کسی تجربه خاصی داره ممنون میشم خواهرانه در اختیارم بزاره 🌹

ارزش داره هزینه کنم سایت اینا درست کنن ؟ اصلا فروش خوبی داره ؟ 

بنظرتون چه وسیله های فروشش بیشتره ؟ 

اینا وسوسم میکنه ولی از طرفی هم عکاسی اینا حوصله میخواد گوشی خوب میخواد 

بازم ممنون اگ راهنماییم کنید 

🌹🌹🌹🌹

تاحالاباهاش صحبت کردی؟ نمیشه کار بدون مزد شغلش چیه؟

خیلی   یک دفعه قصد داشت ارثشو ببخشه  چون حوصله ی  بحث با  داداشاش  برای مشتری  نداشت    همه هم راضی بودنند   من با پسر دایش صحبت کردم  مخفیانه   اونم نصیحت کرد که حق زنو بچته نبخش  خدا رو شکر گرفتم  طلا خریدم  

کلا حوصله ی کل کل کردن رو نداره   فکر اقتصادی صفر   

سلام به همگی 

منم چند روز پیش درباره نگهداری طلا و سکه پرسیدم و نگرانیم که خدایی نکرده از دزدی...  اخر سر دیروز پولی که داشتم و صندوق طلا خریدم و تصمیم دارم با مبلغش نوسانگیری کنم به نظرم هم امن تر هستش و هم تو دسترس تر . با تحقیقاتی که کرده بودم دیدم بازدهیش کمتر از سکه و طلای فیزیکی هستش ولی دل زدم به دریا و خرید زدم ...اما از دیروز که به مبلغ دو تا سکه تمام خرید زدم امروز ۱۷۰۰ سودش بود که سکه بیرون دونه ای ۲۰۰ افزایش قیمت داشت که نمیدونم رو چه حساب سود صندوق بیشتر شده خداروشکر  ... خواستم تجربه امو بگم شاید به درد کسی خورد .

امیدوارم صندوقچه هاتون پر سکه و طلا باشه 😘

تاحالاباهاش صحبت کردی؟ نمیشه کار بدون مزد شغلش چیه؟

تاسیساته  برق  و لوله وو ساختمان    نصف روز شرکت کار نی کنه  نصف روز هم برای مردم حمالی با کمترین پول 

مثلا تو یک روز  از صبح تا شب  تابلو برق  درست کرد ۶ تومن شد بهش ندادنند کار گرش به بدبختی ازشون گرفت  نصفش رو به کار گر ساده  داد گفت گناه داره      هنرش پر درامده   و خودش تو کارش موفقه  اهل به روز و تحقیقه در مورد کارش        برای موتور خونه ی استخر ایده ی زیادی داده و به روز که   نصف انرژی مصرف کنه هنرش و کار کرده ولی پولش رو ندادن

تاسیساته برق و لوله وو ساختمان نصف روز شرکت کار نی کنه نصف روز هم برای مردم حمالی با کمترین پو ...

عزت نفسش پایینه براش یه دوره عزت نفس بخر بهش هدیه بده وتو عمل انجام شده قرارش بده

انشالله دخترتون موفق بشه چقدراستراس اوره کنکور😢😢ازالان استراس دخترمودارم خانمهای گل که دخترابتدایی ...

عزیزم من دبیرم ریاضی تدریس میکنم اگر فکر می‌کنید ریاضیش ضعیفه حتما یا خودتون باهاش کار کنید یا کلاس بفرستید چون اگر با پایه ضعیف بره بالا در مقاطع بالا دچار مشکل جدی میشه 

سلام به همگی منم چند روز پیش درباره نگهداری طلا و سکه پرسیدم و نگرانیم که خدایی نکرده از دزدی... اخ ...

سلام عزیزم

اتفاقا من خوندم صندوق طلا سوداورتر هست تت طلای فیزیکی سرچ کردم نوشته بود 

میشه بگید کدوم صندوق رو خریدید؟

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام          
2810