2777
2789
ممنون عزیزم بله به معصومه جون گفتم برام برنامه گذاشتن هفته ای یک تومن که این هفته رو فعلا با یک تومن ...

چقدر قشنگ پیش رفتی

منم هدفم اینه این ماه طبق برنامه‌ای که نوشتم جلو برم ‌یکم بدهکارم بتونم اونا رو بدم خیالم راحت شه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم تبریک میگم انشالا موفق باشه، 🌹😍متاسفانه دختر من قبول نشد ،خدامیدونه چقدر ناراحتم و دلم ...

عزیزمی 😘❤️خیلی ممنون بابت تبریکت 

ماشاالله خیلی خوب آوردن نهایی ..معدل نوزده 

بیخیال عزیزم اصلا ناراحت نشو ...اصلا ارزشش رو نداره 

بالاخره راهشون رو انشالله پیدا میکنند خودشون 

هر چی خیر انشالله براشون رقم بخوره

منم اصلا سر در نمیارم عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جون ازت خیلی ممنونم که من رو با این فرشته ها اشنا کردی♥️😘 @masumehjoon

خواهش میکنم عزیزم ❤️ خدا ازت قبول کنه ...میلیارد برکت به اموالت 

قطعا خیر و برکت اش رو تو زندگی ات خواهی دید 

خواهش میکنم عزیزم ❤️ خدا ازت قبول کنه ...میلیارد برکت به اموالت قطعا خیر و برکت اش رو تو زندگی ات خو ...

فداتشم عزیز دلم خداروشکر که  با فرشته ی مهربونی مثل شما آشنا شدم کلا عاشقت بودم الان بیشتر خدا شما رو به همسرت و دخترای گلت ببخشه ،😘♥️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
قربونت برم من عزیزم ❤️ شما لطف داری فدات شم 😘 آره عزیزم مدیریت دقیق داشته باشی 👌 خیلی خوب میتونی ب ...

وای خدا چرا مردان اینجورن اتفاقا همسر منم چند وقت پیشا یه گونی سیب زمینی خرید😂 اصلا دیگه تمام سعی ام اینه سفارش هیچی بهش ندم 

دیگه امشب دیدم سیب زمینی ها دارن نرم میشن خراب میشن دیگه هر چی مونده بود رو پوست کندم خلال کردم فریز کردم که دیگه هم سیب زمینی خلال آماده داشته باشم هم اصراف نشه هم چند روز دیگه نرم سیب زمینی بخرم 

چقدر قشنگ پیش رفتیمنم هدفم اینه این ماه طبق برنامه‌ای که نوشتم جلو برم ‌یکم بدهکارم بتونم اونا رو بد ...

آره خدارو شکر اون روز که پست گذاشتم واقعا آشفته و ناامید بودم ولی خدا رو شکر معصومه جون خیلی خوب راهنمایی کرد شنبه صبح که رفتم خرید خودم باورم نمیشد کل هفته رو با یک تومن بستم و با ۲۴۰ تومن برای بچه ام  رو بسته ام الحمدالله خدا خیلی کمک کرد پمپ که خراب شد چقدر ناراحت شدم یک هو دینگ پیام دقیقا همون مبلغ برام واریز شد خیلی شیرین بود😍😍

از خدا بخواه کمکت کنه برنامه ات رو به بهترین نحو انجام بدی حتما میتونی ان شاالله که بدهی تو هم میدی❤️🌹

منم ورودی83 بودم رتبه خوبی بوده اون زمان چی خوندی بالاخره؟

منم ورودی ۸۲ بودم

رشته هایی مثل بینایی سنجی و شنوایی و ... می آوردم. فیزیوتراپی و تغذیه شبانه هم آوردم اما اون موقع آگاه نبودم ، پرستاری و مامایی هم اون زمان ما خیلی باب نبود .طرز فکر غلط و بچگانه ای داشتم. رفتم شیمی دولتی و بعد هم ارشد خوندمو دیگه تمایلی به ادامه نداشتم 

سلام به همه

فکر نمیکنم کسی منو بشناسه تازه به جمعتون اضافه شدم اومدم گزارش بدم و چند تا سوال بپرسم

در ابتدا بگم اکثریت میخونم اما هنوز با فضا آشنا نشدم بخوام نظر بدم❤️

باکس بندی ها رو انجام دادم و ۶ تا کارت در نظر گرفتم

۹ تومن شوهرم‌ به حساب خرید منزل زد

اول ماشینو بردم کارواش خیلی زیاد کثیف بود روی سقف تمام جای کفش پسرم و با کلی خجالت کامل شست ۵۶۰ تومن اونو دادم😬

چند وقت بود گوشتامون همه تموم شده بود پسر کوچیکم خونه مادرشوهرم‌بود با پسر بزرگم رفتیم تره بار از ساعت ۳ تا ۵/۲۰ تو صف بودیم آخر دو تا کف دست گیرم اومد با ۴ کیلو گوساله قاطی کرد کلا شد ۵ کیلو چرخ کرده

۳/۵ خورشتی و آبگوشتی اینا کلا شد ۲/۹۰۰

رون‌و سینه مرغ و با تخم مرغ اینا ۸۰۰

اما بیشتر آبگوشتی شد جوگیر‌شدم رفتم هایپر پروتئین سر کوچه‌۲ کیلو ران گوسفند و ۳ تا ماهیچه خریدم شد ۳/۵۰۰😬😬😬 خلاصه که کل پولم رفت و خیلی مادون😬 در راستای گوشت که این همه تو صف وایسادم و‌پسرم انقدذ غر‌زد و خسته شد یه خانمی اومد کفت من از سامانه شهرزاد خرید میکنم برای شهرداری فرداش بدون صف میزم از شهروند میگیرم‌میخواستم ببینم کسی میدونه؟

ویپاد و بلو‌بانک باز کردم 

سوال میتونم من خودم وام بگیرم؟!

چون‌ رسالت الان ۲۰ تومن میتونم وام بگیرم اما برای ثبت نام در مرآت باید شغل و در آمد بزنیم حتما که خب من نداشتم و نشد

وام های ویپاد و بلو به چه صورته؟!

و تارا هم یکی بی زحمت توضیح بده

ویپاد و بلو‌بانک باز کردم سوال میتونم من خودم وام بگیرم؟!چون‌ رسالت الان ۲۰ تومن میتونم وام بگیرم ام ...

اره عزیزم هم  ویپاد هم   ب بانک نیاز به هیچی ندارن نه ضامن نه اینکه شاغل باشی  با کارکرد حسابت راحت میتونی وام بگیری 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810