2777
2789
قربونتون برم من عزیزم ❤️ ممنون بابت تبریک هاتون دوستان یه جا جواب میدم که صفحات الکی جلو نره آره امی ...

معصومه جون وبقیه دوستان راهنمایی کنید

الان که طلا این همه رفته نظرتون چیه میادپایین یاباهمین قیمت بایدبخریم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه عزیزمبه سلامتی🌷چه رشته ای قبول شدن؟منم با همسرتون موافقم،البته بستگی به روحیات دخترتون داره. ...

قربونت برم عزیزم ♥️ 

واقعا با پستت دلگرمم کردی 🥺🤗

دوروز فقط ناراحتم از اینکه ...پدرش نمی‌ذاره بره 

نذاشتن که چه عرض کنم ...اونم اینطوری میگه 

میگه دخترمون به روانشناسی علاقه زیاد داره خب 

میگه علوم تربیتی که آورده 

راهش با روانشناسی یه چند سال تفاوت داره 

که باید بخونی تا آخرش ...بیای وصل بشی به روانشناسی 

چرا اون وسط دو سالش حروم بشه ؟

و روانشناسی کجا و مشاور کجا ؟

میگه اینور از پولمون بگزریم ...بره تو شهر خودمون روانشناسی بخونه 

بذار با انگیزه شروع کنه به خوندن ♥️

خودم هم اولین مریضش میشم 🤭

میگه برای کی کار میکنم ؟ برای بچه هام 

ولی من خودم هم میگم مدرک آزاد  شاید اونقدری معتبر نباشه 

هم پول میدیم هم معتبر نباشه ...یکم فکرم درگیر این موضوع هست ..

کلا دست و پامو بستند انگار نشستم ...فعلا ثبت نام نکردیم 

دخترم هم میگه به هیچ وج پشت نمی‌مونم 

سال به سال افتضاح سختر میشه 

منم موندم وسط 😓

تیتان @تیتان5    

بیا ببینم عزیزم شما چکار کردی ...یه روحیه ای بده خواهر 

گل پسرت چیکار کرد ...یادم میگفتی رتبه اش خوب نبود 

پشت میمونه ؟یا نه ؟

سلام به همگی ما یک آشنایی داریم که وضع مالی متوسط رو به خوب داره اما بی نهایت خسیس موقع عروسی پسرش ک ...

دقیقا برای افراد سن بالا بحث درمان خوب خیلی مهم پدر من هم به اصرار من رفت بیمارستان خصوصی بااینکه عملش راحت بود ولی بازم اذیت شد ولی به خاطر کادر پزشکی و دکتر خوب خداروشکر مشکل روانی نداشتیم هزینه هم چون خداروشکر پول داشت مشکلی نبودولی هرکس میومد ملاقات میگفت چرا نبردین دولتی ماهم می‌گفتیم پولامون اضافه شده عیبی ندارد.

منم همه ش به بابام میگفتم ولشون کن اینکه مریض نیستم تو مریضی داری اذیت میشی حرف اینارو گوش نکن😅

دیگه خداروشکر خوب شد اونجا من خیلی استرس کشیدم شب ها میومدم تو راه رو خوابم نمی‌برد گریه میکردم پرستاران میگفتن توکه دلشو نداری چرا میای ولی تو خونه نمی‌تونستم بمونم.

خدا همه پدر و مادرا رو حفظ کنه.

فرهنگسرای نزدیکمون هستش اتفاقا ولی مهد نداره فقط کلاسهای مختلف هستش . سرای محله ها اکثرا مهد دارن که ...

پسر منم ۶ماه قبل از مدرسه رفت همین سرای محله خوب بود خداییش زبان هم بهشون یاد میدادن و من خودم بیشتر اضطراب جدایی داشتم دیگه کامل برطرف شد و باعث شد خودش به تنهایی بره دستشویی که اینم معضل بزرگی بود برا من😅

تقریبا ۴سال و نیمه بود رفت بعد از یک ماه استراحت رفت پیش دبستانی که اونو من فرستادم غیرانتفاعی بنظرم حساسیت رو بزار رو مدرسه اش چون مهد بچه کوچیکه همینکه با بقیه بچه ها بازی کنه و نقاشی کنه و شعر بخونه کافیه.

البته هرکسی نظری داره🌹

سلام دوست نازنین ببخشید من پاسخ میدم شما باید به دخترتون خیلی اگاهی بدین الان مثل قبل نیست از کشیدن ...

عزیزم یادم قبلا سوال پرسیده بودی ازم 

حجم پیامها زیاد بود گم کردم صفحه رو 

شماره ی صفحه رو بگو 

بخونمت 

خانمهاراجب خریدلباس میگن چطوری مدیریت میکنیدوهرچندوقت یکبارخریدمیکنید؟من پارسال تابستون یه مانتوگرفت ...

عزیزم دوست منم خیلی مذهبی هست لباس های بازار رو نمیپسندید ی خیاط پیدا کرد آنلاین ازش سفارش میگرفت میدوخت برای خودش و دختراش بخدا قسم فیت تن شون انگار نه انگار بدون پرو دوخته شده قیمتشم خوب بود

قربونتون برم من عزیزم ❤️ ممنون بابت تبریک هاتون دوستان یه جا جواب میدم که صفحات الکی جلو نره آره امی ...

سلام معصومه جان خوبی عزیزم 

مبارک باشه قبولی دخترتون عزیزم 

من هم سالها پیش خواهرشوهرم همینطورشد 

پدرشوهرم اینا بخاطر خواهرشوهرم خونشون رو عوض کردند و رفتند نزدیک دانشگاه 

هم دخترشون دولتی درس خوند هم نزدیک دانشگاه بودن 

حالا من موافق نیستم خونتون که جای خوبی هست رو تعویض کنید

یه فکری به ذهنم رسید 

این خونه حال حاضر رو رهن بدید و بافروش طلا و ماشین و وام مسکن یه خونه جدید نزدیک دانشگاه بخرید ولو ۶۰-۷۰متری 

اینم میشه چالش جدیدتون هم اقتصادی هم جهت راحتی دخترتون

البته من از مسافت دانشگاه و محل کار همسرتون و .. اینها بی‌خبرم شاید هم امکان نداشته باشه اما گفتم فکرم رو بهتون بگم 

ان شاالله که هرچی خیر هست براتون اتفاق بیفته

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام          
عزیزم دوست منم خیلی مذهبی هست لباس های بازار رو نمیپسندید ی خیاط پیدا کرد آنلاین ازش سفارش میگرفت می ...

بله منم فکرکنم بایدخیاط موعوض کنم یه خیاط نزدیک خونمـنه ولی بنظرم گرون میگه 

مانتوشومیزی ساده رو450میگه 

ولی کارخوب تحویل میده من تاحالاپیشش دوخت نکردم 

همسایه ام هم خیلی ادم مقتصدی وموفقیه ازنظرم اونم مشکل من وداره وپارچه میگره مانتوهاش خیلی ساده ان بنظرم میده خیاط میدوزه من دوست دارم یه مقدارشیکترباشن لباسهام 

متاسفانه نمیتونم کاری کنم خیلی حساسه رواین موضوع بعدچندسال صحبت وغیره تازه یمقدارازاوایلش بهترشده

عزیزم باسلام پراز لباسه بگرد تنوعش خیلی زیاده خریدت هم نسبتا مطمعن هستش و اینکه نظرات رو بخون حتما💚 

تو عکس ها کلی استایل و غیره هم هست میتونی ایده بگیری🌹

قربونت برم عزیزم ♥️ واقعا با پستت دلگرمم کردی 🥺🤗دوروز فقط ناراحتم از اینکه ...پدرش نمی‌ذاره بره نذ ...

انشالله دخترتون موفق بشه 

چقدراستراس اوره کنکور😢😢ازالان استراس دخترمودارم 

خانمهای گل که دخترابتدایی دارین یاپسرفرقی نداره براکنکورواینده بچه هاتون چیکارهامیکنید؟

من دخترم کلاس چهارمه مدرسش تقریبن بهترین مدرسه دولتی شهرمونه کلاس زبانم هرسال بهترین اموزشکده میفرستمش البته تابستونهافقط 

ریاضیش یه مقدارازنظرم ضعیف بفرستمش اموزشکده ریاضی بنظرتون مفیده براش البته خودش مخالفه ومیگه احتیاجی نداره 

براراهنمایی قصد دارم مدرسه پویش ثبت نامش کنم که ازمون وشرط معدل داره 

دوست دارم ازالان تقویت بشه وبفکرباشه 

2810