2777
2789
سلام عزیزم همون حدود ۷ میلیون باید بگذارید حدود ۱۰ روز داخل حسابتون باشه .

مامان سبحان من وام ۳۵ تومنی میخام 

تا بیست تومن گرفته بودم چون یمدت همون بیست تومن داخل حسابم بودو دیگه پولی نداشتم اومدم ۲۵ رو‌زدم بمن نداد ،؛ دوباره همون بیست رو‌گرفتم

پنجشنبه چهل تومن دیگه ریختم ویپاد با بیست وام شد ۶۰ 

امشب اومدم تسویه کردمو زدم ۲۵ که گف بهلود رفتار مالی و اینا . 

حالا بنظرتون همین حالت تسویه بمونم و باز از فردا هی امتحان کنم ببینم ۲۵ باز میشه یا نه دیگه درسته ؟ دیگه بیستی رو‌نگیرم باز 

و اینکه بنظرتون کی برام باز میشه میخام برسم ب ۳۵ چنروز صبر کنم که پول کارمزد بقیه رقم هارو ندم مثلا . 

بعد ویپاد مادرمم هست یا یه مباغی بزنم ب حساب اون بمونه ازونم بتونم بردارم بیست تومن خودم بیست تومن مادرم مثلا باشه / مبدونین قسط بیست تومن چید میوفته در ماه که ببینم از پس هر دو بربمیام یا نه / واسه همون سپرده وام سپه میخام اینارو 🤦🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزان ما دو واحد کوچک اطراف تهران پیش خرید کردیم ، که ماهیانه باید قسط بدیم هنوز مراحل اولیه هست احتمالا دو سه سال طول بکشه

همسرم اصرار داره بفروشیم پولش رو سکه بخریم رشدش بهتره ، دیگه استرس اقساطش هم نداریم 

لطفا نظر بدید 

ضمنا یکی از دوستان مون خونه اش رو فروخته رفته مستاجری پولش رو سکه خریده ، به نظر من کار درستی نکرده با خونه ای که توش میشینه همچین ریسکی کرده 

این دو واحد رو ما به قصد سرمایه گذاری خریدیم 

مامان سبحان من وام ۳۵ تومنی میخام تا بیست تومن گرفته بودم چون یمدت همون بیست تومن داخل حسابم بودو دی ...

بله عزیزم چند روز موجودی تون رو برداشت نکنید و دوباره امتحان کنید .

و اینکه قسط ۲۰ میلیون حدودا ماهی ۳ میلیون و ۶۰۰ هست .

مامان سبحان من وام ۳۵ تومنی میخام تا بیست تومن گرفته بودم چون یمدت همون بیست تومن داخل حسابم بودو دی ...

بله عزیزم چند روز موجودی تون رو برداشت نکنید و دوباره امتحان کنید .

و اینکه قسط ۲۰ میلیون حدودا ماهی ۳ میلیون و ۶۰۰ هست .

تو این شرایط پس اندازو ترجیح میدادین یا لباسه رو‌میگرفتین ؟؟🙏🏻🥲🥲🥲

خوب بستگی به خودت داره اگه به اون لباس نیاز داری که لباس رو بخر اگه برای نیاز نیست و صرفا برای برطرف کردن یکی از خواسته های دله تو پرانتز میگم یعنی (تنوع طلبی-چشم و هم چشمی-پز دادن-سندرم دست بی قرار. در خریدو.....)خلاصه اگه نیاز به لباس نداری بذارش کنار و با پولت  پس انداز کن نظر من اینه🙏🏻

عزیزان ما دو واحد کوچک اطراف تهران پیش خرید کردیم ، که ماهیانه باید قسط بدیم هنوز مراحل اولیه هست اح ...

بنظرم من خونه هارونفروشیدواقساطش وبدین تاتکمیل بشن اینجوری سودتون بیشتره 

الان بخواین خونه هاروبفروشین به قیمت نیمه کاره میفروشین ولی اگه روخونه هابمونیدخودتون مجبورمیکنیدخونه رواماده کنیدواقساطش پرداخت کنید

درواقع ارزش افزوده ایجادکردین 

طلارشدش ازاپارتمان درسته بیشتره ولی نه ازاپارتمان نیمه کاره که تاوقتی اماده بشه قیمتش دوبرابرالانشه 

عزیزدلم خسته نباشی واقعا با ۳ تا بچه زحمت پدر و مادر هم میکشی مستانه جان خدا بهت عمر باعزت بده و مطم ...

ممنونم عزیزم 😍 امیدوارم خدا در این راه صبر زیاد بهم بده ♥️

و اینکه پدر و مادرت طول عمر باعزت همراه با سلامتی سال های سال سایشون بالای سرتون باشه 😍

@masumehjoon   جون

@صحابببب   عزیزم

@لیلیثث   جون

از محببتتون سپاسگذارم، تک تک ریپ نزدم تاپیک شلوغ نشه

سلام عزیزم ، اگر پولی برای سپرده کردن ندارید فقط میتونید امتیاز وام رسالت بخرید .

مامان سبحان جان وام 15میلیونی ویپادم فعال نمیشه چرامیرنه بهبودرفتارمالی 10روپیش ده میلیونی تسویه کردم الانم 16تومن دارم داخلش 

بنظرت چیکارکنم فعال بشه دوباره 10تومنی روبگیرم دوروزبعدتسویش کنم 

15فعال میشه؟

مامان سبحان جان وام 15میلیونی ویپادم فعال نمیشه چرامیرنه بهبودرفتارمالی 10روپیش ده میلیونی تسویه کرد ...

عزیزم والله دقیق دقیق مشخص نیست اصلا که وام های پلکانی ویپاد کی فعال میشه ولی به نظرم همون ۱۶ میلیون رو بگذارید داخل حسابتون بمونه و دوباره چند روز بعد امتحان کنید احتمالا فعال میشه . 

سلام عزیزم ، اگر پولی برای سپرده کردن ندارید فقط میتونید امتیاز وام رسالت بخرید .

سلام گلم ممنونم دوست مهربونم ، عزیزم امتیاز وام رسالت رو از کجا میشه گرفت؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
اونیمه بهش آموزش داد گفت برای اینکه دستت روان بشه و تایمت بیاد پایین دیوار آگهی کن فقط هزینه مواد بگ ...

پس باهاش هماهنگ کن برو پیشش

اموزش بده بهت

چندتا مدل بزن هزینه مواد بگیر

بعد میتونی با مواد خواهرت کار کنی و ازش دستمزد بگیری

مثلا ۴۰درصد شما 

۶۰خواهرتون (هزینه جا و متریال )

یوتیوب نگاه کن حتما 

پیج هارو نگاه کن خیلی اموزش های خوب داره

قربونت برم عزیزم لطف داری فدات شم ♥️ خدا عزیزانتو برات نگه داره آره عزیزم فوت شدن در سن نوزده سالگی ...

@masumehjoon    

عزیزم الان کدوم یکی از لحاظ اقتصادی الگوی شما بودند؟

کلا همه چی در ذهنم بهم ریخت یعنی الان همزمان با هر دو نامادری ها در ارتباطید؟فقط در ذهن من همیشه همون یه دونه که تازه عروس آوردن هست 

ببخشید اگر دوست ندارید بگید از سوالم رد بشیدو عذر من را بپذیرید  چون خصوصیه

ولی تمام مطالب گذشته رو با هم قاطی کردم.

2810