2777
2789
سلام دوستان و خواهران عزیزم ، الهی خدا به همتون نگاه ویژه داشته باشه و همگی به آرزوهای قشنگتون برسید ...

سلام عزیزم بانک صادرات طرح سنا2

هرچقدرسپرده براریی بعدازدوماه برابرسپردتون بابازپرداخت 18ماهه وام میده 

وبعداز3ماه برابرسپرده اتون بابازپرداخت 27ماهه وام میگرین باسود23درصدوضامنم میخواد

یعنی چه عزیزم اتفاقا مایم زمین داریم جای خوب هم هست مثلاً از برج یازده پارسال تا الان 300اومده روش ...

عزیز منظور من خونه بود که میتونی اجاره بدی واین سرمایه گذاری مولد میشه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مژه انقد درآمد نداره بعضی وقتا کل هفته دو تا مشتری داری ناخن بهتره

عزیزم اتفاقا تا چندوقت پیش ناخن کار می‌کردم خوبم پیشرفت کردم ولی اگزما ت حساسیت پوستی نذاشت ادامه بدم ..خواهرم میگ مژه الان ۶۰۰ شده کارت خوب باشه من فکر میکردم روزی ی مشتری رو باید آدم داشته باشه

سلام عزیزم خواهرتون چرا اول درصدی کار نکردن ؟ بعد اینکه چطور قرار بری پیشش وایسی مگه تازه کار نیستن ...

اونیمه بهش آموزش داد گفت برای اینکه دستت روان بشه و تایمت بیاد پایین دیوار آگهی کن فقط هزینه مواد بگیر تاکید داشت که از اول کار برو تخت اجاره کن چون درصدی چیزی نمیمونه بیشتر برایصاحب سالن میصرفه ،،الان خواهرم بخاطر اینکه دستش راه بیفته تخت اجاره کرد هنوزم کلی مشتری پیام میدن وقت میخان یه هفتس هروز واسه دو نفر میزنه من گفتم برم وایسم بغل دستش حداقل میفهمم چی به چیه بعد کم کم خودم وسیله بگیرم مدل بزنم بنظر کار سختی ام نمیاد واقعا هم به درآمد نیاز دارم همسرم سرکار نمیره دوتامون بچه مدرسه ای دارم نمیدونم تصمیم درست چیه

سلام عزیزم اینکه عالیه هرکاری بری یاد بگیری عالیهاما ماهی ١۵ تومن برات نمیمونه جون هزینه مواد باید ب ...

دقیقا همینطوره ماهی ۱۰ تومن یا کمتر هم بمونه از هیچی بهتره تا اینکه منتظر بمونی شوهر کی کار کنه یه چیزی ته جیبش بمونه تو پس انداز کنی یا چیزی که دلت میخاد بگیری

اندیشه هستیم ، جنت آباد/پونک دوستای عزیزم از همتون ممنونم برای خونه و ‌جابجایی باهام همفکری کردین از ...

عشقم بزن زیرش به عنوان کادوی روز دختر انگشتر رو قبول کن😁❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
دقیقا همینطوره ماهی ۱۰ تومن یا کمتر هم بمونه از هیچی بهتره تا اینکه منتظر بمونی شوهر کی کار کنه یه چ ...

برو عزیزم قدم اول سخته بعد اصلا راهت خودش رو نشون می‌ده

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام خانومای خستگی ناپذیر و مهربون ☘️ من از تاپیک چند صفحه عقبم داشتم‌میخوندم دیدم دارین درمورد لبا ...

بنظر من یه عکس بزار ببینیم 

لباس اداری همیشه استفاده میشه

من خودم دو دست دارم سرمه ای و طوسی ک جفتشم نو هست  و  بنظرم قیمتی که گفتی هم قیمت خوبیه

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
ممنونم که اینقدر با جزییات برامون مینویسین با اینکه بچه ندارم ولی خیلی خوبه که ماهم یاد بگیریم ازدان ...

خواهش میکنم عزیزم 

باشه چشم ،مینویسم هر چند وقت یکبار که 

تاپیک هم از مسیر اصلی اش خارج نشه🥰🤗

سلام عزیزم من الان وام یک تومنی ویپادو گرفتم و رو موجودی حسابم اومده یعنی الان می تونم به اون کارت د ...

بله دی جی پی رو نصب میکنی بعد انتقال رو میزنی و شماره حساب دیگتو وارد میکنی براحتی انتقال داده میشه

تو این شرایط پس اندازو ترجیح میدادین یا لباسه رو‌میگرفتین ؟؟🙏🏻🥲🥲🥲

من برای خربد لباس بودجه تعیین کردم 

نمیذارم از بودجه ام بزنه بالا ،اگه بخرمم بیشتر ماه بعد حواسم هست خرید نکنم 

شما هم بسنج طبق شرایطت سوالتون اخه خیلی شخصی بود 🥰 بیشتر به نیازت و لباسایی که داری بستگی داره 

اندیشه هستیم ، جنت آباد/پونک دوستای عزیزم از همتون ممنونم برای خونه و ‌جابجایی باهام همفکری کردین از ...

نیایش جان اندیشه فاز یکش شلوغه ولی فاز ۳ و ۴ هم خلوت تره هم از احاظ فرهنگ بالاتره،قیمت خونه تو فاز ۳ و ۴ تفاوت خیلی زیادی با فاز ۱ نداره ،حالا شاید کمی گرون تر باشه ولی قطعا از تهران ارزون تره

قاصدک،هان؛ چه خبر آوردی......
2810