2777
2789
الان شما هم لباس نو داری هم چند دست دیگه داری اگه کافیه برات کم نمیاری توی طول هفته دیگه نخر اگه کم ...

محدثه میگم ما خونه خریدیم ۲۰۰ میلیون دادیمش رهن که برج ۹ پول دستم میاد و مستاجره تا برم ۲ ساا اینده باید پاشه 

خونه کلا باید بکوبیم از زیر بنا شروع کنیم بسازیم ۷۰ متر زیربنا ۲۰ متر حیاط 

حالا بنظرت چقد هزینه داره بنظرت ۲۰۰ میلیون پوله ‌ ک دوماه دیگه اومد دستم صد میلیون اهن اینارو بخرم بقیشم بمونه برا وام گرفتن؟

الان شما هم لباس نو داری هم چند دست دیگه داری اگه کافیه برات کم نمیاری توی طول هفته دیگه نخر اگه کم ...

خودمون خونه پدرشوهریم تا ۷ ماه دیگه.باید بریم خونه ای ک خریدیم 

نم نم باید بسازیم

وام نیازم کم درصد نمیدونم از کجا بخرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من گفته بودم بهتون که یساله از تهران اومدم اطراف تهران ولی میخوایم اگه خدا هم بخواد باز برگرد ...

اطراف تهران منظورتون کجای تهرانه؟ بعد هدفتون کدوم محله ی تهرانه؟ 

من خودم منطقه دهم تازگیا یه مبلغی دستم اومده میتونم برم منطقه بالاتر خونه بخرم ولی ترجیحم اینه یه خونه ی کوچولو دیگه همینجا واسه آینده ی پسرم بگیرم. باید ببینید الویتتون چیه

سلام دوستان و خواهران عزیزم ، الهی خدا به همتون نگاه ویژه داشته باشه و همگی به آرزوهای قشنگتون برسید🤲 

دوستان یه راهنمایی میخواستم ازتون ، تا دو یا سه ماه دیگه ۱۵۰ میلیون پول نیاز دارم ، از کجا میتونم یه وام راحت جور کنم؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
خودمون خونه پدرشوهریم تا ۷ ماه دیگه.باید بریم خونه ای ک خریدیم نم نم باید بسازیموام نیازم کم درصد نم ...

بازسازی میخوای کنی اره هرچی دستت میاد بخر بزار کنار وام 

وام هم ویپاد و بانک ملی اگه هم سند داره خونتون جعاله بانک مسکن رو من میدونم عزیز

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
سلام، بله من خریدم مشکلی نبوده... فکر کنم خیلی از دوستان هم اینجا خریدن و مشکلی پیش نیومده وایسشون

ممنون عزیزم

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
اطراف تهران منظورتون کجای تهرانه؟ بعد هدفتون کدوم محله ی تهرانه؟ من خودم منطقه دهم تازگیا یه مبلغی د ...

اندیشه هستیم ، جنت آباد/پونک 

دوستای عزیزم از همتون ممنونم برای خونه و ‌جابجایی باهام همفکری کردین از ته دلم دوستتون دارم و با هرپیشرفتتون ذوق میکنم❤️

بچه ها فردا سکه های ویپادم ۱۸ هزار تا میشن😍 من چندروزپیش از همسرم قرض کردم ودستبند خریدم حالا وام رو بگیرم قرضم‌روپس بدم ولی دلم‌میخواد همینم برم بدم انگشترپورتوفینو😅

تو دیوار و شیپور آگهی کن یه سایتی هم گفتن دوستان اینجا که کلاس آنلاین میزاریم اسمش استاد سلام بود فک ...

خیلی دوس دارم ولی شوهرم مخالفه بچه کوچیکم دارم یک سالشه واقعا سخته با حقوقمم به هیچی نمیرسم

شدیدا به یه شغل خوب نیاز دارم

سلام خانما اگه ۳ ماه ۳ تومن تو ب.لو بزارم چقدر بهم وام میده ب.لو بانک

سلام من۱۰تومن سه ماه گذاشتم بهم۸۵۰۰وام داده چون از وسط ماه گذاشته بودم واونا محاسبشون از اول ماه هست واینو نمیدونستم. سه تومن بذاری ۳ماه بمونه مبلغ ناچیزی بهت وام میده دقیق بلد نیستم ولی فک کنم همین ۳تومن بده

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مطمئنین؟؟ آخه نوشته میانگین سه ماهاگه ۱۰ تومن بزارم ۳۰ میده؟؟

سه ماه سه تومن بمونه سه تومن میده.

سه ماه ده تومن و بالاتر بمونه ده تومن میده

دوماه پایینترین میانگین سه تومن باشه ماه سوم ده تومن بزارید فکر کنم ۷،۸تومنی بده بهتون

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
2810