2777
2789
خونه ی خودم۵۵ متره ولی خوش نقشه ودلبازه تهرانم برم نهایت یه ۶۰ متری اجاره میکنم

خب پس تلاش کن متراژش رو بزرگتر کن اشتباه مستاجری رفتن تو تهران،همون پولی‌که میخوای بدی دست صاحبخونه همونو طلا میخری تا تبدیل به خونه ی بهترکنی.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام به همگی امیدوارم جیب همه پر از رزق و روزی باشه و قبل از اون تنتون سلامت باشه😊❤️همسر من کارمنده ...

عزیزم قسطای بلو‌چطوره نسبت به ویپاد چطور باید قسط بپردازی وماهی چقدر میوفته؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارسیان چون سود و اجرت نداره بعد که بیشتر شد برو با زینتی یا طلای دست دوم تمیز عوض کن استفادشم کن

ممنون عزیزم 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
کاش میشد توصیف کنم چقدر اینجا اذیت میشم وحس غربت دارم🥲 یکساله من یه پاساژ گردی یه پارک خوشگل رفتن ن ...

جسارته  ❤️ اما همیشه برای من سواله چرا خونه ی شهرستانتون رو نمی‌فروشید، خونه ی حومه ی تهران رو ارتقا بدید؟ 😍🥰

آخه خیلی حس بد دارید و این به وضوح مشخصه ♥️

مرسی🫶🏻💚💚 اون دو ساله برام بهتره چون میخام کنارش سپه رو تم ایشالا بردارم‌راستی عزیز دل من قرار بو ...

ممنون عزیزم که اطلاع دادی عزیزم . دیگه وقتی بهتون گفتن شرایط رو حتما میدن وام رو ان شا الله . 

جسارته ❤️ اما همیشه برای من سواله چرا خونه ی شهرستانتون رو نمی‌فروشید، خونه ی حومه ی تهران رو ارتقا ...

خونه ی شهرستان رو‌نمیشه بفروشیم عزیزم اونجا میریم مزاحم‌کسی‌نمیشیم‌من کلا ادم‌موذبی هستم خونه بابام هم دوروز بیشتر بمونم خجالت میکشم  گرچه خیلی محبت دارن وکلا ادم‌درون‌گرایی هستم تو‌کنج تنهایی خودم راحت‌ترم چندسال خونه رو‌دادیم اجاره باورت میشه دیگه سال به سال هم نمیرفتم وطنم قید اجاره رو زدم و تجهیزش کردیم که خودمون استفاده کنیم مثلا دوساله ایام‌عیدا یماه کامل میمونیم بدون اینکه اذیت شم و سر بار کسی باشم تابستونا هم‌همینطور یکی دوماه میریم میمونیم 

خونه ی اینجا رو‌با خون‌دل وسختی خریدیم چقدر من عذاب کشیدم‌تا همین خونه ی کوچیک حاشیه شهر رو‌بخرم برام خیلی با ارزشه وخدارو‌هزاران بار شاکرم فقط اینکه من عادت ندارم‌به این محله وفرهنگ ساکنینش وای خدایاگاهی میگیم مگه میشه یه عالمه آدم ‌فضول یجا جمع شده باشن😅نمیدونم مغزمون دیگه نمیکشه خوبی‌هایی هم‌داشته برامون ازحق نگذریم ولی اینکه موندگار شیم  فکرش هم واقعا سوهان روحه برامون

یعنی فکرشو بکن ماالان مهرماهه من هی برای دلخوشی خودم‌میگم دوروز دیگه عیده که برم شهرستان 😅تهران اینقدر سرم‌گرم بود هوای شهرستان به سرم‌نمیزد، پشت سر اینکه میگم دوروز دیگه عیده میگم دوماه بعد‌عیدم‌مدرسه بچه تموم‌میشه میریم‌تهران‌دنبال خونه ، ازالان تودیوار‌دنبال خونم که فقط دل خودمو خوش کنم 😀

خونه ی شهرستان رو‌نمیشه بفروشیم عزیزم اونجا میریم مزاحم‌کسی‌نمیشیم‌من کلا ادم‌موذبی هستم خونه بابام ...

عزیزم آرامش روانی خودت خیلی مهمه

اگرتهران رفتید حداقل این خونه حومه وشهرستانتون رهن واجازه بدید اجاره تهران دربیاد باخیال راحتترپس اندازکنید

الهی ربی ومن لی غیرک💖
پارسیان به شرطی که فقط 100ت نهایت پول بسته بندی داشته باشه، طلای ریز هم اگه نمیفروشی و دست دوم بردار ...

بعد ببخشید از اسنپ خرید طلا قابل اعتماد هست یا نه

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
خونه ی شهرستان رو‌نمیشه بفروشیم عزیزم اونجا میریم مزاحم‌کسی‌نمیشیم‌من کلا ادم‌موذبی هستم خونه بابام ...

عزیزم اگه اینقدر معذبی تو اون محل حتما برو تهران خونه اجاره کن🙂 هیچی ارزش عمر و زندگی و جوونی شما رو نداره 😇به همه چیز از دریچه مادیش نباید نگاه کرد🤔 دنیا دو روزه هر چی سنت بالاتره بره درک این مساله بیشتره 🥲انگار وارد یه جور خلسه عارفانه میشی😑

ضمن اینکه تو تهران میتونی با شغل آرایشگری درآمد خودتو ارتقا بدی و این برای روحیت خیلی لازمه پس بهش جدی فکر کن🫠

برای خورشید پس از شبهای طولانی
معصومه ی پر انرژی ❤️😍میدونی که پدر و مادرم حدود دوسالی میشه که با ما زندگی میکنن (چون پدرم بیمار ه ...

عزیزدلم خسته نباشی واقعا با ۳ تا بچه زحمت پدر و مادر هم میکشی مستانه جان خدا بهت عمر باعزت بده و مطمئن باش همینطور که شما قدر پدرومادرت رو میدونی در آینده بچه هات آیینه ات خواهند بود و انعکاس این روزها رو خواهی دید.

در دوره میانسالی پدرها زودرنجتر از مادرها میشن، پدر منم همینطوره و این دو سه ماه اخیر همش درگیر دکتر و آزمایشگاه بودیم به عینه دیدم که چقدر نازکدل شده، دیروز جواب آزمایش جدیدشونو نشون دکتر دادم گفتن خیلی بهتره، زنگ زدم به پدرم که گفتم خدا میدونه چقدر خوشحال شد، روحیه اش نو شد. 

برای پدر و مادرت آرزوی سلامتی دارم عزیز جان

2810