2777
2789
ممنون از راهنماییتون اطلاع دارید که بانک کل مبلغ رو میده یا یه مقدار تاتسویه اقساط نگه میداره؟

خواهش میکنم خیر اطلاع ندارم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
نه عزیزم کلا جایی ازم برنداشت عجله ای نداشتم یماه تو تهران دنبال فروشش بودمپروازم قطر بود کنسل شداما ...

عزیزم اگه محدودیت زمانی داری میتونی از تهران زمینی  بری وان  از اونجا بری آنکارا 😇

خواهر زادم از کانادا اومده بود بعد ترسید نتونه برگرده همین کار رو کرد گفت از انکارا میرم کانادا☺️

هنوز کار داشت میخواست بمونه ولی زود فلنگو بست 😐 داشت سکته میکرد🤭 منم گفتم نامرد حالا اگه هم نشد بری تازه میشی مثل ما😐 گفت نه بابا حتی فکرشم دیونم میکنه😜

برای خورشید پس از شبهای طولانی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم عزیزم چون من خودم چند وقت پیش دنبال نقد کردن یک کارت اعتباری بودم متوجه شدم که نمیشه .

سلام دوستای گلم🌹🌹🌹

ما یه وام خرید کالا بصورت کارت اعتباری داشتیم

یک سری مشاغل معاف از مالیات هستن

مثل دامداری

دوستی داشتیم که پدرشون دامداری داشتن و دستگاه پز هم بخاطر دامداری گرفته بودن

ولی دستگاه پز تو مغازه با کاربری دیگه کار میکرد

کارتمون رو دادیم به ایشون و کشید و بعد به حسابمون واریز کرد 

سلام خانما روز و روزگار تون خوش ❤️

یه گزارش بدم از شهریورم اگه یادتون باشه که احتمالا یادتون نیست😂 من میخواستم ماشین بخرم خونه داریم یه واحد کوچولو دیگه هم داریم که دادیم کرایه دیگه قرار بود ماشینمون رو بفروشیم با پولی که داشتیم یه ماشین نسبتا خوب در حد سورن و رانا اینا برداریم که طی یک حرکت انتحاری و سرخوشانه کراسx۳۳ قسطی برداشتیم 😁

و برای تهیه پول پیشش دیگه ماشینمون رو نفروختیم چون مدیران خودرو حداقل دیگه ۴ ماه طولش میده ماشینمون رو بده و نمیتونستیم بدون ماشین سر کنیم و اینکه منم شدیداً نیاز به یه ماشین برای خودم دارم این شد که من دیگه همههههه طلا هام رو فروختم با پول نقدی که داشتیم پولش جور شد 👌🏻

ولی الان به خاطر قسط های که از قبل داشتم تمام حقوق من و همسرم شده قسط یک ریال از حقوق برامون نمیمونه اینه که فکرش برام ترسناک شده😵

ان شاالله که کار درستی کردم🤲🏻

حالا نیاز به راهنمایی شما عزیزان دارم ما الان ده تومن از پول های ریزی که ماهانه از تاریخ ۲۰ هر ماه تا ۳۰ هر ماه برامون واریز میشه و جمعا ماهی ۸ یا ۱۰ تومن میشه قراره زندگی رو بگذرونیم😕😕نمی‌دونم میشه یا نه

حالا اون عزیز های که لیست خرید و بودجه بندی ماهانه و هفتگی دارن و حرفه ای هستن در این کار و مدیریت با این مقدار پول رو دارن عاجزانه میخوام که کمکم کنید(معصومه خانم شما هم اگه دیدین این پست رو لطفاً راهنمایی کنید)🥺 این ده یا ۸ تومن هم برای هزینه خورد و خوراک و پوشاک و خرج ماشین و دیگه امور روز مره میخوام یه بچه مدرسه ای دارم و دوقلو شیر خشکی پوشکی کرایه خونه هم نمی‌دیم خونه خودمونه  پس انداز هم نمی‌خوام فعلا سختیش یک ساله سال دیگه ان شاالله این موقع درامدم  و کرایه خونه بیشتر میشه و اقساطم کم میشه 🙏🏻

مثلا بگین گوشت چطور می‌خرین  که برای ماه برسونین (من خودم هر وقت گوشتم تموم میشد می‌رفتم پیش دامدارا یه نصف گوسفند رو میخریدم و اصلا هم توجه نداشتم که کی تموم میشد فکر کنم هر دو یا سه ماه ولی الان توانایی اینجوری دیگه نخواهیم داشت تا حالا از قصابی شهر خرید نکردم😕 مرغ هم اصلا دقت نکردم ببینم در ماه چند تا می‌خریم هر وقت خواستم خریدم ولی الان اینم باید مدیریت کنم😕)

خلاصه که کمک کنین لطفاً به امید راهنمایی شما خانم های مدبر این همه قسط برداشتم🌹🌹

اگر تاریخ روش زده ۸۶ ، امامی هس نه بهار ازادی،شهر ما ۲۰۰ الی ۳۰۰ ت زیر قیمت تابلو حدودابه قیمت الان ...

۸۶هست ولی غیر بانکی . فیمتش امروز ۴۳ بود بعد طلافروش میگه ۳۹تا برمیدارم .

عزیز دلم شما لطف داری فدات شم ♥️ وقتی همسرتون خودش میگه میتونم برسونم پس اجازه بده بهش خودش رو محک ب ...

یه سوال، اگه چهارصد میلیون وام بهتون پیشنهاد بدن ولی شما توانایی پرداخت قسط هاشو نداشته باشید اصلاااا قسطش زیاده نمیدونم 20یا25میلیونه، و صد میلیون هم بدهکار باشید و موعد خونتون هم باشه ایا این وامو میگیرید؟اگه گرفتید چیکار میکنید که هم بتونید قسطشو دربیارید هم به مواردی که بالا گفتم برسید ایا امکانش هست ؟یا کاری چیزی پیشنهاد دارید بدید.میشه همه خانما یه راهنمایی بدم

سلام خانما روز و روزگار تون خوش ❤️یه گزارش بدم از شهریورم اگه یادتون باشه که احتمالا یادتون نیست😂 م ...

@اتوسامهرسا    عزیزم میشه راهنمایی کنید؟ 

فکر کنم قبلا دیدم شما پست گذاشتین مثلا هفتگی چقدر خرج کردین 

میشه بگین خودتون ماهانه یا هفتگی چطور بودجه بندی میکنید؟🙏🏻

یه سوال، اگه چهارصد میلیون وام بهتون پیشنهاد بدن ولی شما توانایی پرداخت قسط هاشو نداشته باشید اصلااا ...

سلام وقت بخیر

اگه سود وامتون کم هست خیلی راحت بقیه می‌خرن ازتون

حالا نه صد تومن کمی کمتر یا بیشتر

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
عزیزم ببخشید وام زوجین همون بانک مسکن بایداقدام کنیم؟چقدر پول بایدبخوابونیم برای ۵۰۰تومن؟بعداینکه ای ...

سلام عزیزم

بله بانک مسکن برید راهنمایی میکنن

وام مسکن بعنی وامی ک دولت میده تا شما یکمی راحت تر خونه بخرید

نیازی به پول خوابوندن نداره

خونه رو قولنامه میکنین با همون میربن بانک مسکن

ازتون کلی مدارک میخواد 

از دو طرف

فروشنده و خریدار

بعد اگر سن بنا زیر ۲۵ سال باشه ک توی پایان کار نوشته

بمن ک مجردم ۵۶۰ میلیون دادن

ولی 

باید اوراق بخرید

من حدودا ۱۵۰ میلیون خریدم 

یعنی ۴۱۰ حدودا دستمو‌گذفت

مدارک فقط گردش مالیمو خواست  ک بفهمن تمکن مالی دارم ک اقساطشو بدم یا ن

و مدارک شغلی 

از فروشنده هم پایان کار و تسویه و … میخواد

به زوجین بیشتر میدن

دقیق نمیدونم

راستی ته تهش توی محضر باید خونه در. رهن بانک بره یعنی اگه قسط ندی بانک مجوز داره خونتو مرایده بزاره و پول خودش رو برداره

قسطش حدودا ماهی ۱۶ تومنه 😁

بازم سوالی داری از بانک مسکن بپرسی بهتره

هر بانکی جزییاتش فرق داره

راسیتی شا میتونی چند بار این وام رو بگیری 

برای خرید چندین خونه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
2810