2777
2789
دخترمن لباس براش میخرم امروز، فردا هزارتا لک داره لکه ها هم نمیرن، الان دیدم جایی بره اصلا لباس ندار ...

یه دست لباس تمیز خودت براش جداکن وبپوشون بعددربیار تاکن بردار اینجوری یه دست تمیزومرتب همیشه داره

مثلا مهمون اومدتنش میکنم من همینکه رفت میگم لطفا لباساتوعوض کن

جالبه تاکردن بلدنیست اما یادش دادم احترام بزاره به لباسش جمع ولوله میکنه میزاره بالای تختش روزمین نمونه

خودشم یادگرفته حرمت یکسری وسایلو بایدبزاره

بچه هابا چشم هاشون یادمیگیرن

الهی ربی ومن لی غیرک💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشتر غصه م بخاطر حرفاشه.نه عزیزم دستش اصلااا تنگ نیست

میدونم عزیزم حرف تلخ وقتی ازدهن عزیزامون میشنویم خیلی دردناک تره....اماچه میشه کردبایدزودترخودتواروم کنی وقوی به سمت هدفات بری....😇

سلام دوستای گلم چن روز پیش اومدم گفتم ربع سکه از اهورا خریدم شهر خودمون چندجا بردم برنداشتن دیروز هم ...

من کلا اکثرا ربع می خرم از طلا نگه داشتنش راحت تره  و میتونی راحت تر بفروشی فقط یه جایی پیدا کن سکه هاش اعتبار داشته باشه . خدا روشکر که فروختی

دخترم عاشقتم
من کلا اکثرا ربع می خرم از طلا نگه داشتنش راحت تره و میتونی راحت تر بفروشی فقط یه جایی پیدا کن سکه ...

چه فرقی داره نگه داشتنش؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
گفتم خیلی ممنون مادر که به فکر بردارم هستیخوبه که شمارو داریم ♥️خدا تورو واسمون ببخشهبهت عزت و سلامت ...

معصومه جون چقدر حس خب میگیرم از شما و خانوادتون......کاش همه مادرها مثل نا مادریتون بودند....و چقدر قشنگ پس انداز کردند .....و خود شما هم چقدر قشنگ مهمونی رو کنترل میکنید که خرج اضافه نشه.....واقعا آفرین بهتون مرحبا

سلام کسی مدرک فنی و حرفه ای داره؟ تونسته وام بگیره از فنی و حرفه ای؟؟ من مدرک پرده دوزی خیاطی دارم. ...

باید کفش اهنی پات کنی تو این راه فنی حرفه ای همسر من یکسال و نیم کامل اومد و‌رفت اول ۳۰۰تومن نوشتن بعد انقد بهونه گرفتن انقدرررررر عاصیمون کردن تا به ۱۵۰راضی شدیم اونم بعد یک سال و نیم‌و‌کلی بهونه 

گفتم خیلی ممنون مادر که به فکر بردارم هستیخوبه که شمارو داریم ♥️خدا تورو واسمون ببخشهبهت عزت و سلامت ...

معصومه جون من تازه با تاپیکتون اشنا شدم چقد خوبین شما، چقد مادرتون زن کدبانویی هستن😍😍😍خداروشکر ک با اینجا اشنا شدم.. 

ی مشورت میخواستم ازتون بگیرم، همسرم میخواد ی وام از کویر موتور بگیره تا سقف پونصد میلیون تومن میدن میگه سیصد تومن وام بردارم موتور بخرم بعد بفروشمش ماشین بگیریم، خوبیش اینه پیش قسط نمیخواد ولی من مخالفم چون باز پرداختش چهارصد میلیونه نهایت سی و شش ماهه تقریبا ماهی ۱۵تا ۱۸تومن میشه حساب کردم سودش ۳۵درصد ب بالا شد، به همسرم گفتم نه نگیریم و نمیتونیم قسطاشو بدیم چون شیش ماهه دوم سال بازار کارش خیلی افت میکنه ولی خودش میگه میتونم بدم، از طرفیم سودش زیاده سود زیاد برکت نداره پوله، ولی حالا ک پستای شمارو خوندم ک گفتین وام پله پرتابه نمیدونم چکار کنم دو دل شدم ایا ب همسرم بگم وام رو بگیره یا نه، نظر شما چیه؟ 

سلام کسی مدرک فنی و حرفه ای داره؟ تونسته وام بگیره از فنی و حرفه ای؟؟ من مدرک پرده دوزی خیاطی دارم. ...

من برج دو سایتش  باز بود از رو مدرک شنیون اقدام کردم هنوز جوابش نیامده که تایید کردن یا نه 

سلام خانمای عزیر بین آپ هایی طلا مثل میلی حقانی طلاسی کدوم معتبرهیا اگه چیز بهتری هس ممنون میشم معرف ...

میلی

کد م ع رف:milli-ftei8

ممنون میشم دوستانی ک برنامه رو ندارن کد من رو بزنن تا پنج سوت طلا بگیریم

2810