عزیزم اول از همه خواهشاً دست از سرزنش خودتون بردارید
به نظر من که برای پنج نفر تمام هزینه ها از صفر تا صد رو با مهی دوازده تومن برای پنج نفر بستن عالیه
بقیه هم اینجا با کمتر از این مبلغ نمیتونن هزینه هاشون رو ببندن
یکی میگه یا چهار تومن خرج خونه میبندم می بینی اونا دو نفر هستن و فقط خرج خورد و خوراک رو میگن اگه با قبض و رفت و آمد و بنزین و هزینه های درمان و وسایل آرایشی و بهداشتی و همه چی با هم بگیری قطعا همه همین قدر خرج دارند
اگر تعدادشون به اندازه شما باشه
ما که سه نفر هستیم خیلی بیشتر از اینها خرج کلیمون هست
بعد هم کاش به فکر افزایش درآمد باشید
خودتون یه کاری رو شروع کنید همون تو خونه بعضی وقتها ما ساعت های خالی داریم که اگه همون رو با یه کاری پر کنیم حتی یه کار ساده میتونیم در ماه سه چهار تومن درآمد داشته باشیم چهار تومن درآمد الان میشه یک گرم طلا که میتونید پس انداز کنید و ببینید یه روز خیلی به درد میخوره
بعد هم با عرض معذرت شما چرا الان فکر می کنید مسئول زندگی غلط پدر مادرتون هستید رهاشون کنید بزارید خودشون از پس خودشون بربیان
بخدا همه ماها استرس و اضطراب برامون سمه آنقدر که جوون ها استرس دارند و حرص و جوش میخورند آدم های مسن حرص و جوش نمیخورند یه کم هم دقت کنی می بینی چقدر آدم جوون سکته می کنه دور از جون فوت می کنه
از بس شرایط زندگی برای ما سخت شده
اونا دیگه سختی هاشون رو گذروندن
بزارید به حقوق خودشون زندگیشون رو بچرخونند
کلا بدونید ما تو زندگی مسئول پدر مادرمون نیستیم
حتی مسئول زندگی بچه هامون تا جایی که به ما مربوط مثل خوراک پوشاک و تحصیل مناسب هستیم
شما نباید تاوان زندگی کردن اشتباه دیگران رو بدید
مثلا پسر من چند سال بعد ازدواج کنه بخواد هر شب بره رستوران یا لاکچری ترین زندگی رو داشته باشه مختار ولی خودش باید تلاش کنه بهش برسه از من نمیتونه بخواد براش زندگی درست کنم که اون دوست داره چون خودش مسئول زندگی خودشه