2777
2789
عزیزم باید میگفتی خواهر جان عصر جاهلیت نیست که بخام چشم مردم رو با لباس پر کنم ملکه انگلیس هم یه لبا ...

دلم‌نیومد فقط لایک کنم 

یه لایک برای این پست تون کمه 👍👏👏👏👏👏

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
عزیزم همین طرح مهربانی ضامن خاصی نمیخواد حتی شما و همسرتون میتونید ضامن هم بشید فقط هر دو باید در با ...

ممنون عزیزم♥

حدود 100  پول نقد داریم فقط

وامم بقولی هرچقدر بیشتر بدن بهتر

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم رژا نسبت به جاهای دیگه گرونه حتی با تخفیف فلان درصدی عزیزم من بندرم ک اجناس از دبی میاد باز چی ...

سلام دوست عزیز. باتوجه به اینکه گفتید بندر زندگی میکنید ، این شهرخیلی شهرگرونیه جاهای خاصی خرید میکنید که ازنظر اقتصادی بهترباشه؟؟و اینکه شاغل هستید؟؟

اگردوست داشتید درخواست دوستی منو قبول کنید تا بتونم سوالای دیگمو بپرسم اینجا ممکنه از حوصله دوستان خارج باشه🙏🙏

البته بعضی اوقات مجبورم به بهانه سرماخوردگی و ....بپیچونم چون واقعا هزینه کادو رو ندارم ....یه بار ر ...

واقعا هنوزم هست این چیزا؟!

ما هم یه زمانی خیلی تولد بازی داشتیم حتی برای بابابزرگشون هم تولد می‌گرفتم دیگه ما خودمون تولد خانوادگی گرفتیم و کم کم نرفتیم تولد تا تولد ها محدود شد به خانواده ها.واقعا این داستان کادو ها معضل بزرگ و رو مخی هستش.

بعدشم گل من باید اونیکه بهت حرف گفته رو پاره کنی به معنای واقعی اول به کسی چه ربطی داره دوما به خواهرت بگو شوهرت گفته دوباره دیگه پشت سر من یا جلو من ازین حرفا بزنید دیگه مارو نمی‌بینید.

حواست باشه آدما حد و حدود خودشونو بدونن مخصوصا تو خانواده های پر جمعیت اصن حریم شخصی ندارن افراد❌

عزیزم شما سه فرزند داری احساس میکنم خیلی فکرت همه ش تو خوراک و پوشاک هستش.

مگه بچه هات مدرسه نمیرن مهمون میاد یا میخواین برین بگو فقط پنج شنبه ها میتونن بچه ها بیدار بمونن روزای دیگه باید تو تایمش بخوابن صبح بیدار نمیشن.

من خودم فقط پنج شنبه ها مهمونی میرم و مهمون میپذیرم آنقدر گفتم تا برای همه جا افتاده.

اگر هم بیاد مهمون ساعت ده دست بچه مو میگیرم میبرم اتاق تا بخوابه.

توجه کن سلامت روان خودت و فرزندانت از روابط خانوادگی خیلی خیلی خیلی مهم تره💚

روابط سمی رو کم و کم و کمتر کن.

در مورد لباس هم خواهرت بد نمیگه عزیزم. اگر در فشار اقتصادی هستی از الان برنامه ریزی کن برا عید.حقوق گرفتی سریع اول یه تیکه لباس یا کفش بخر برا بچه هات.همیشه لباسایی بگیر که چندجا بشه پوشید.

یا پارچه بگیر بده بدوزن.

پول دستت اومد اول از همه هر ماه یه پارسیان بخر و نگه دار به کسی نگو.

من خودم هم خیلی عزت نفس دارم اصن بدم میاد بگم پول نداریم یا مرغ نداریم یا گوشت نداریم.

اما بشین لیست غذایی بنویس غذا های گوشتی طبق سلیقه خودت هفته ای یکبار یا دوبار.

هر هفته برو بازار محله  اگر دارین بازار روز مثل جمعه بازار بدون بچه برو وسایل لازم برا لیست غذایی یک هفته رو بخر.

چیپس و پفک و بستنی مختص کن به هفته ای یکبار.

برای مدرسه بچه ها بیسکویت کیلویی بخر.

میوه هم هر هفته ۴یا۵کیلو دو نوع بگیر هم برای مدرسه هم برای خونه.

ببین بخوای وا بدی تا آخرش همینه ها.

هی نگو بچه ام گناه داره فلان رو باید بخوره فلان رو باید بپوشه.

با بقیه هم جوری رفتار کن متوجه حرفشون بشن.

ببین قشنگ حرفشونو بزن تو صورتشون من باشم به بلوایی به پا کنم یه کاری کنم بخدا وقتی همه جمع بودن بلند میگم آره شنیدم یکی پشت سرم این حرف رو زدم حالا جیگر داره بیاد جلوم بگه تا جیگرشو دربیارم🤬

خودتو قانع کن بدون آدم های اعصاب خورد کن خوشحال تری بخدا اعتماد به نفست هم بیشتر میشه 💚

سلام دوستان من تا ۲ روز دیگه اگه خدا بخواد وام ۵۰ میلیونی ویپادم فعال میشه اگه این وام رو بگیرم با ۱۷۰ که خودم تو ویپاد گذاشتم میشه ۲۲۰ تومن حالا گفتم این ۲۲۰ رو ۳ ماه بزارم تو بانک مهر که امتیاز وام بگیرم نمیدونم کارم درسته یا نه؟و اینکه برای این سه ماه امتیازم وام چقدر میشه تو بانک مهر البته الان خودم ۵۰ تومن امتیاز وام مهر رو دارم

عزیزم نگاه میکنین لطفا❤️

عزیزم این هولوگرام نداره البته بازم نمیدونم چند جا نشون بدیم اگه نخریدن به خودشون بفروشید 

من این سکه رو اخیرا خریدم ببینید هم هولوگرام داره 

هم اثر انگشت و امضا

شماره سریال و بقیه موارد

عزیزم نگاه میکنین لطفا❤️

پشت سکه هم شماره سریال 

شماره تلفن ثابت و موبایل

و آدرس حک ‌شده 

دوستان لطفا وقت خرید سکه دقت کنید حیفه اینقدر زحمت می کشید مدیریت می کنید تقلبی نباشه خدای نکرده 

صندوقچه هاتون پر از طلا 🥇🥇🥇🥇

عزیزم ضامن چی می خواد مثلا من دویست بزارم دو ماه بمونه چه قدر وام میده با چند درصد

ضامن فقط باید یک نفر باشه که بانک ملی حساب داشته باشه و رتبه اعتباری اش خوب باشه .

۲۰۰ میلیون ۲ ماه بمونه حدود ۱۰۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه میشه وام گرفت . 

خوب همون طرح های بانک ملی خوب هست ۲ یا ۳ ماه بگذارید بمونه و هر چی بیشتر هم بمونه وام بیشتر میشه .

سلام. مامان سبحان جان من دیشب تو گروه پرسیدم . یه مقدار پول دارم به نظرتون با این اوصاف الان خرید طلا درسته؟ و اینکه تا شش ماه لازم ندارم . عزیزم میشه راهنمایی کنی.

2810