سلام دوستای نابم اوقات به کامتون باشه❤️
من کنار شما که هستم تا جایی که در توانمه نمیذارمپولام هدر بره یادمنمیاد آخرین بار کی رفتیمرستوران درصورتی که یه عمر هرهفته میرفتیم رستورانای گرون شهرک غرب و تجریش ( نمیدونم چرا مغزمون خیال میکرد مایه داریم😂) الان خودمون گوشت تازه بره میگیریممیریم کباب میکنیم حالشم بیشتره حداقل مناینطور فکرمیکنم خرجرستوران بین یک ونیم تا دو ونیممیشد الان مثلا دیروز سه کیلوگوشت گرفتیم ۲/۴۰۰/۰۰۰
سه بسته خورشتی و یه چلوگوشتی دراومد واندازه چهارسیخ پرو پیمون برای کباب جداکردم حدودا وعده های گوشتی میفته ۵۰۰ تومن
تا یه تومن دستم میفته سریع تبدیل میکنم طلا
فقط یه چیزی که هست من یکساله اومدم اطراف تهران و اصلا به اینجا حس تعلق ندارم ودروغ چرا اذیت میشم چون من که ازخونوادم کیلومترها دورم حداقل برگردم تهران که کلی امکانات داره و خب ده سال تو یه منطقه بودم وبهش وابسته شدم الان گاهی میگیم ما اینجا چیکار میکنیم😄فقط اینکه دلممیخواست خونه روارتقا بدیم یکمبزرگتر کنیم وبدیم اجاره خودمونمبریم تهران اجاره کنیم ولی تا بعد مدرسه بچم باید بمونیم و احتمالا نتونیم عوض کنیم تااونموقع اینجوری حس میکنیم پیشرفتی نداشتیم ولی خب باید پولدستمون باشه که تهران یه بخشی برای رهن بدیم چیزی حدود هشتصد تومن باید دستمون باشه که سیصداینخونه میره اجاره بقیه ش طلا وپس اندازمو میذارم
چون اگه خونه اینجا روعوض کنیم با پونصد نقدی که بتونیم جمع کنیم نهایت یکم بزرگتر میشه وپولی دستمون نمیمونه که برگردیم تهران وباید بمونیم همینجا خلاصه که پروسه عوض کردن خونه کمی عقب میفته
ولی اینم بگم درسته شاید فکرمیکنمچونخونه رو ازدوسال پیش که خریدیمارتقا ندادیم اما ما با صفر مطلق خریدیم دستمون خالی بود هیچکس روجزخدا نداشتیموادمای بیمعرفت زندگیمون که از عزیزانمونبودن روموقع خرید خونه شناختیم بااینحال توی این یسالی که اومدیم توخونه خودمون خونه ی شهرستانمون روتجهیزکردیم حدود۷۰ میلیون هزینش شد این خونه روبازسازی کردیم گاز صفحه ای وکمدو…زدیم اینم۴۰ میلیون هزینه ش شد
برای اینکه اینجابرام دلگرم کننده باشه وزمان برام بهتر بگذره تا ان شالله فرصت مناسب جابجا شیم رفتم یه جا مشغول شدم که یه درآمد کوچیکی همازش دارم
طولانی شد حرفای دلم 😃فدای چشمای مهربونتون😘