سلام خانوم های قشنگم خداروشکر که سایت درست شد
امروز خرید داشتم از ظهر میخواستم بیام بهتون بگم میومدم میدیدم سایت قطعه خیلی ناراحت میشدم یه بیست باری فکر کنم اومدم سر زدم 🥴
جونم براتون بگه که اوایل مهر بود یه قرعه چهار تومنی به اسمم درومد از ماه پیش هم تا حالا حدود سه تومن پس انداز داشتم
این سه تومن هم اینجوری جمع شده که
من خرجی خونه دست خودمه فقط یه کرایه تاکسی به همسرم میدم
برای رفتن به سرکار حدود دو ماهی میشه تمام تلاشمو کردم که از وسایل داخل خونه استفاده کنم یه روز تمام وسایل فریزر رو ریختم بیرون تمام محتویاتش رو روی کاغذ یادداشت کردم حتی اینکه هر بسته ی اون ماده غذایی چند وعده ای میشه رو هم نوشتم روی کاغذ و هر چی استفاده میکردم رو خط میزدم
و برنامه هفتگی برای خودم گذاشتم و حتما حتما طبق اون درست میکنم
من پارسال فریزر پر کردم خیلی استفاده نشد حالا امسال میخوام تا عید کلا پاکسازیش کنم که مواد غذایی تازه خریداری کنم
به خاطر همین دیگه نیاز نبود خیییلی خریدی انجام بدم و پولم سیوشد
یکی دیگه هم اینکه یه کتاب از دوران دانشجویی داشتم اونو امروز توی دیوار فروختم پولش رو گذاشتم روی پس اندازم
فقط اشتباه من این بود که همون یکم دوم مهر نرفتم تبدیل کنم همش صبر کردم که طلا پایین تر بیاد که متاسفانه این اتفاقات پیش اومد و طلا بالا کشید
دیگه خلاصه بگم براتون که امروز با مادرم راهی طلا فروشی شدم یه انگشتر خریدم به وزن ۱،۵۴ که شیش درصد برام حساب کرد تقریبا شد ۶ و ۶۰۰ همونجا هم دادم مادرم برام نگه داره چون پس انداز مخفی خودم هستش
ولی نکته مثبتش این بود که این هفت میلیون تمام این مدت روی حساب ویپادم بود و امتیاز جمع میکردم برای وام
انشالا بیشترش نصیب شماها بشه