2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هیچ کس جرات این کار رو نداره. به هیچ کس اجازه نده روزهای پایینت رو مسخره کنه.فقط یادت باشه کهد ...

درسته حق با شماست بنابه دلایلی یه روزایی از زندگی بهم نشون داد که واسه خودم تو زندگی یه پشتوانه درست کنم

سلام دوستان من الان نگاه کردم طلا شده گرمی ۳۹۶۰ یعنی دیگه ۴۰هزار مونده به گرمی ۴میلیون .واقعا نا امید شدم اگر چندرغازی هم پس انداز میشه با این قیمت طلا اخه چی میشه خرید باهاش .شما باشید میخرید؟البته اونا که درامد ماهیانه اشون بالاس از پس خریدش بر میان .منظورم امثال من که درامدشون پایینه .معصومه خانم شماهم یه راهنمایی بکنید ممنون میشم . خودم که میگم قیدش رو بزنم با این قیمت بالا

طلاها و سکه پارسیان های همگی مبارک دخترا 😍

باریکلا بهتون که پول ها رو تبدیل میکنید 

همین فرمون برین جلو و نگاه به تابلو نکنید 

پارسال دی ماه یه انگشتر گرفته بودم به قیمت ۲۶۰۰همه میگفتن صبر میکردی یکم میومد پایین 😊

بعد شد بهمن ماه طلا شد ۲۸۰۰/۲۹۰۰من رفتم النگو گرفتم سه عدد 

باز همه گفتن وای چرا تو این قیمت طلا گرفتی 🤗

باز اسفند و فروردین شد ۳الی ۳۲۰۰

هنوز ،هنور که طلا برنگشته به دو ششصد که همه میگفتن صبر میکردی 👌 

پس دوستان در هر لحظه از زندگیت که طلا رو گرفتی چه یه سوت چه صد گرم....بدون بردی 

نگاه به تابلو نکن بگیر 

الان خودم داشته باشم باز میگیرم 👌 

خب منم رفتم دنبال دختر کوچیک 

نون نداشتیم ...یکم هم شلوغ بود کارام امروز 

اول گفتم حالا کارمو بچسبم ...نون رو فردا میگیرم 

یه لحظه که فکر کردم گفتم فردا دخترم مدرسه لقمه می‌بره 

من روزهای چهارشنبه و شنبه بهشون خرجی میدم ❤️

ولی چون امروز بوفه تازه تاسیس شده بود و ذوق داشتند امروز پول خرجی اش رو دادم 😍

نمی‌خواستم که فردا هم به دلیل نداشتن نون پول بدم که بد عادت بشه ❤️

می‌تونستم سنگک بگیرم یه دونه ...ولی گفتم چه کاری ...به جای موندن تو نوبت سنگکک همون نون رو میگیرم 

و چند روزی میخوریم ....و هی معطل نمیشم بیام تو نوبت بمونم 

برای یک عدد پول سنگکک ...سی عدد نون می‌خوام بگیرم 

خلاصه که الان اومدم تو نوبت هستم براتون گفتم بنویسم ❤️

که با برنامه ریزی حرکت کنید که ...بتونین بیشتر پس انداز کنید 

و در طول ماه معطل نمونین ...

دخترا هنوز کلی از مهر مونده توکل کنیم به خدا و یه خرید طلایی رو‌جذب کنیم تا پایان ماه

من خیلی دلم میخواد هر ماه یه کوچولو هم شده طلا بخرم الان خیلی پول برامون نمی‌مونه قبل خرید خونه هر ماه از 5تا 10تومن کنار میذاشتم الان هرچی جمع می کنم کمک شوهرم قسطا رو پرداخت میکنم به جز ماه قبلی که 1/5گرم خریدم خدا بخواد این ماه هم یه چیز کوچیک هم شده میخرم ❤️

یه چیز دیگه خانما تا قبل از اینکه بچه ها مدرسه ای بشن راحت تر میشه پس انداز کرد امسال ما برای دوتا بچه دبستانی 50میلیون  فقط شهریه و هزینه سرویس پرداخت کردیم حالا تغذیه لوازم تحریر ولیست هر هفته ای معلماهم سرجاشه 

دیگه پس انداز کم میشه فقط باید  هزینه ها رو مدیریت کرد مخصوصا تغذیه مدرسه رو خودم پریشب رفتم فروشگاه که کلی ناگت وفلافل وپیراشکی گوشت آماده بخرم تا هر روز یکیشو ببرند که دیدم خیلی گرونن و از طرفی همه اینهارو خودم خیلی خوب درست میکنم

دیگه دست به کار شدم روزی یکیشو درست کنم بذارم فریز 

دیروز کباب لقمه گوشت ومرغ آماده کردم 

امروز سیب زمینی نیمه آماده درست کردم 

یه مایع ماکارونی با گوشت  درست کردم نصفشو گذاشتم فریز که یه روز پیراشکی گوشت درست کنم با پنیر پیتزا

نصفش رو هم یه ماکارونی خوشمزه درست کردم یه وعده برای فردای بچه ها جدا کردم که ببرن 

یه وعده هم گذاشتم فریز برای هفته بعد 

چون مدرسشون دستگاه  گرمکن داره و اونجا غذا میخورن

امشب هم نخود بخیسونم فردا می‌خوام فلافل بپزم بذارم فریز 

و خدا بخواد آخر هفته خمیر یوفکا میخرم برای سمبوسه 

اینجوری هم به صرفه تره هم از آماده های بیرونی سالمتر 

این هم از گزارش من🥰

درسته حق با شماست بنابه دلایلی یه روزایی از زندگی بهم نشون داد که واسه خودم تو زندگی یه پشتوانه درست ...

عزیزم در اسرع وقت برو یک طلا فروشی نزدیک و ببین که حساب دفتری دارن یا نه. اگه داشتن بگو میخوام با پول های ریز پیشتون سوت طلا داشته باشم تا جمع بشه و یک پارسیان یا یک تکه طلا بشه و پول های درشت تر رو ازتون تکه طلا دست دوم یا پارسیان بخرم.

حتما هم سوال کن که روی طلای دست دوم چقدر سود میکشن. یعنی جمع سود و مالیات و هزارتا چیز دیگه که خودشون میدونن چقدر میشه

حواست باشه بیشتر از 7 درصد برای دست دوم ندی

وکیوم پارسیان هم بیشتر از 70 تومن نگیرن

اگه دیدی بیشتر گرفتن ارزش نداره. هزارتا مغازه طلا فروشی هست که میتونی ازشون بخری.

بهشون تاکید کن که من سوت طلا رو معلوم نیست شاید بخوام نو بگیرم یا دست دوم یا پارسیان. بعدا نگین مثلا فلان چیز نمیشه و ما سود نمیکنیم. همین اول شرایطت رو طی کن باهاشون. و اینکه مراقب باش روی سوت طلا که میخری ازت سود نگیرن چون تو بعدا معلوم نیست چی بخوای. هرکدوم سود جداگانه داره.

وقتی شروع کنی به پس انداز طلا میبینی چطوری برات پول میرسه. همین الان مامانم گفت زهرا برو تن ماهی بخر برای نهار بخوریم. گفتم حیفه 70 80 تومن پول تن ماهی بدم. اونم تازه هفته پیش خورده بودیم. پاشدم 45 دقیقه خورشت قیمه فوری با گوشت چرخ شده درست کردم. سیب زمینی سرخ کردم با سالاد شیرازی

400 تومن نقد دارم. 100 تومن الان رو میذارم روش بعدازظهر میرم 500 هزارتومن رو سوت طلا میخرم. همینطوری پول جمع میشه عزیزم.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم در اسرع وقت برو یک طلا فروشی نزدیک و ببین که حساب دفتری دارن یا نه. اگه داشتن بگو میخوام با پو ...

واقعا ممنونم ازت وقت گذاشتی نوشتی..من شوهرم یارانه رو میده به من فقط مشکلم اینه همش ازم حساب می‌کشه من می‌خوام پس اندازم مخفی باشع

20 تومن پول دارم که از گرمی 3700 خواستم بخرم و نشد و الانم گرون شده زورم میاد از طرفی همسرم میگه بذاریم برا پول خونه ولی بازم هر جور خودت دوست داری
منم دوست دارم طلا بخرم البته با قیمت های پایین تر

پیام های تغذیه برای بچه ها رو میبینم از بچه دار شدن پشیمون میشم خیلی سخته
چرا غذا میبرن ؟؟؟ زمان ما غذا نبود

واقعا ممنونم ازت وقت گذاشتی نوشتی..من شوهرم یارانه رو میده به من فقط مشکلم اینه همش ازم حساب می‌کشه ...

میدونم چی میگی

چطوری ازت حساب میکشه؟ یعنی میگه برو قاکتور بیا یا اس ام اس بانک رو میخونه یا همینطوری میپرسه؟

اگه فقط پرسیدنی باشه، مثلا میگه امروز برات 200 تومن واریز میکنم برو برای نهار و شام وسیله ای لازمه بخر.

تو اول ببین توی خونه چی داری و چی نداری. مثلا میبینی گوشت داری لوبیا داری اما سبزی قرمه سبزی نداری

تو کفش پیاده روی رو پا کن و برو از 3 4 تا مغازه بپرس قیمت یک کیلو سبزی رو چقدر میگیرن؟ مثلا اولی و دومی میگن 100 تومن سومی میگه 80 تومن.

همون 20 هزار تومن جمع میشه.

برای بقیه چیزهایی که میخری هم همینطور. زود هول نشو مغازه اول بخری. به نیت پیاده روی بگو میرم دوتا چهارراه پیاده روی و برمیگردم. بعد در همون حین پیاده روی وسایل مورد نیاز نهار و شام هم قیمت بپرس و بخر. میوه و لباس و وسایل خونه و همه چیز دیگه هم بین مغازه ها حداقل 20 30 تومن تفاوت قیمت هست.

بعد که شوهرت پرسید اون گرونه رو بگو. دروغ هم نگفتی اون مغازه قیمتش اون بوده. حتی بره چک هم کنه بهت شک نمیکنه.

همینطوری روزی 70 80 تومن میشه جمع کنی.

امیدوارم به دردت بخوره این راه ها :(

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام دوستان من الان نگاه کردم طلا شده گرمی ۳۹۶۰ یعنی دیگه ۴۰هزار مونده به گرمی ۴میلیون .واقعا نا امی ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

صدر صد میگیرم 👌 نگیریم چیکار کنیم عزیزم ؟

پولمون بمونه به ریال هر روز شاهد ارزش پایین اومدنش رو ببینیم ؟یا بمونه براش هزاران چاله کنده بشه ؟

خرج ها هوشمند عزیزم ❤️ کافی فقط تو پول تو حساب داشته باشی 👌 ببینی چطوری براش چاله کنده میشه 

تبدیل کن نترس با ...خرید سوتی و یا یکی دو گرم ما 

زیاد ضرر نمی‌کنیم ...بیاد هم پایین چندان ضرر نکردیم 

منتها برای حداقل نه الی یه سال بگیر 

2810