2777
2789

سلام دوستان 

خرید من برای چالش مهر ماه یک پارسیان ۳۰۰ سوتی برای خودم 🌹🌹🌹🌹🌹و یک ۲۰۰ سوتی برای مادرم 💞💞💞💞

اینجوریه دیگه،،، پس اندازهای ما با این موج گ ر و ن ی سوت سوت هستش ولی باور کنید هر بار که ۲۰۰ یا ۳۰۰ سوت میخرم  بارها خدا رو شکر میکنم و اونقدر خوشحال میشم انگار که مثلا ۲۰۰ گرم طلا خریدم🤭🤭😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاسی جان برام عجیبه اینهمه جا میری و نمیخرن ازت، من که همیشه برای پس لنداز پارسیان نیخرم و هر بارم خ ...

نه عزیزم دیگه وقت ندارم برم بگردم فقط اگه اسم مغازه هست بهم بگین لطفا❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
مرسی که نظرتو گفتی مرمری جان نتونستم تگت کنم ولی نظرتو میخاستم‌عزیزم کلا ده گرم طلاست و اینکه من دوی ...

شما میخوای طلا بفروشی ک دوباره طلا سه ماه بعد طلا بخری

توو این سه ماه ممکنه طلا گرونتر بشه و اینی ک فروختی هن ضرر پشت ضرر بشه

بنظرم یه مدت با حساب مهرایران کار کن بهت وام تعلق بگیره باهاش طلا بخری خیلی بهتر باشه

سلام دوستان خرید من برای چالش مهر ماه یک پارسیان ۳۰۰ سوتی برای خودم 🌹🌹🌹🌹🌹و یک ۲۰۰ سوتی برای ماد ...

مبارکت باشه منم مهرماه یه سیصد سوت خریدم یه 700سوت جمعا یه گرم 

سیصد سوتیه‌یه زنجیر پولکی‌ پاره اینقدر دوسش دارم‌هرروز‌نگاش‌میکنم😂 اصلا طلاهای سبک چون یه پولی بوده که در معرض خطر خرج شدن بوده به ادم‌میچسبه لذت خریدش

الانم نقدینگیم ۳۵۰ تومنه امروزینیم همسرم نقدی کارمیکنه سا میزنن به کارتش طلای خونم افت کرده شده با همین سیصد وپنجاه میرم صد سوت میگیرم میبینم اندازه صد سوت از النگو‌بچگانه با سیم‌چین‌میبره میده فقط خدا کنه موقع فروش‌راحت ازم‌بردارن😁

سلام دوستان خرید من برای چالش مهر ماه یک پارسیان ۳۰۰ سوتی برای خودم 🌹🌹🌹🌹🌹و یک ۲۰۰ سوتی برای ماد ...

منم با چیزای کوچک ،ذوق میکنم و هزار بار خدا رو شکر میکنم 

خیلی قشنگه 😍🥰

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

ویپاد‌بازا 

بچه ها مهلت استفاده واریز به حساب دیجیتال یعنی چی‌الان‌روکارتم‌ بیست میلیونه بااین‌وام‌شده ۲۳ برم ۳ تومن‌ خرید کنم‌یا میشه بذارم‌همینطور‌روکارت بمونه؟!!! گیج‌کنندس چقد

مبارکت باشه منم مهرماه یه سیصد سوت خریدم یه 700سوت جمعا یه گرم سیصد سوتیه‌یه زنجیر پولکی‌ پاره اینقد ...

من پارسال یه پلاک دویست و خورده ای سوت خریده بودم ولی برخلاف وزنش خیلی نمادار بود انقدر دوسش داشتم هر چند روز یه بار مینداختم تو گردنم باهاش ذوق میکردم😂😂

آره خداییش من از این لذت میبرم که یادم میفته تا قبل تاپیک همه این پول خردها خرج میشد و اصلا نمیفهمیدم کجا رفتن، تازه اون موقعها شاغلم بودم ولی حقوقمو به باد فنا میدادم،

الان لاقل اندک اندک جمع گردد وانگهی دریا که نه، ولی دو سه گرم گردد

من پارسال یه پلاک دویست و خورده ای سوت خریده بودم ولی برخلاف وزنش خیلی نمادار بود انقدر دوسش داشتم ه ...

باور کن من تجربه کردم باحال خوب وشکرگزاری بیفتی تومدار خریدطلا اینقدر خدامیرسونه  که اصلا نمیفهمی کی اینقد طلا جمع شد

سال ۹۸/۹۹ من از صفر مطلق تو دل کرونا از زمین وآسمون پول میرسید دستم یهو دیدم ۲۰۰ گرم‌طلا دارم صد دادم پراید صفر اونموقع صد گذاشتم رو‌پول پیش خونه بعدم اونا روتبدیل کردیم به خونه ای که خریدیم الحمدلله کما هوااهله

2810