2777
2789

سلام دوستان خوبین  به نظرتون  زندگی هامون نیفتاده روی دور  تند و به خاطر همین تند شدن زندگی آرامش هم گرفته شده ازمون  قبلنا  روزها بلندتر و شبها طولانی تر نبود  یا من اینطوری فکر میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم مغازه !

از سکه ات نگفتی ؟ سالمه ؟ مشخصاتی که گفتم رو داره؟ 

یا عکس سکه ات رو بفرست اینجا همه ببینیم، حداقل برای خرید پارسیان ، برای همه ی دوستان اینجا کمک بشه که موقع خرید پارسیان چجور سکه ای بخریم و چجور سکه ای رو با این مشخصات نخریم

از سکه ات نگفتی ؟ سالمه ؟ مشخصاتی که گفتم رو داره؟ یا عکس سکه ات رو بفرست اینجا همه ببینیم، حداقل بر ...

چرا گفتم عزیزم شما پستارو دقیق نخوندی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دوست عزیز بحث حسادت هم نباشه، اختلاف سلیقه و عقیده و تفکر هر کس بر اساس زندگی خودش و نظر دهید مطمئنن ...

اتفاقا یک نفر راهنما یا شخص آگاهی که مشورت بده خیلی خوبه.

مثلا برادر شوهر من مسائل اقتصادی شو به زنش هم نمیگه ولی به من زنگ میزنه میگه و سوال بانکی هم داشته باشه می‌پرسه منم در حد توان راهنمایی میکنم و چیزی که بدونم بهش میگم.البته به کسی هم نمیگم 👌🏻

اتفاقا یک نفر راهنما یا شخص آگاهی که مشورت بده خیلی خوبه.مثلا برادر شوهر من مسائل اقتصادی شو به زنش ...

شخص مطمئنی باشه آره خوبه، مثلاً من دو تیکه طلا خریدم دادم مامانم نگه داره چون ازش مطمئنم چون ب کسی نمیگه 

اما برم ب خواهر و برادر و ...بگم اصلأ اصلأ...

من از خیر پولش گذشتم مرمری جان فقط نوشتم که کسی از دوستان اشتباه منو انجام نده برای خرید پارسیان تو ...

یاسی جان برام عجیبه اینهمه جا میری و نمیخرن ازت، من که همیشه برای پس لنداز پارسیان نیخرم و هر بارم خواستم بفروشم مشکلی نبوده، اینجاهایی که میگم رو هم امتحان کن نمیدونم بازار بزرگ بردی یا نه اگه نرفتی اول برو اونجا، بعدش چند تا پاساژ طلا داخل صادقیه هست اونها رو هم برو، پاساژ روما تو آذربایجان چند تا سکه فروشی داره یکی از همون مغازه ها احتمالا ازت برمیدارن.

سلااام سلاااام. 

روز پاییزی و قشنگتون به خیر و نیکی 

یه مدرسه نزدیک خونمونه  

کلی انرژی مثبت ازش میگیرم ،وقتی میرم تو تراس خونه والدینی که مییان دنبال بچه ها  

هیاهوی مدرسه ،وقتی که تعطیل میشن 

همه اینا خیلی قشنگن   

بچه ها طلا تو خونه نگه داشتن خیلی خطرناکه. 

چنتا از عزیزان هم اینجا گفتن که طلاهایی که با زحمت جمع کردن سرقت شده ،خیییلی دردناکه 

به تازگی واسه آشنای ما هم پیش اومده 

این بنده خدا ها اوایل زندگی خیییلی معمولی بودن 

ولی کار آقا پیشرفت عاااالی کرد و وضع مالیشون خیلی خوب شد 

خییلی بریز بپاش و مهمونی آنچنانی و تجملاتی و ... 

بچه هم دارن 

جوری شده بود که اکیپ مجردی هم تو برنامه های تفریحی و مسافرت و مهمونی و...هم داشتن 

یعنی هیچ حریمی واسه خانواده شون قائل نبودند 

چه آدم مجرد ،چه فامیل ،چه دوست به خونه اینا رفت و آمد داشتن 

هممممه زندگیشون هم عیان بود که کجا میرن 

چی خریدن،چقدر طلا دارن. 

چقدر هزینه میکنن،همه و همه تو دید فامیل و آشنا 

تولد بچه شون بوده خانوم خونه خواسته طلا بندازه  

رفته دیده ای واااای هیچی از طلای خودش و دخترش نیست  

همه رو دزدیدن ،نزدیک دو میلیارد طلا 

فقط یه گردنی بچه گونه افتاده بوده تو دراور بقیه همه رو بردن 

نکته ناراحت کننده اینه که زندگی اینا متلاشی شده 

خانوم و آ قا به هم شک کردن دعوا و بحث و اختلاف شدید 

آقا گفته شاید با خانواده ات هم دست شدی سر منو شیره بمالید 

خانوم گفته شاید تو با کسی بودی آوردی تو اتاق خوابم 

خلاصه به خانواده هم شک کردن و همه چی به هم ریخته 

خانوم هم میگه کاش طلاها تو مسافرت گم شده بود ولی این قضیه بعدش پیش نمی یو مد  

خلاصه اینا یه زندگی اینستایی داشتن همه رو هم تو حریمشون راه دادن ،مهمونیهای آنچنانی ،آخرش هم خیانت شد بهشون 

خدا کنه آشتی کنن و خانواده شون از هم نپاشه

2810