2777
2789
سلام ازافق گوشت چرخکرده خریدم تاریخ انقصاش زده انتهای روز نهم برج هفت یعنی امروز...یعنی امروز تاریخش ...

سلام دوست خوبم ، تاریخ روی گوشت گرم و چرخ کرده گرم ، برای یخچال معمولیه و وقتی بسته بندی میشه و میره تو فریزر شش ماه وقت داره برا مصرف ، ولی تاریخ روی گوشت یخ زده اگه بگذره دیگه قابل مصرف نیست.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
چندتابودن یاسی جان انگارقسمت نیست اینهابرات پول بشن باخودت ببرکاناداشایداونجاخریدن😁😁

🤣🤣🤣🤣

یه دونه یه گرمی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

💥💥💥جي جي جي جينگ💥💥💥

سلام بچه ها جون اولش يكم غر بزنم 🤭

وااااي چقد خرجم زياد شده هر چقد وسيله براي پسرم براي خوردوخوراكمون براي خونه ميخرم تمومي نداره 😒شما هم مثل من هستين !حالا خوبه ليست مينويسم .... پارسال من ٣٠-٤٠گرم طلا خريدم امسال با وام  تونستم ١٤گرم طلا بخرم اصلا راضي نيستم مثلا امروز يه تومن فقط لوازم تحرير پسرم شد نصفشو خريده بودم نصفش مونده بود براي هشت ماه گفته بودن يا رفتم فروشگاه نخود كشميش پاستيل فله اي حلواشكري فله ذرت پفيلا آرد و......خريدم شد ٦٠٠

ديگه واقعا حرصم در اومد يك راست بدو بدو🏃‍♀️رفتم سكه فروشي يه پارسيان ٢٠٠سوتي خريدم ٨٥٠تومن اين فشار عصبيو بشوره ببره 👌🤩

از اين به بعد روال من ميشه✅ اول پرداخت اقساط كلاسهاي پسرم شارژ..... بعد ✅💰پس انداز سكه يا طلاي دسته دوم و ✅بعدش حالا خريدي دارم انجام ميدم تامام.....

در ضمن جزو طلاي مخفيم هست 😎

بچه ها ٢٠٠سوت كمه اما براي مني كه انقد خرجامون بالا زده خيلي كار شاقي هست 😂🤭 يه كوچولو آروم گرفتم بيشترش قسمت شما عزيزان خوش خبر باشيد....💐

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
واقعا کلافه و عصبی شدم بالای ۱۰ تا مغازه پرسیدم هیچکی نمیخره من که از خیر پولم گذشتم

بزار دیوار یکم پایین‌تر بده شاید خریدن

میتونی به عنوان  یادگاری از تاپیک ببری اونجا 

ولی جدی چقدر بده بخری ولی موقع نیاز نتونی بفروشی

من دو سال پیش خیلی راحت فروختم

ولی دیگه چشمم ترسیده

الان بچه هام چند تا دارن منتظر فرصتم ببرم یه پولی هم بزارم روش یه تیکه شکسته بگیرم حداقل خیالم راحت باشه

واقعا کلافه و عصبی شدم بالای ۱۰ تا مغازه پرسیدم هیچکی نمیخره من که از خیر پولم گذشتم

عزیزم لاعقل عکسشو بفرست که ما این مدل رو نخریم 

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی 
حالا مراحلشو دقیق یادم نیست فقط یادمه به اون سیم کارت جدید یه لینک میاد حتما باید بری تو اون اینکه و ...

سلام عزیزم خوبی 

ببخشیداااا من هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن 

من وقتی شما گفتی باید رو لینک بزنم نمیدونستم چون گوشی مامانم ساده بود نگا نکرده بودم 

بعد با سیمکارتش که زدم رفت افتتاح حساب و لاگین شد و گف‌شماره ملی تکراریه و خلاصه 

مجبور شدم باز ببرمش براش سیمکارت بخرم 

حالا الان اون لینک اومدو من روش زدمو گفت فرایند انجام شد پنجره را ببندید 

الان خیلی استرس دارم‌که شماره سیمکارت جدیدو بدم یا نه میترسم باز مثل قبل بشه دیگه مادرم مطمعنم نمیاد با من سیمکارت بخره 

الام اون سیمکارتی که باهاش برا مامانم ویپاد درست کرده بودم‌وقتی میزنم میگه افتتاح حساب 

دومی هم‌همینطور که زده یود ولی لینکش کلیک نکرده بودم 

این سیمکارت سومیه که لینکشو کلیک کردمو موفقست امیز هم‌یوده حالا الان‌نمیدونم برای ورود به ویپاد دقیقا کدوم شمارمو بزنم و خیلیم استرس دارم 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

بزار دیوار یکم پایین‌تر بده شاید خریدنمیتونی به عنوان یادگاری از تاپیک ببری اونجا ولی جدی چقدر بده ...

یادگاری تاپیک عالی بود 🤣❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

کلا نمیخرن عزیزم کاری به مدلش ندارن

حتی در نمیارم که نشون بدم میپرسن پارسیان خرید دارین میگن نه

سلام خانوما اگر یادتون باشه من تو چارراه سعدی و میرداماد نتونستم پارسیانی که از حقانی خریدم و بفروشم ...

نمیشه با همون طلافروشی تماس بگیری ببینی چ راهی هست برای فروشش؟

اگه بتونن بیان ازت پس بگیرن و یا پستش کنی واسه خودشون هم خوبه

یه راه دیگه اش هم اینه بدی دست یه ادم مطمعن 

هروقت مسیرش به مشهد افتاد ببره به همون جا بفروشه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
نمیشه با همون طلافروشی تماس بگیری ببینی چ راهی هست برای فروشش؟اگه بتونن بیان ازت پس بگیرن و یا پستش ...

من از خیر پولش گذشتم مرمری جان فقط نوشتم که کسی از دوستان اشتباه منو انجام نده برای خرید پارسیان تو تهران❤

خانم هایی که از اسنپ طلا سفارش دادید،فاکتور هم میفرستن؟!

برای من فرستادن

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
2810