2777
2789
سلام گوزلم ❤️ از پاساژ قدیم تربیت و طلای کهن رو از اینستا پیجش رو فالو کن ....اونم تو خیابان جدیری ه ...

فدات ممنونم آره پیچ طلای کهن رو دارم منم میرفتم اکثر منطقه ی منبع اونم طلاهاش اکثرا تو و با 7 درصد میخریدم

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات ممنونم آره پیچ طلای کهن رو دارم منم میرفتم اکثر منطقه ی منبع اونم طلاهاش اکثرا تو و با 7 درصد م ...

آره عزیزم تو دیوار خیلی تبلیغ پیجش رو دیدم 

نگاه کن ....اونجا هم طلاهای دو درصدی و سه درصدی هست 

فک کنم اسم پیجش طلای علیزاده بود 

فقط یکم راهش دور 

خانما ی کمکی هم به من کنین من چطور شوهرمو راضی کنم وام ویپاد بگیره طلا بخریم هزار جور دلیل آوردم که ...

وای وای من حاضرم پیتزا و کباب و کیک و همه چیزای خوشمزه مو باهاش شریک شم ولی گوشی نه 📵    

چطوری خودتون مجاب می‌کردید که این ساعت طولانی بشینین و درس بخونین ؟ بعد دو ساعت آدم یادگیریش میاد پا ...

از من نپرسیدند  ولی گفتم منم تجربه ام رو بگم

من ۱۸ سالگی شاغل شدم طبعا مدرکم دیپلم بود

تو ۲۴ سالگی تو فکر ادامه ثحصیل افتادم شروع کردم به خوندن.

من تایم آزادم خیلی کم بود

رفت و آمدم و تایم کاری ام روزانه  ۱۰ ساعت گاهی بیشتر بود

کارمم به شدت سخت و استرس زا

اما واقعا عزمم رو جزم کردم و خوندم

خدا روشکر قبول شدم

حالا سخت ترین قسمتش که همون دانشگاه بود مونده بود

اینقدر ذوق و شوق داشتم که لذت می‌بردم

با چه بدبختی مرخصی ساعتی میگرفتم آژانس میگرفتم

از اون ور چقدر التماس استاد میکردم بزاره بعضی جلسات رو غیبت کنم

چون شیفتی بودم ۶۰ درصد کلاسها رو میتونستم شرکت کنم

فکر کن شب شیفت بودم صبح مستقیم دانشگاه

پام می‌رسید دم در دانشگاه چه کیفی میکردم

از ترم دو هم ازدواح کردم و مسئولیت زندگی و پخت شام و نهار هم اضافه شد

ولی چون علاقه داشتم ادامه دادم

حالا چه زمان هایی درس میخندم

توی سرویس رفت و برگشت

تایم استراحت

تایم نهار شام

کارم طوری بود که اصلا نمیشد حین کار کتاب باز کنم

مدیرمون به شدت حساس بود و گیر میداد

من ۷ ترمه مدرک کارشناسی رو گرفتم با معدل بالا

اونموقع نمره ها رو روی برد میزدن

یه همکلاسی خیلی ناز و مهربون داشتم نمره‌ هام رو برام میگفت

و گاهی خودم میرفتم میدیدم

تمام همکلاسی هام فقط دانشجو بودن میدیدی نمره اونا از من کمتر بود و من اکثر نمراتم بالای ۱۸ بود

همین برام قوت قلب بود

برای خودت یه هدف تعیین کن و فکر کن بهش رسیدی سعی کن لذتش رو درک کنی

اونموقع انگار سوخت هسته ای بهت زدن حسابی انگیزه میگیری

امیدوارم هر چه زودتر خبر موفقیت هات رو برامون بگی

نترس برو جلو میتونی 😉😉😉😉

آره عزیزم تو دیوار خیلی تبلیغ پیجش رو دیدم نگاه کن ....اونجا هم طلاهای دو درصدی و سه درصدی هست فک کن ...

طلای عباسزاده بود اوکم مغازه اش رو منتقل کرد من با 2 درصد هم خریدم از اون منطقه واقعا خیلی منصف میدادن طلا رو بشدت بهم چسبید

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔

سلام خانوما اگر یادتون باشه من تو چارراه سعدی و میرداماد نتونستم پارسیانی که از حقانی خریدم و بفروشم 

اومدم پاساژ قائم تجریش به توصیه یکی از دوستان همین تاپیک

متاسفانه اینجا هم نمیخرن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سه تا مغازه پرسیدم

نمیشه وقتی رفتین مسافرت یه شهردیگه بفروشی؟عجیبه واقعا توشهرهای خوزستان که مشکلی نیست برای خریدوفروش سکه های پارسیان،ببین یاسی اگه دیگه موفق به فروش نشدی میتونی برای مناسبتها پولشوبزنی به کارتت وسکه رو کادوبدی بجز این راهی بنظرم نرسید

نمیشه وقتی رفتین مسافرت یه شهردیگه بفروشی؟عجیبه واقعا توشهرهای خوزستان که مشکلی نیست برای خریدوفروش ...

عزیزم من اخر هفته دارم میرم کانادا 😅

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

واقعا کلافه و عصبی شدم بالای ۱۰ تا مغازه پرسیدم هیچکی نمیخره من که از خیر پولم گذشتم

سلام عزیزم انشاءالله ب سلامتی برید ....یعنی از این به بعد از کانادا برامون پست میزارید😍😁

فدات ایشالا😁😍

واقعا کلافه و عصبی شدم بالای ۱۰ تا مغازه پرسیدم هیچکی نمیخره من که از خیر پولم گذشتم

چندتابودن یاسی جان انگارقسمت نیست اینهابرات پول بشن باخودت ببرکاناداشایداونجاخریدن😁😁

2810