2777
2789
اگر اهل پیاده روی هستی اپلیکیشن بگردش نصب کن قدم هاتو میشماره و بهت نت و شارژ و تخفیف اسنپ میده🌹همه ...

من زدم و تا حالا دو بار شارژ گرفتم 

خوبه که این مدلی کارهارو اینجا یاد میگیریم از هم🌝

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه مدام ریز ریز کارهاتو بنویسی و سعی کنی پس انداز کنی و درست خرج کنی عالیه اصلا و ابدا اینو زیر س ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ لطف داری فدات شم 😘 

کاملا باهات موافقم 

من علاوه بر کار قالیبافی 

شغل دوم و سوم هم دارم عزیزم 

شغل دوم روفه گری قالی ...یعنی هر زمان کار کنم هست 

شغل سوم آموزش قالیبافی 

همین دیروز و امروز یه کار آموز داشتم از شهر جلفا یه ملیون گرفتم 😍

در دو جلسه آموزش دادم ....امروز و دیروز ....باز برای دوره کردن میاد جلسه ای ....سیصد و پنجاه 

یعنی بیکار ننشستم 👌 که بگم فقط با مدیریت صحیح صاحب خونه زندگی بشم ...پول رو پول بذارم ...منبع در آمد خیلی خیلی مهم 

علاوه بر اینا از مغازه که مال خودم .....اجاره اش رو میگیرم 😍

مدیریت صحیح و حساب کتاب و دو دوتا کردن زندگی رو برای وقتهایی تاکید می‌کنیم 

که یارو درآمدش شصت ملیون در ماه ولی درست حسابی نمیتونه مدیریت کنه 👌 برای این دسته عزیزان میگیم که یکم با تومنینه خرج کردن ...سعی کنن پس انداز داشته باشن 👌 

یکم قناعت پیشه کنند تا به یه نقطه ی امنی برسند 

این آقا یا خانم اصلا دنبال چند تا منبع دیگه هم باشند 

ولی درست و اصولی نتونن پس انداز کنند که ارزش نخواهد داشت ...ما اینجاست که میگیم ...در آمد مهم نیست ...پس انداز مهم 

ما برای این عزیزان میگیم که مدیریت داشته باشن

قناعت کنن♥️

چندین بار دوستان اومدن پیام دادن که معصومه جان با حقوق هشت تومنی ما چگونه صاحب خونه بشیم ؟

یا با حقوق ده تومنی ...یا با شش تومنی 

آدم نمی‌خواد ناامید کنه 👌 طرف مقابل رو 

میگم دنبال یه شغل دوم و حتی پاره وقت باش 

میگه نمیشه ...اجازه اشو ندارم .یا بچه دارمم 

همسرم به یه شغل بسنده کرده 

عزیز من نمیشه که اینطوری ..با حلوا حلوا گفتن دهن کسی شیرین نمیشه 

تو هم خدا رو میخوای هم خرما رو 🙁

هم میخوای صاحب دارایی بشی و هم اینکه خودت رو به زحمت نندازی 

.تو بخوای هر روز برای هر وعده یه عدد تخم مرغ خالی هم که شده بخوری 

دونفر باشین ...میشه شش عدد ...که فقط تخم مرغ خالی تو 

در ماه میشه دو ملیون ...روغن میخواد ..نمک میخواد ....نون میخواد 

پس منظور عزیزان این همه خرج و هزینه های زندگی بالاست 

حتما ،باید یه منبع در آمد داشته باشین 👌

الان از مادر خانومی عزیزمون مثال میزنم ♥️

ایشون قبل از قبولی اشون از استخدامی 

تو یه شغل پاره وقت با خواهرشون مشغول به کار بودند 

فک کنم در ماه میگفتن دو تومن در آمد دارند 

دلشون همیشه پیشرفت میخواست ....دست رو دست نگذاشت، در کنار اون شغل پاره وقت ....فقط و فقط خوند 👌

اونقدر خوند که قبول شدند 

و رفتن به یه جایگاه بهتر 

و الان ماشاالله برای خودشون حقوق بگیر هستند ❤️ 

و با اون حقوق ماشاالله امسال تا تونستن تبدیل به طلا کردند 

پس انداز کردند ....

ایشون هم میتونست بگه ...چه کاری همسرم کار می‌کنه میاره دیگه چرا خودم رو بندازم به زحمت ؟

الان تو این دوره زمونه ...حقوق یه نفر به زور کفاف میده برای خورد و خوراک 

چه برسه برای پیش رفت 👌

پس فداتون شم تا رنج نبینین گنج هم نبینین 👌

حالا هر چی ....یکی مثل من خونه میگیره میده اجاره 

یکی از پولش پول در میاره 

یکی می‌ره دنبال هنرهاش 

یکی درس میخونه 

یکی آنلاین شاپ خودش رو داره 

و الی آخر ❤️

ممنونم عزیزماگه دست دوم گیر اومد اولویتم دست دوم باشه؟

اگه اجرتش زیر چهار درصد بود آره 

بالای چهاردرصد بود همون از میلی و طلاسی بگیری به صرفه تر 

منتها چون زیاد نمی‌شناسیم ...زیاد به گرم بالا نگه ندار 

مثلا به یه گرم رسید بکش بیرون پولتو 

سلام دوستان نادیده و عزیز من💗😍من امروز اومدم گزارش بدم از تجربه خوب با تارادیدم همه هم تو صفحات قب ...

ممنون که تجربه تون رو گفتین ،فقط لطفا بفرمایید طلا رو چطوری خریدید؟حضوری؟

دقیقا همینطوره من خیلی از دوستام اینو بهم میگن که وای کار نیست تو برامون کار پیدا کن کلی میگردیم پید ...

عزیزم من یسوال ازت بپرسم

اگه یه شرکتی که قبلا کار میکردی و خودت دراومدی موقعیتش باشه ک بری سرخم کنی تا برگردی شغلتم تا ۵ عصر خارج شهر هست و حقوق قانون کار یکی دو تومن شاااید اضافه

و موقعیت دوم اینکه نزدیک دو ماه کلاس حسابداری داری و کامل اوکی میشی 

موقعیت اولو برمیگشتی

یا حسابداریتو فول میکردی و شغل جدیدی پیدا میکردی؟

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
سلام خانما خوبید؟؟؟ازتون راهنمایی میخواستممن حدودا ۶۰۰میلبون پول دارمباهاش طلا بخرم یا بذارمش بانک ب ...

خانوم گل 🌺

انشالله این مبلغ برات پرخیر و برکت باشه.

پول خوبی هست انشالله که به هدف خونه دار شدن هم نزدیکت میکنه.

پرسیدین اگه این پول رو ما داشتیم چی کار میکردیم؟

البته که هرکسی با توجه به شرایط فعلی زندگیش براش برنامه میریزه، ولی چون من هم مثل شما هدف خونه دار شدن دارم، براش فکر میکنم برنامه ریزی میکنم، 

حتی منطقه ی خونه ام رو، خیابونش رو، انتخاب کردم، نشون کردم 🥰 حتی توی ذهنم دکور خونمو چیدم، رنگ و رخ خونه رو انتخاب کردم، البته کنار عزیزانم، که اگه اونا پیشم باشن همه جا واسم بهشته،  خیلی دور نیست انشالله خدا، قسمتمون میکنه، و همچنین قسمت شما. 

خواستم بگم به خونه ی دلخواهت فکر کن، از همین امروز  که این پول و رزق و روزی رو بدست آوردی.

اگه من ۶۰۰ میلیون امروز به دستم میرسید، با توجه به شرایط خودم، 

اول یک درصد ازین پول رو برای نیکوکاری میذاشتم کنار، که حدود ۶ میلیون میشه، و کمک میکردم. که میدونم، یه بخشی از این پول روزی یه نفر دیگه یا چند نفر دیگه هم هست، که خدا داده دست من تا بهشون برسونم. و مطمئنم که خدا برام چندبرابرش رو باز هم میرسونه.

دوم اینکه،  ۱۰۰ میلیون رو میذاشتم صندوق بورسی چون چند ماه دیگه موعد تمدید خونه ام هست، واسه همین توی صندوق میذارم که هر ماه حدود دو ونیم میلیون سود میده، اون وقت این سود رو برمیدارم به همراه مبالغ خرده ریز که طول ماه جمع کردم، میرم پارسیان یک گرمی میخرم، واسه همون هدف خرید خونه، که موقع خرید میفروشمشون. اینجوری هم پول رهن خونه ام نقده، هم تونستم پارسیان ازش بخرم، 

سوم اینکه حدود پونصد میلیون باقی میمونه، که دو قسمتش میکنم، حدود ۲۵۰ تومنش رو سپرده میکنم، که چند ماه دیگه ازش وام بگیرم. وقتی که وام رو گرفتم، با همه اش سکه امامی و طلای کم اجرت میخرم. 

چهارم ۲۵۰ میلیون دیگه رو هم، چون النگو دوست دارم و اجرتش نسبت به طلاهای زینتی دیگه کمتره، النگو میخرم، هم دستم میندازم و کلی انرژی طلایی ازش میگیرم، هم استفاده اش رو بردم، هم پیش خودمه، دغدغه نگهداری طلای زیاد توی خونه وقتی نیستم، ندارم. و این النگوهارو هم موقع خرید خونه، میفروشم و قطعا سودشم اون موقع کرده.

البته من چون وام خونگی دوروبرم ندارم، اگر شما دارین، یه مبلغی از این پول رو حتما وام خونگی بذارین ، البته زیر ده ماه حتما باشه. و بازه های زمانی وام خونگی خیلی کم باشه، که بعدا متضرر نشین.

این چهارمورد نهایتا توی بازه ی یکساله هم به سود رسیده، هم ممکنه، توی این یکسال دوباره یه در رحمت دیگه ای باز بشه و باز مبلغی به دستم برسه ، که اگر شد حتی با وام مسکن، یه واحد کوچیک میخرم، میدم اجاره، و دوباره برنامه ریزی و جمع کردن، تا اینکه بالاخره خونه ای که دوسش دارم رو بخرم.

ولی بدون استرس، بدون فکر و خیال منفی، بدون نا امیدی، توی همین دوران اجاره نشینی، زندگی شیرینم رو قشنگ زندگی میکنم، از حال خودم و خانوادم، سلامت خودم و خانوادم، سفرهای خانوادگیم، ضیافت و دورهمی هام، طبیعت کردی هام غافل نمیشم ولی برای هدفم با انرژی تلاش میکنم و برنامه ریزی میکنم.

انشالله خیلی زود، خبر خوش و شیرین خونه دارش شدنتون رو توی تاپیک ، مینویسین 🙏❤️ 

سلام عزیزم شما بودید درباره تارا و اسنپ و اوکالا اطلاعات داشتید؟من همیشه از فروشگاه امیران خرید میکن ...

فروشگاه امیران سمت شما هم هست ؟؟؟

کجا زندگی میکنید ؟

سمت ما تازه باز شده خیلی تخفیفات خوبی داره

خیلی هم شلوغه 

فروشگاه امیران سمت شما هم هست ؟؟؟کجا زندگی میکنید ؟سمت ما تازه باز شده خیلی تخفیفات خوبی دارهخیلی هم ...

خانوم گل ها 🌺

شنیدم فروشگاه امیران کرج داره. و خیلی هم تعریفش رو شنیدم که خم برندهای خوب میاره و هم تخفیف های خوبی داره.

من تهران هستم، و تا الان تهران ندیدم فروشگاه امیران داشته باشه. اگر تهران جایی سراغ دارین که امیران داره، لطفا با آدرس بگید

سلام عزیزم اعتباری که میده رو باید به صورت اقساطی پرداخت کنی؟شرایط خاصی داره؟

عزیزم در دو قسط باید پرداخت کنی

ماه بعد

و بعد تری

من ندیدم شرایطی داشته باشه

فقط چند تا سئوال میپرسه مثلا شاغلی یا خانه دار

سطح درآمد و اینها.

ممنون که تجربه تون رو گفتین ،فقط لطفا بفرمایید طلا رو چطوری خریدید؟حضوری؟

نه آنلاین خریدم.

چند تا طلافروشی داخلش بود که بعضیاش نوشته بود حضوری بعضیا آنلاین

یه آدرس سایت داشت هر کدوم که آنلاین بود رو اون میزدی

میرفتی تو سایت خودشون میخریدی

مثل اسنپ پی

خانوم گل 🌺انشالله این مبلغ برات پرخیر و برکت باشه.پول خوبی هست انشالله که به هدف خونه دار شدن هم نز ...

چقدر نگاه مثبت و خوبی دارید 

من این روزا پرم از استرس،فکر و خیال و ناامیدی😔

عزیزم با خوندن پستت کلی لذت بردم احساس میکنم میشه از تجربیات گرانبهات استفاده کنم من چندین ساله کار ...

ممنونم از لطفت. ببین دوست عزیزم حالا فکر نکنین من هم خیلی در سطح بالا مشغول به کاری هستم ها نه اصلا...

ولی قطعا اگر کارمند بودم به فکر منبع درامد دیگری هم میبودم

من شغل هایی که سکون ایجاد میکنند رو دوس ندارم و دوست ندارم خلاقیت ادم گرفته بشه....مثلا من یک دوستی دارم مشابه شما ایشونم کارمند هستن و همکلاسی دوره دکترام بود یعنی میخوام بگم با مدرک دکترا توی یک اداره معمولی با ماهی 12 تومن مشغول به فعالیت هست. ایشون همیشه میناله از شغلش از اینکه تو این دوره زمونه حتی نمیتونه یک پولی بدست بیاره بتونه راحت یکجا رو رهن کنه تنهایی یا بتونه یه ماشین معمولی بخره....

همیشه بهش میگم درسته حواست به خروجی هات هست به خرج کردت هست ولی همیشه وضع اینجوری نیست باید از منبع دیگه هم درامد کسب کنی وگرنه به همین معمولی بودنه تن دادی....

البته که وضعیت ایشون از منی که همون کارمند هم نیستم بهتره  ...ولی اینها رو برای خودمم میگم و امسال باید این خواسته هامو محقق کنم

همسر من حقوق و درامد خیلی خوبی داشت و الانم نسبتا خوبه و این اشتباه من بود که سی تا 40 سالگیمو از دست دادم چون میدیدم تامین کامل هستم و هی اوضاع گذشت و خب وضع عین قبل نموند....

پری روزها با دوست دیگم حرف میزدم ایشونم دکترا داره و داره ماهی 5 تومن زا یک فعالیت جانبی پول در میاره (کارهیا مربوط به مقاله وووو...پروپوزال نویسی و ...)

صحبت سر درامد بود

میگفت نگین ادم نباید غصه شاغل بودن و کسب مهارت و درامد رو بخوره حالا خوبه ما ازدواج کردیم و همسرامون هستن 

همونجا حرفشو قطع کردم گفتم ببین عزیزم خدای نکرده فردا همسرت نبود چی؟  ما به عنوان یه انسان نباید از یک مهارتی بتونیم پول در بیاریم؟؟

نباید برای خودمون حداقل یک کاری راه بندازیم؟؟ فقط منتظر درامد همسرمون باشیم؟؟!!!

بعد ما تو این جامعه داریم زندگی میکنیم ها ...ایا اگر زنی نتونه از عهده خودش بر بیاد واقعا پشتوانه ای داره؟؟/

میتونه به جایی تکیه کنه؟؟

قربونت برم من عزیزم ❤️ لطف داری فدات شم 😘 کاملا باهات موافقم من علاوه بر کار قالیبافی شغل دوم و سوم ...

دقیقا گلم با شما موافقم تا جایی که برامون ممکنه باید به فکر راههای افزایش درامد هم باشیم در کنار پس انداز البته 

چون نمیتونی درامدت خوب باشه و باز نتونی مدیریت کنی و همه رو به فنا بدی فقط

هر دو در کنار هم کار میکنه ..پس انداز و ایجاد منبع درامد جدید

مثلا من خودم همسرمو مجبور کردم بره دکترا بخونه چرا؟ چون با این مدرک میتونه پروژها ی بزرگتری رو کار کنه

یا گفتم بره یک دوره تخصصی مربوط به کارشش رو بگذرونه

چرا؟ چون میتونه تو اون زمینه هم کار برداره

اینا مکمل هم هستن و من حرف شما رو تایید میکنم.

2810