سلام 🌺
به رسم یک ساله ام، که به وقت وعده ی صبحانه، وقتی دارم آماده اش میکنم، همون حین ۱۰ دقیقه کتاب خونی دارم،
به وقت آماده کردن ناهار هم ۱۰ دقیقه کتابخونی دارم، و همچنین برای شام.
سه وعده غذای جسم و غذای روح رو توأمان با هم دارم 🥰
و اینجوری شده که توی این یکسال چهارتا کتاب خوندم، و پنجمین کتاب رو امروز شروع کردم به اسم “باشگاه پنج صبحی ها “
از وقتی کتاب خون شدم، بهتر صحبت میکنم، فن بیانم خیلی بهتر شده، اعتماد به نفسم بیشتر شده، اطلاعات اقتصادی، روان شناسیم بهتر شده، و ترس، دلهره، اضطراب، نا امیدی، خشم، بطالت ، بیهودگی، توی وجودم خیلی کم شده.
چند خط از این کتاب:
👌زندگی کوتاه تر از اونه که از استعدادهاتون استفاده نکنید.
شما با فرصت و البته مسؤولیتی برای تبدیل شدن به یک اسطوره، به دنیا آمدید.
👌چشم هایمان روی موهبت هایمان باز شود.
چشم هایمان روی موهبت هایمان باز شود.
چشم هایمان روی موهبت هایمان باز شود.
شما خلق شدید تا پروژه هایی در سطح در سطح شاهکار اجرا کنید.
وجود شما طوری طراحی شده که به دنبال حرفه های فوق مهم برید.
شما خلق شدید برای اینکه، به عنوان نیروی خیر ، روی این سیاره ی کوچک، ایفای نقش کنید.
👌شما در این تمدنی که تقریبا چیزی از تمدن درش باقی نمونده، قابلیت تسلط بر عظمت ذاتی خودتون رو دارید.
شما خلق شدید تا اصالت خودتون رو در یک جامعه ی جهانی که اکثریت مردمش دنبال خرید کفش های زیبا و به دست آوردن اقلام گرون قیمت اند و به ندرت برای تعالی خودشان سرمایه گزاری میکنن، از نو بدست بیارید.
در واقع ضروریه که دیگه یک زامبی سایبری نباشید که بی وقفه به وسایل دیجیتال جذب میشه.
و کنار بذارید اون خود محوری ای رو که اسباب محدودیت انسان نیک روزگاره.
تمام زنان و مردان بزرگ دنیا، اهل " بخشیدن " بودن، نه
“گرفتن "
👌انکار کنید اون تفکر غلط رایج رو که میگه " اونهایی برنده میشن که بیشتر از بقیه جمع میکنن.
در عوض شما کار قهرمانانه رو انجام بدید، کاری که بازار کارتون رو با کیفیتی ناشی از اصالت و کمک به مردم قبضه میکنه و حینی که اون کار رو انجام می دید، بهتون توصیه میکنم، زندگی خصوصی ای برپایه اخلاقیات و سرشار از زیبایی های حیرت آور برای خودتون ایجاد کنید.❤️
و وقتی پای حفاظت از آرامش درونتون درمیونه، تحت هیچ شرایطی تسلیم نشید.
باشگاه پنج صبحی ها