2777
2789
بنظر منم طلا از خونه ای ک ارزشمند نباشه به مراتب بهتره

صددرصد عزیزم

کاملا حرفتون درسته

من این حرف شما رو پارسال تجربه کردم

ملک خریدیم پارسال حتی یه ریالم قیمتش بالا نرفته

بماند نقد شوندگی افتضاح تو این اوضاع

نتیجه گرفتم دیگه همه چی داریم و نداریم ندیم ملک 

حداقل همه باید ۳۰ درصد دارایی هاشون طلا باشه،چون حتی اگه ملک ارزنده هم باشه درسته سود داره ولی نسبت به طلا نقدشوندگی پایینی داره، ولی طلا میتونی هر ساعتی که بخوای بفروشی

واقعا حالم بده بچه ها، به خاطر این که به هر دری زدیم که پارسال خونه بخریم،این همه قناعت و پس انداز و طلا بفروشی بدی یه ملک بی ارزش،الانم کسی نمیخره وگرنه همین فردا میفروختمش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون ازت که جواب نوشتی ،نرنجیدم اتفاقا واسم خوب بود ک بشنوم،خدایی خواهر هام خوب هستن ترسم از اینه ش ...

خدارو شکر که کسی رو داری تو این جور مواقع کمک حالت باشه

خدا به همشون سلامتی بده ...انشالله که هیچ وقت گرفتار و محتاج کسی نشید همتون❤️

یه چند ماهی به خودت فرصت فکر کردن و و تصمیم بده

اینکه دخترت اسیب روحی میبینه که یک واقعیت غیر قابل چشم پوشی

بچه خواهرم همیشه چشمش به روابط پدر پسری اطرافیانه

مادرشم میگه نسبت به دوستاش سرخورده تره ...شیطنت و اعتماد بنفسشم کمتره با اینکه خیلیییی بهش میرسه و از همه لحاظ کمبودی نداره ولی سایه و همراهی پدرش بزرگترین خلأ

همینکه میاد خونه و پدرش و مادرش رو باهم تو خونه نمیبینه 

بچه رو خیلی ناراحت میکن

شاید اگر بچه ای در کار نبود بهتر و زودتر تصمیم میگرفتی

برات ارزوهای خوب دارم دوستم❤️

اس ام اس بانکت فعاله؟اگر بله،پس ی سر برین شعبه

اره اس امسش فعاله ،من خانه دار هستم چند نفر اینجا گفتن که خاندار هستن بهشون وام دادن الان من فک کنم دو سه ماهی تقریبا میشه نزدیک ۳۰۰ گذاشتم بانک کاش بتونم ی صد تومن بگیرم 

دوست عزیزم شوهر من اعتیاد داره و بعد کلی تلاش جنک خواهش التماس دادنش به کمپ وقتی دیدم ترک نمیکنه و خ ...

عزیزم همسر من معتاد نیست ولی بیماره دوقطبی و خودشیفته کار میکنه فقط واسه خودش بسختی پول میده زود میره دیر میاد تا ۱۲ شب تو کوچه خیابونه مدام قهر میکنه تو دور همی ی چیزایی گفتم راجع بش خانوادم میگن جدا شو ولی فعلا شهامت اش رو ندارم خودم مستقل هستم ولی تمام سعی اش اینه استقلال منو ازم بگیره و مدام بهم خسارت مالی میزنه منم نمیتونم زندگی مو بهم بزنم چون با بچه هام تقریبا خوبه تازه طلا خریدن و پس انداز رو دارم یاد میگیرم

سلام خدا قوت به همه زنان سرزمینم  ❤

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

عزیزم به خاطر اینکه هیچ رشدی نداشته

عزیزم نگران نباش منم تاچندوقت قبل هرچی حساب میکردم میدیدم خونم رشدنکرده نسبت به طلا

وحرص میخوردم ولی الان ازچندجااملاکی که پرسیدم 

کلن املاک راکده وفقط تورمی بالارفته ومشتری نیست 

کسی هم که بخوادبفروشه بایدپاینتربده تافروش بره 

صددرصد عزیزمکاملا حرفتون درستهمن این حرف شما رو پارسال تجربه کردمملک خریدیم پارسال حتی یه ریالم قیمت ...

اصلا این طوری فکر نکن

ملک در هر صورت خوبه

حالا ممکنه گاهی ثابت بمونه ولی بعدش چنان پرشتاب اوج میگیره 

ما هم تو اوج گرونی ماشین خریدیم الان نهایت ۱۰۰ یا ۲۰۰ رفته باشه روش

اینقدر سخته تصمیم گیری که حد نداره

هر تصمیمی بگیره بعد یه سال میبینی بهتر هم میتونستی عمل کنی 

ولی خب چاره چیه علم غیب که نداریم

چرا میخوای خونه رو بفروشی؟

اصلا این طوری فکر نکنملک در هر صورت خوبهحالا ممکنه گاهی ثابت بمونه ولی بعدش چنان پرشتاب اوج میگیره م ...

انقدرپول بازحمت درمیاریم وسخته تصمیم گیری ادم میمونه چیکارکنه بخصوص ایران که هروزیه برنامه است

منم پول گزاشتم بانک براوام انقدرقیمتهارولحظه ایی که چک میکنم ک قیمتهاچقدربالارفته ضعف اعصاب گرفتم امروزنرفتم اصلن سمت دیوار

ماشینتون چی بوده؟ماشین هاایرانخودرورشدبهتری نسبت به سایپادارن

شیراز کلا شهر گرونی هست و اصلا با اون مقداری که شما میفرمایید خونه پیدا نمیشه. حالا شاید شهر شما این ...

شیراز گرونه؟ شیراز نسبت ب تمام کلان شهرهای دیگه عالی هست‌ .... ی سر بیا بندر عباس میفهمی گرونی ینی چی. 

من خودم تمام خریدامو شیراز میکنم میام 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
مرسی عزیزم از دلگرمیتونمیگم بفروشیم باهاش طلا بگیریم

مادر من فکر کنم ۹ سال پیش با پس انداز خودش که حدود ۳۰ تومن بود یه خونه توی یه منطقه خیلی پایین برای سرمایه گذاری خرید

الان دو میلیارده 

حالا دقیق حساب نکردم ببینم رشد خونه اش بیشتر بوده یا طلا

ولی چون

نگهداری طلا هم سخته و واقعا استرس زا هست من خودم باشم همون خونه رو ترجیح میدم

2810