2777
2789
بخاطر اینکه مهرایران دیگ وام ۱۸ ماهه و ۲۰ ماهه نمیده یعنی از ۲۴ ماهه تا۶۰ ماهه داره...

من برای وامای ۲۴ ماهه هم راضیم میزنم مینویسه امکان ثبت  در خواست وام وجود ندارد ! کسی میدونه چیکار کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم سنگکی قیامت شلوغ بود 👌 ولی با عشق برای عزیزانم موندم تو صف 😍خلاصه چهل دقیقه ای رسید نوبت ام و ...

چه قدر قشنگ نوشتی معصومه جون اقا امید خیلی خوشبخته که فرشته ای مثل شما رو داره عشقتون ابدی ♥️

@masumehjoon    

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
چه قدر قشنگ نوشتی معصومه جون اقا امید خیلی خوشبخته که فرشته ای مثل شما رو داره عشقتون ابدی ♥️@masume ...

راستی یه سوال ازت داشتم عزیزم من خونه پیش فروش کردم بعد قرار طلا هام رو تقریبا ۵ ماهه دیگه بفروشم قسط دوم رو بدم به نظرت الان که طلا رفته بالا بفروشم بزارم بانک تقریبا  ده تومن سود میده یا نه بزارم همون موقع بفروشم اخه می ترسم پایین بیاد 

@masumehjoon    

یعنی میشه فردا منم بیام بگم قبول شدم خدا میدونه از پارسال دی ماه من درگیرم برام دعا کنید فردا نتایج ...

انشاا... قبول میشی دوست خوبم 

چند باری تو خصوصی اومدن جویای حالت بشم ولی نمیدونم چرا نمیشد بهت پیام داد .کلا تو فکرت بودم 

ممنون عزیزم که گفتیمن نمیدونستم الان متوجه شدم،چقدر خوبه اینجا و شماها را دارم🌷اینا طلافروشیای آشنا ...

شما بهترین گزینه از نظر پس انداز ریز همون پارسیان از یک طلافروشی مثلا توشهر منصف ترینش رو‌پیدا کنید اونقدر ازش خرید کنید تا بشید اشنا و مشتری دائم 

قطعا بین مشتری دائم و همیشگی و بقیه فرق میزارن 

پارسیان هم از همون ادم تهیه کنید بعدا تبدیل کنید 

مثلا طلافروش من به همه دست دو رو پنج درصد میزنه اما برای من درصد ۴میزنه 

قفل رو ببرید تبدیل به پارسیان کنید به نظر 

راستی یه سوال ازت داشتم عزیزم من خونه پیش فروش کردم بعد قرار طلا هام رو تقریبا ۵ ماهه دیگه بفروشم قس ...

به نظر من همون موقع بفروشید،  یکی دوروز قبل 

اصلا قابل پیش بینی نیست که ارزونتر میشه یا گرونتر 

به نظر من همون موقع بفروشید، یکی دوروز قبل اصلا قابل پیش بینی نیست که ارزونتر میشه یا گرونتر

بله دقیقا همین طوره ممنون🙏

فکر کنم دوستان توی تاپیک منظور من رو بد متوجه شدن من مشکلم با همسرم این نیست که مثلا چرا به من پول ن ...

سلام منم گفتم نظرمو بگم عزیزم خودتو درگیر چرایی این ماجرا نکن شما همونطور روال زندگیتو ادامه بده بعضی مردا اینجورین میخوان سرمایه جمع کنن ک یک کار خیلی بزرگی برای خودشون انجام بدن پله پله کردن سرمایه رو دوست ندارن یا ریسک نمیکنن و همیشه میترسون پولشون از بین بره(مثل همسر خودم)

بنظرم شماهم با فکر کردن ب این مورد فقط خودتو اذیت میکنی گاهی اوقات یسری مسائل رو باید ولش کرد و بیخیالش بود

سلام منم گفتم نظرمو بگم عزیزم خودتو درگیر چرایی این ماجرا نکن شما همونطور روال زندگیتو ادامه بده بعض ...

یا همیشه فکرشون اینه ک نکنه مشکلی پیش بیاد و پول نداشته باشند مثل عمل و...(,نشد ویرایش بزنم)

همسرم‌میخاد یکاری کنه منتظر جواب از طرف منه واقعا موندم کاره عقلانیه یا نه ما یه وسیله لازم داریم خیلی فوری هرجا رفتیم بیرون ۴میلیون میخان سود بگیرن تازه پیش پرداختم میخان اصلا ندارم

از اون طرفم سال دیگه نزدیک به ۱۰۰م پول برای یکاری لازم دارم اگه برم بیرون وسیله رو بردارم تا یکسال درگیر قسط اون هستیم و ۱۰۰میلیون سال دیگه نمیشه وام گرفت 

ما یه صندوق سپرده بانکی داریم اگه وامی که روش گرفتیو تسویه کنی بهت دوباره وام با سود ۱۸درصد اینا میده حالا وامه ۱۰میلیونش مونده شوهرم میگه بیا بریم انگشتر طلا رو بفروش این وام رو تسویه کنم بجاش‌۵۰میلیون وام بگیرم از این ۱۵میلونی که لازم‌داشتیو برو نقد وسایلتو بخر ۳۵میلیون مابقیو دوباره یکماه بزارم بانک ۵۰م وام ۲۳درصد بگیرم بعدش طلا بخریم 

بنظر شما ۳۵میلیون یکماه کدوم بانک بزاری چن ماهه و و قرض الحسنع جایی میده ؟

بنظر شما کار عقلانیه ؟؟؟؟یااین روند افزایشی طلا 

همسرم‌میخاد یکاری کنه منتظر جواب از طرف منه واقعا موندم کاره عقلانیه یا نه ما یه وسیله لازم داریم خی ...

خیلی گنگ گفتی ، چه وسیله ای ؟ چه کاری ؟
اگه کارت با فروش طلا راه میافته الان بفروش اون وسیله رو بخر
35 میلیون بذاری 50 بگیری ؟ یک ماهه ؟
خودت یک بار چیزی که نوشتی و بخون

2810