2777
2789

داشتم میخوندمتون دیدم بعضی ها سوال دارن در مورد خرید از بورس و عیار 

من از این تاپیک خیلی چیز ها یاد گرفتم و الان زمانشه که منم در حد خودم به شما کمک کنم 

دوستان من درمورد تحلیل یا ورود کیه طلا چیزی نمیدونم ولی الان خیلی وقته دارم عیار میگیرم و راضیم کارمزد کمه و هر وقت بخوای میتونی بخری البته استاد محمدرضا میگن سبدی از همه چی داشته باشید 

من ی تاپیک میزنم اگر کسی سوال داشت بتونم کمکش میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اشتباهی ریپ زدی ..

معصومه جون سلام.۱۰ تومن پول دارم ک ۵ تومنش وامه بلوعه بنظرت بزارمش شاید شوهرم پول نداد  ک‌جمع کنم باهاش کامپوزیت کنم یا طلا بخرم اولین پس اندازمه میترسمم طلابخرم شوهرم بفهمه

ب امید رسیدن ب هدفم.  
معصومه جون سلام.۱۰ تومن پول دارم ک ۵ تومنش وامه بلوعه بنظرت بزارمش شاید شوهرم پول نداد ک‌جمع کنم با ...

سلام عزیز دلم 

اگه همسرت می‌فهمه بد میشه ....از طلاسی طلا بگیر 

بذار بمون و پولت به ریال نمونه 

احیانا پول لازم شدی ..به اندازه ی هزینه ی دندونت بفروش 

سامیه جان عزیزم شما معلم چی هستین ؟ و‌حی الندریس ساعتی چقدره ؟

من دبیر فیزیک ام عزیزم .

مدرس کنکور هم هستم 

تو هفته سه تا مدرسه درس میدم 

از یک ربع به هشت تا دو و ده دقیقه 

یکیش که کوچه روبرویی خودمون هست اون دو تا هم نزدیک 

مدارس قرار دادهاشون یه کم فرق داره ولی من قرارداد جلسه ای با مدرسه نمی نویسم چون تعطیلات و دی ماه که امتحانات و عید حقوق می‌پره 

قرار داد نه ماهه می بندیم البته بعضی ها هشت ماه می‌بندن ولی من امسال با همه نه ماه بستم چون برگه های نهایی رو ما هم باید تصحیح کنیم و خیلی وقت گیر هست رسما یک ماه هم بیشتر درگیر برگه ایم برنامه ام بالاخره فیکس شد از سه تا مدرسه با هم ۲۳ تومن حقوق میگیرم بیست روز هم برام بیمه رد می کنند حالا اون ده روز رو خودم بخوام بدم یک تومن هم از حقوقم کم میشه 

البته یک روز در هفته تا ساعت دوازده و ربع هستم ۳۸ ساعت در هفته تدریس دارم 

خصوصی هم متغیر از ۸۰۰ تومن تا یک و پونصد 

ولی بیشتر هشتصد و یک تومن هستن برای نود دقیقه تدریس 

سلام عزیز دلم اگه همسرت می‌فهمه بد میشه ....از طلاسی طلا بگیر بذار بمون و پولت به ریال نمونه احیانا ...

آها معتبره ینی که ۱۰ تومن خرید کنم؟بعد یه موقه دور از جون بمیرم چی🤣🤣🤣🤣

ب امید رسیدن ب هدفم.  
سلام عزیز دلم اگه همسرت می‌فهمه بد میشه ....از طلاسی طلا بگیر بذار بمون و پولت به ریال نمونه احیانا ...

طلاسی بخرم یا میلی؟میخام الان خرید بزنم کدوم اجرتش بهتره.بعد میلی میگه نیم درصد بعد موقه فروشم خب باز نیم درصد برمیداره ک

ب امید رسیدن ب هدفم.  
آها معتبره ینی که ۱۰ تومن خرید کنم؟بعد یه موقه دور از جون بمیرم چی🤣🤣🤣🤣

دور از جون عزیزم 😅والله فعلا که خوب پیش می‌ره 

باز ببین با صلاح و مصلحت خودت انجام بده 

ما اینجا میگیم ...صلاح به عهده ی خودتون فدات شم 

من خودم زیاد اعتماد نمیکنم ...ولی برای پول های مورد و ریز عالی 

من تو گرم پایین میفروشم 

تو هم میتونی طلا بگیری ... بگی لوکس البته اگه همسرتون تیر نیست 

یا طلا بگیری بگی مال مامان ...و هزار و یک حرف دیگه 

طلاسی بخرم یا میلی؟میخام الان خرید بزنم کدوم اجرتش بهتره.بعد میلی میگه نیم درصد بعد موقه فروشم خب با ...

هر دوتاش خوبه...میلی به صرفه تر از طلاسی است 

اول گوگل کن یکم اطلاعات داشته باش 

اکه منطقی بود برات خرید بزن 

زنی به مشاور خانواده گفت:من و همسرم زندگی کم نظیری داریم؛ همه حسرت زندگی ما رو می‌خورند. سراسر محبت، ...

فکر کنم دوستان توی تاپیک منظور من رو بد متوجه شدن 

من مشکلم با همسرم این نیست که مثلا چرا به من پول نمی‌ده 

واقعا هیچ وقت همچین دغدغه ای نداشتم 

هیچ وقت هم از من توقع نداره که مثلا پولم رو بیارم تو خرید گوشت و مرغ و این چیزا 

یا اگه بدونه پول دارم مثلا به بهانه ای پولم رو ازم بگیره یا بگه فلان مشکل رو دارم مثلا برای من طلا بفروش اصلا اصلا همچین مواردی رو همسر من نداره 

تو خیلی از مسائل خونه هم مرد همراهی هست 

مثلا بهش بگم فلان چیز رو نداریم نمیگه من حال ندارم نمیرم بخرم سریع پامیشه می‌ره چیزی که لازم هست رو می‌خره 

تو کارهای خونه کمک می کنه 

من فقط ناراحتیم سر اینکه چرا پولی که پس انداز می کنه رو سرمایه گذاری نمی کنه چرا می‌زاره بانک 

این همه هم دیده که خرید طلا و ماشین و این چیزا چقدر خوبه و ارزش پول آدم حفظ میشه چرا خودش انجام نمی‌ده 

اگه من بهش بگم بریم طلا بخریم میگه آره یا هیچی نمیگه اصلا نمیگه نه الان من طلا نمی‌خرم ولی نمیخره .

می بینی هر ثانیه داره انس و دلار و طلا رو چک می کنه ولی باز هم معلومه ترس داره 

تازه به نظر من کم ریسک ترین خرید طلاست 

برای طلا اینجوری هست که با یه تلفن می‌تونه راحت طلا با یک درصد هم بخره 

ببینید دیگه در مورد زمین و ماشین و خونه چی که خیلی ریسکشون زیاد اصلا سمتشون نمیره 

به سلامتی.ایشاا... بدرخشی توی کارتمن متاسفانه قبول نشدم خیلی غصه میخورم چون وقت و انرژی زیادی گذاشتم ...

عزیزم بخدا استخدامی اونقد مهم نیس کە خودتو بخاطرش عذاب بدی از زندگیت لذت ببر من چن بار ازمون دادم قبول شدم و ردم می کردن و.... الان می بینم کە فقط خستگی بیشتری برام داره

رفتم سنگکی قیامت شلوغ بود 👌 ولی با عشق برای عزیزانم موندم تو صف 😍خلاصه چهل دقیقه ای رسید نوبت ام و ...

چقدر خوبه که اسون و راحت میگیرید واقعا خوشبحالتون . با حرفاتون خیلی موافقم ولی نمیدونم چرا مغزم نمیفهمه و هر دفعه مشکلاتمون رو به رو همسرم میارم .چند سال پیش حدود یک میلیارد که همه داراییمون بود دادیم یه قطعه زمین که افتاد دست دولت و فقط خدا میدونه که اون پول برمیگرده توی زندگیمون یا نه . البته قصد همسرم خیر بود که پولمون رشد کنه ولی من اعصابم هر چندوقت یکبار بخاطر این موضوع بدجوری بهم میریزه و حسرت سرمایه امون میخورم چون واقعا یک میلیارد ۴تا۵سال  پیش تا الان چند میلیارد بود دیگه .ولی متاسفانه این بد شانسی اومد سمت ما و الان خودمونیم یه حقوق کارمندی که نصفش میره جای قسط و خونمون هم کوچیک و کلی تعمیرات داره که نمیتونیم درستش کنیم. خدایش میدونمم که همسرمم مرد فوق العاده مهربون و دلسوزی هست خیلی احترامم رو داره و بفکرمه ولی نمیتونه کاری کنه دستش خالی . کاش میتونستم فراموش کنم این موضوع رو اما چیکار کنم اون پول مبلغ کمی نبود تو زمان خودش و منم اونقدر ندارم که جایگزینش کنم که دلم نسوزه . 

2810