2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم بچه رو بخوابونم نگاه میکنم اطلاع میدم.بچه رو خوابوندم صفحه نتیجه رو باز کردم و در کمال ناباوری ...

سلام عزیزم 

بهتون تبریک میگم

چه خاطره ی قشنگ و پر از تلاشی 

درسته که برای آزمون اصلی نخوندید اما قبل تر تلاش‌های زیادی کردید که همه جمع شده و جایی دیگه نتیجه داده 

منم الان تو همچین شرایطی ام

ناخواسته و از روی ایده آل گرایی دو تا شغل خوبم رو از دست دادم. یعنی خودم اومدم بیرون 

الان دارم تلاش می‌کنم برای آزمون آموزش پرورش بخونم 

همین آزمون هم چند سال زمان برد تا خودم رو قانع ونم که شرکت کنم. اینقدر کمال گرا بودم

حالا تنها امیدم و تنها راه نجاتم همین آزمون هست 

امیدوارم منم ی روز تاپیک بزنم مثل شما و خاطره ی شیرینم رو براتون تعریف کنم 

مرسی از اینکه تجربه تون رو در اختیار مون گذاشتید 

انشالا همیشه موفق باشید عزیزم 

موفق باشی گلم من فعلن 7تومنی روبازکردیم هردوروزیبارمبلغ بالاتربازمیشه کارمزدشومیدم وتسویه میکنم ولی ...

معصومه جان یعنی شما وام رو که گرفتی چند روز بعد تسویه رو میزنی و مبلغ بعدی رو میگیری ؟من دیروز وام ۳تومنی رو گرفتم و امروز تسویه کردم و ۴تومنی رو گرفتم .شما هم همینکار رو میکنی؟

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی 

سلام خانمهاعزیز مدیرهای قشنگ وتوانمند

منم یه گزارش ریزی بدم از6ماهه اول سال که گزشت 

من اسفندماه بااین تایپک اشناشدم وکم وبیش میخوندمتون تاکم کم معتاداینجاشدم والان روزی چندبارحتمن سرمیزنم ومیخونم اگه نیام اینجاانگاریه چیزی گم کردم ❤❤

واماگزارش کاردریافتی همسری 27تومن حدود14میلیون قسط میدیم براوام مسکن وغیره 

من ازفروردین شروع کردم پول عیدیی هاروتبدیل کردن هرپول ریزدیگه ایی هم دستم میومدتبدیل میکردم 

هدفمون هم خریدماشین البته باموجودی صفرتومان 

خونمون نیازبه تعمیرات داشت حدود15تومنم هم خرج تعمیرات ودادیم خرجی خونه دست شوهرم وهمکاریش هم برای پس اندازخیلی بده کلن اولین کلمه ایی که ازدهنش میادبیرون کلمه نه است قبل اینکه اصلن به پیشنهادی که میدم فکرکنه ولی من تاتونستم باهرفلقی 

ازکارت ومیگرفتم ومیرفتم طلامیگرفتم تابرج 5حدودن 17گرم طلاجمع کردم برای خریدماشین نمیتونستم به این کندی پیش برم ومبلغی که میخواستم بیشترازاین حرفهابودحتمن بایدوام میگرفتم خانمهامن عاشق وام گرفتن هستم تاالان هرچی هرچی داشتم باوام بود

دوتاخونه خریدم باوام ماشین گرفتم باوام اصلن بنظرمن کارمندجماعت بدون وام نمیتونه چیزی بخره یاپیشرفت خاصی بکنه نمونش برادرشوهرم که میخوادبازنشسته بشه اصلن وام نمیگره کل داریش بعد25سال سابقه نهایت 3میلیاردمی ارزه باحقوق خیلی خوب 40تومن الان دریافتیش 

خب داشتم میگفتم که براوام هم احتیاج داشتم به پول که بخوابونم حساب خلاصه کل طلاهاموفروختم 65تومن شوهرم 20تومن پاداش گرفت گزاشت روشون 14تومن یه وام ازبانک ملی برداشت همه روگزاشتم ویپاد50میلیونش گرفتم والانم 175میلیون حاصل تلاشهای 6ماهه اول سالمه که خداروخیلی شاکرم بابتش گزاشتم بانک سپه براوام یه قرعه هم دارم حدود15تومن یه ماه دیگه بهم میده اتش شوهرم هم تاالان باویپادش 7میلیونی روازادکرده 32میلیونم توحساب ویپادشوهرمه داره باهاشون کارمیکنه که بتونه وام پشتوانه خودش ازادبکنه بزاره توحساب سپه که معدل واممون بیشتربشه واینکه 6ماهه بتونه تسویه اش کنه قبل شروع اقساط سپه 

یه وام صدمیلیونی دیگه هم داریم اون هنوزمعلوم نیست 

بشه یانه تابرج 8معلوم میشه بشه گرفتش یانه چون بدون سپرده است یجورایی غنیمت وام ودیعه یکی ازفامیلاهامونه که نمیخوادش بماداده گفته کارهاشوبکنیدبرش دارین براخودتون ولی بانکهاهرکدوم رفتیم میگن اعتبارنداریم فعلن

یه حرکت مثبت دیگه هم کردم شبهازودترمیخوابم صبحهازودتربیدارمشم 

به دخترم تغذیه سالم وخونگی میدم قبلن همش کیک وابمیوه وناسالم بودتغذیه اش روتین خوبی نداشتم وخواب میموندم نمیتونستم به تغذیه بچم خوب برسم 

دوریزموادغذایی یک دهم قبل شده 

کلی ترشی خوشمزه خونگی درست کردم بامبلغ ناچیزکه میخواستم ازبیرون بخرم کلی هزینه اش میشد

ازسوپرمارکت خریدم وخیلی کم کردم وازفروشگاه هاباقیمت بسیارمناسبترخریدمیکنم خیلی هزینه هام اورده پاینتر

به نظم فریزم اهمیت بیشتری دادم وکلی چیزمیزفریزکردم 

دیگه همینهابودنکته ایی چیزی بودخوشحال میشم بهم بگین ونظرتون بگین 

ولی اضافه وزن پیداکردم انشالابتونم نیمه دوم سال کمش کنم وبه وزن دلخواهم برسم 

سلام دوست عزیزم اصلا ناامید نشو به تلاشت ادامه بدهمن از سال ۹۲ازمون میدادم اوایل قبول نمیشدم اصلا کت ...

چه خوب که برام نوشتی ممنونم ازت دوستم.خیلی جاها حال و روز منو دقیقا گفتی. منم روی در یخچالم منابع رو زدم و برنامه دقیق ریختم ولی حس ناامیدی  از لطف خدا ذره ای راحتم نمی زاره احساس می کنم من هر چی تلاش میکنم از کائنات بگیر تا خود خدا مانعم میشن که به هدفم برسم.وسط خوندن تو فکر میرم که این همه تلاش می کنی از وقت دخترت می گذری که چی؟؟؟ده بارم منابع رو بخونی بازم خدا شرایطی رو ایجاد می کنه که تو قبول نشی و... .

نمیخام با حرفام و درد و دلام وقت بقیه رو بگیرم بالاخره اینجا تاپیک پس اندازه ولی خیلی دلم پره کسی رو هم ندارم باهاش حرف بزنم یعنی دردم رو بفهمه.

حرفات و تجربه ای که نوشتی حالمم رو بهتر کرد. منم ادامه میدم.

ایشاا... این حال و روزامم بگذره

ممنون و سپاس فراوون بابت حرفای دلگرم کنندت.

زیر پست ماه قبلم ریپلی میزنمخدایا هزار بار شکرتآزمون طراحی و اجرا هم قبول شدم😍😍😍اصلا باورم نمیشد ...

عزیزم پحوه خرید عیار رو بمن یادمیدین ؟ 

مفید و بورس و همه چی دارم فقط نمیدونم عیار رو‌چجوذی میخرین ؟ 

تو‌پرتفوی مثلا سرچ میکنین عیار خودش میاد و ازش ب اندازه پولتون میخرین مث بقیه سهام‌هاست مثلا ؟؟ 

معصومه جان یعنی شما وام رو که گرفتی چند روز بعد تسویه رو میزنی و مبلغ بعدی رو میگیری ؟من دیروز وام ۳ ...

بله عزیزم من هرمبلغی که گرفتم میزارم یکی تادوروزتوحسابم بمونه سکه هاشوکه گرفتم تسویه میزنم ومبلغ بعدی رومیگرم کارمزدداره ولی من چون مبلغ بالاتری احتیاج دارم براامتیازوام اصلیم بنظرم می ارزه وصدتومان دویست تومان چیزی نیست الان کی تواین زمونه بهت پول میده میگه بیابزارشون توحسابت امتیازوامت جوربشه یه ماه بمونه پیشت هیچکس برامااینکارنکردحتی پدرومادرهمسرم که وضع مالی خیلی خوبی دارن ولی پولشون گزاشتن بانک سودشومیگرن 

سلام افسانه جان عزیز دل خواهر نبودی فدات شم ♥️ پس شما هم مشغول بودی پستت رو خوندم ناراحت شدم 👌ناراح ...

سلام معصومه خانوم قربون حرفات.اشکم سرازیر شد.همه حرفاتو حق گفتی.بعد دو روز هنوز دخترم می گه مامان تو خوشحال شدی که تولدم بود؟؟؟؟ منم با کلی ذوق بهش می گم اره عزیزم.ولی می دونم که فهمیده بی حال و حوصله بودم.بابتش خیلی خجالت می کشم.

هر روز میگم دیگه ولش کن بچسب به اینده ولی مگه این فکر و خیال میزاره؟؟؟وقتی می بینم از من کوچیکتر چند نفر تو فامیل قبول شدن عذابم بیشتر میشه. 

خدا کنه زودتر بگذره این روزام.تو این هفته بتونم برم مشاوره احساس می کنم خیلی از درون خالیم.

ممنون که برام نوشتی چون می دونم اعلاناتت پره.وقتتم کم

سلامت باشی همیشه الهی

2810