سلام خانمهاعزیز مدیرهای قشنگ وتوانمند
منم یه گزارش ریزی بدم از6ماهه اول سال که گزشت
من اسفندماه بااین تایپک اشناشدم وکم وبیش میخوندمتون تاکم کم معتاداینجاشدم والان روزی چندبارحتمن سرمیزنم ومیخونم اگه نیام اینجاانگاریه چیزی گم کردم ❤❤
واماگزارش کاردریافتی همسری 27تومن حدود14میلیون قسط میدیم براوام مسکن وغیره
من ازفروردین شروع کردم پول عیدیی هاروتبدیل کردن هرپول ریزدیگه ایی هم دستم میومدتبدیل میکردم
هدفمون هم خریدماشین البته باموجودی صفرتومان
خونمون نیازبه تعمیرات داشت حدود15تومنم هم خرج تعمیرات ودادیم خرجی خونه دست شوهرم وهمکاریش هم برای پس اندازخیلی بده کلن اولین کلمه ایی که ازدهنش میادبیرون کلمه نه است قبل اینکه اصلن به پیشنهادی که میدم فکرکنه ولی من تاتونستم باهرفلقی
ازکارت ومیگرفتم ومیرفتم طلامیگرفتم تابرج 5حدودن 17گرم طلاجمع کردم برای خریدماشین نمیتونستم به این کندی پیش برم ومبلغی که میخواستم بیشترازاین حرفهابودحتمن بایدوام میگرفتم خانمهامن عاشق وام گرفتن هستم تاالان هرچی هرچی داشتم باوام بود
دوتاخونه خریدم باوام ماشین گرفتم باوام اصلن بنظرمن کارمندجماعت بدون وام نمیتونه چیزی بخره یاپیشرفت خاصی بکنه نمونش برادرشوهرم که میخوادبازنشسته بشه اصلن وام نمیگره کل داریش بعد25سال سابقه نهایت 3میلیاردمی ارزه باحقوق خیلی خوب 40تومن الان دریافتیش
خب داشتم میگفتم که براوام هم احتیاج داشتم به پول که بخوابونم حساب خلاصه کل طلاهاموفروختم 65تومن شوهرم 20تومن پاداش گرفت گزاشت روشون 14تومن یه وام ازبانک ملی برداشت همه روگزاشتم ویپاد50میلیونش گرفتم والانم 175میلیون حاصل تلاشهای 6ماهه اول سالمه که خداروخیلی شاکرم بابتش گزاشتم بانک سپه براوام یه قرعه هم دارم حدود15تومن یه ماه دیگه بهم میده اتش شوهرم هم تاالان باویپادش 7میلیونی روازادکرده 32میلیونم توحساب ویپادشوهرمه داره باهاشون کارمیکنه که بتونه وام پشتوانه خودش ازادبکنه بزاره توحساب سپه که معدل واممون بیشتربشه واینکه 6ماهه بتونه تسویه اش کنه قبل شروع اقساط سپه
یه وام صدمیلیونی دیگه هم داریم اون هنوزمعلوم نیست
بشه یانه تابرج 8معلوم میشه بشه گرفتش یانه چون بدون سپرده است یجورایی غنیمت وام ودیعه یکی ازفامیلاهامونه که نمیخوادش بماداده گفته کارهاشوبکنیدبرش دارین براخودتون ولی بانکهاهرکدوم رفتیم میگن اعتبارنداریم فعلن
یه حرکت مثبت دیگه هم کردم شبهازودترمیخوابم صبحهازودتربیدارمشم
به دخترم تغذیه سالم وخونگی میدم قبلن همش کیک وابمیوه وناسالم بودتغذیه اش روتین خوبی نداشتم وخواب میموندم نمیتونستم به تغذیه بچم خوب برسم
دوریزموادغذایی یک دهم قبل شده
کلی ترشی خوشمزه خونگی درست کردم بامبلغ ناچیزکه میخواستم ازبیرون بخرم کلی هزینه اش میشد
ازسوپرمارکت خریدم وخیلی کم کردم وازفروشگاه هاباقیمت بسیارمناسبترخریدمیکنم خیلی هزینه هام اورده پاینتر
به نظم فریزم اهمیت بیشتری دادم وکلی چیزمیزفریزکردم
دیگه همینهابودنکته ایی چیزی بودخوشحال میشم بهم بگین ونظرتون بگین
ولی اضافه وزن پیداکردم انشالابتونم نیمه دوم سال کمش کنم وبه وزن دلخواهم برسم