2777
2789
زود بگو عزیزم در خدمتم دارم آفلاین میشم

منون که وقت میزاری  میگم ما یه آپارتمان ۷۷متری داریم  هدفم این بود که بزرگترش کنیم  ابن فعلا نمیشه تا یه چند سال دیگه  الان دوست دارم بازسازی کنم  همسرم میگه نه حیفه  پول رو بزار واسه بزرگتر کردن خونه  ازون ورم  شاید نشد  بزرگتر کنیم به نظرت همسرم درست میگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منون که وقت میزاری میگم ما یه آپارتمان ۷۷متری داریم هدفم این بود که بزرگترش کنیم ابن فعلا نمیشه ت ...

باید دو دوتا چارتا کنین ببین اصلا میشه خونه رو بزرگتر کرد یا همین خونه رو زیبا کنید آرامشتون بیشتره با مقدار پولی که دارین 

من باشم عزیزم طلا میگیرم طلای بدون اجرت ...یا طلای آب شده اگه اهل ریسک و چالش هستی میتونی دویست تومن ...

نه گلم دیگه نمیتونم بیشتروام بگیرم همینم پول وامه 

شماباخریداپارتمان موافق نیستی؟

نه گلم دیگه نمیتونم بیشتروام بگیرم همینم پول وامه شماباخریداپارتمان موافق نیستی؟

آهان ...اگه پولتون به آپارتمان برسه چرا که نه 

گزینه اول خونه ...آپارتمان ...ملک ...حتی در حد سوییت 

گزینه ی دوم طلا و سکه و طلای آبشده

گزینه ی سوم ماشین 

برای من همیشه دو تا اولی مهم بود ....سومی به هیچ عنوان 

باید دو دوتا چارتا کنین ببین اصلا میشه خونه رو بزرگتر کرد یا همین خونه رو زیبا کنید آرامشتون بیشتره ...

خونه مون  جای خیلی خوبیه نزدیک حاشیه خیابون و تقریبا سردونبش همسرم مخالفه به خاطر موقعیت مکانی دوست نداره بفروشیم  ولی برای من با دوتا بچه بزرگ کوچیکه  بزرگتر میشه  آشپزخونه  رو مدل جزیره درست کنیم  هال بزرگتر بشه  بااین تورم و ماشاله بی ارزشی پول  کار حضرت فیله اگه خواسته باشی یه ۲۰متر خونه تو  بزرگتر کنی 

خونه مون جای خیلی خوبیه نزدیک حاشیه خیابون و تقریبا سردونبش همسرم مخالفه به خاطر موقعیت مکانی دوست ...

بله میگم باید ببینید پولتون به کدوم میرسه  وآیا میتونید بنایی داشته باشید وسختیشو تحمل کنید.

۳۰۰میلیون عزیزم

همسرتون راست میگه عزیزم تو این پول رو اکه نقد حتما تبدیل کن به طلا 

اگه از جنس طلاست پس اندازت ... بذار همینطوری بمونه 

قشنگ هدف بذار ....و با انگیزه جمع کنید ♥️

انشالله ارتقاش بدین با سربلندی 😍چیزی که به چشم میاد تعویض ...نه بازسازی ....روحیه ی خود آدم هم عوض میشه 

از یه محله ی متوسط می‌ره یه محله ی بالاتر 😍

حیف واقعا سیصد تومن بره واسه بازسازی و ...

هدفت رو بذار  بعد اون سیصد ملیون ...رو  صد و پنجاه ...دیوست گرم طلا 

هر وقت جمع شد اقدام کنید 

از الان هم خودت رو هی استرسی نکن برای تعویض کردن 

بشین و زندگی ات رو بکن 

در کنارش هم به نحو احسن پس انداز کن 

تا جمع کردن دویست گرم طلا 

بعد دنبال خونه باش در حد و اندازه ی پولتون عزیزم 

بله میگم باید ببینید پولتون به کدوم میرسه وآیا میتونید بنایی داشته باشید وسختیشو تحمل کنید.

پولمون  به بنایی میرسه  ولی خوب متراژ خونه کمه  میگم باید کلی وام بگیریم  بشه یکم بزرگتر کنیم  من بچه هام بزرگن ۲۴و۱۷ ساله ان بنایی سخت نیست واسمون میتونیم انجام بدیم 

همسرتون راست میگه عزیزم تو این پول رو اکه نقد حتما تبدیل کن به طلا اگه از جنس طلاست پس اندازت ... بذ ...

ممنون عزیزم  همسرم هم همینو میگه  من پس انداز میکنم در حد سکه پارسیان  میخرم  اتفاقا من خیلی اهل پس اندازو جمع کردن پولم  چیزی که دست وپای منو بسته واسه پس انداز بچه هامن  که ماشاله بزرگن خرجشون بالاست و دیگه مثل سابق نمیشه پول پس انداز کرد هرچند پسرم کار میکنه  ولی خوب پولش  واسه خودشه ومن واسش طلا میگیرم میزارم کنار  روی پول اون حساب نمیکنم اصلا   اتفاقا خیلی درست گفتین  باید استرس رو بزارم کنار و زندگی مو بکنم در کنارش پس اندازمو داشته باشم  ممنونم گلم 

پولمون به بنایی میرسه ولی خوب متراژ خونه کمه میگم باید کلی وام بگیریم بشه یکم بزرگتر کنیم من بچ ...

پس خونه هایی که به پولتون میخوره و خب بزرگتره رو ببینید  انقد بگردید انشالله یه جای خوب با بودجه تون پیدا میکنید. 

2810