2777
2789
سلام خانمهاخوبین یه راهنمایی میخواستم اگه جای من بودین چه میکردین چندوقت دیگه حدود600تومن دستم میرسه ...

عزیزم چون میگید دیگه جای قسط ندارید

و ماشین هم ندارید

و همسرتون هم رانندگی میکنه

من بودم از این ماشین های ثبت نامی ایران خودرو ثبت نام میکردم

اینجوری دو سر سود میشه

هم ماشینی که میگیرید با بازار اختلاف قیمت داره (سود اول) 

هم تا یکی دو سال آینده که قسطتاتون سبک تر بشه بتونید وام جدید بگیرید، قیمت ماشینتون هم رشد میکنه (سود دوم) 

هم اینکه در رفاهید و ماشین دارید و هزینه های اسنپ و تاکسی و.... کاهش پیدا میکنه که میتونید همونو پول هارو ریز ریز تبدیل کنید. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد مدیریت زمان و هزینه خوراکی مدرسه که دغدغه این روزای مادرانِ بیاید یکم صبحت کنیم که فکر میکنم ...

سلام شهزنان عزیز

من به شدت درگیر تغذیه مدرسه ی بچه هام هستم..

برای دخترم روز اول سالاد ماکارانی گذاشتم تو کیفش با خودش برد ولی همونو برگردوند خونه.. گفت اصلا وقت نکردیم بخوریم سریع زنگ خورد..

روز دوم و سوم همینطور تغذیه رو برگردونده خونه..

برای تغذیه هفته آینده خودم قصد دارم نان باگت بخرم براشون اسنک درست کنم ..

نون و پنیر سبزی، نون و پنیر و گردو، نون و کره و تخم مرغ آبپز با کمی سس، ساندویچ کوکو سبزی، نون و کتلت ... معمولا اینارو برای بچه ها اماده میکنم..

اگر شیف ظهر باشن حتما ناهار میخورن و یه لقمه هم میبرن مدرسه اگر شیفت صبح باشن معمولا صبحانه نمیخورن که بازم همون لقمه های نون و پنیر میبرن یا هر چی از شام مونده باشه(کتلت، کوکو، ماکارانی، سالاد الویه، فلافل و..)

علاوه براون بچه هام کارت بلو دارن که هر هفته پول توجیبی براشون شارژ میکنم..نفری ۵۰ ت..ولی فقط دوبار در هفته اجازه دارن از بوفه خرید کنن.. و بقیه پول تو جیبی می مونه برای خرید دفتر خودکار و غیره(اگه لازم بشه)

بچه هام با صبحانه خوردن مشکل دارن متاسفانه..همین امروز به دخترم گفتم اگر شیر و لقمه رو نخوری تا ساعت ۸ می مونی خونه خودم تو رو میبرم مدرسه بدون همراهی دوستات؛ که اونم چون علاقه داره به دوستاش به زوور شیر خورد ولی لقمشو فقط یه گاز زد..تو مدرسه هم با بچه ها فقط تنقلات ناسالم میخوره/:

ناهارم که همیشه آماده هست..اگرم ناهار نباشه خودشون املت(تخم مرغ گوجه) درست میکنن ..که البته کم پیش میاد ناهار نباشه..

عزیزدلم معصومه مهربونم یعنی رفتم طلا فروشی بگم میخام از اعتبار اسنپ پی استفاده کنم آخه ترسیدم بدون پ ...

عزیزم توی اسنپ‌پی یه گزینه داره به اسم خرید حضوری ببینین قوی طلایی داخلش هست

اگه نبود میوگلد خرید حضوری داره

اما شما باید از خود اسنپ خرید رو ثبت کنین بعد از ثبت آدرس گزینه خرید حضوری رو بزنین مغازه هم سعادت‌آباد میدان بهرود پاساژ دیدار هست میرین اونجا کد خرید رو میگین خرید رو با فاکتور تحویل میگیرین

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام شهزنان عزیزمن به شدت درگیر تغذیه مدرسه ی بچه هام هستم..برای دخترم روز اول سالاد ماکارانی گذاشتم ...

پسر منم اکثر وقتا نمیتونه صبحانه بخوره 

میگه نمیتونم ولی زورکی هم شده یه لقمه براش درست میکنم تو راه میخوره

مشکلمون بیشتر هفته صبحِ...هفته ظهرانه اگه نهارشو بخوره یه دونه میوه یا لقمه هم ببره اوکی 

خوراکی ناسالم تا پارسال میبرد گاهی ..خیلی دلش میخواد زنگ تفریح چیپس و پفک بخره ولی بچها اذیتش میکنن و میریزن سرش ....امسال دیگه تو خونه میخوره پای فیلم یا موقع بازی 

ولی پفیلارو میبره

حتی اگه صبحانه نخورد دخترت حتما یه فنجون چای رو بخوره 

سرحالش میکنه و اشتهاشو یه کوچولو باز میکنه ...مخصوصا بعد مسواک بدشون میاد از نون پنیر اینا ...اول چای که مزه دهنشون عوض بشه

من تعریف جواهرات قو رو شنیدم باچنددرصد میفروشه؟حتماازاسنپ بایدخریدکنیم ازش؟

من ازش خرید کردم نسبت به بقیه کارهای اسنپ درصد پایین‌تری داره بین ٢۴ تا٢٨ درصد همیشه هم یسری کارهای آف داره روی هم رفته با توجه به قیمت طلا بنظر من می‌ارزه

من طلا خرید با قیمت ٣٣٠٠ الان ٣ تا قسطش مونده طلا الان ٣٩٠٠ است اما من همون ٣٣٠٠ میدم

سلام خانومای عزیز اگر کسی تو تهران سکه‌پارسیان فروخته ممنون میشم بهم ادرس بده یه هفتست مونده رو دستم ...

یاس برو اپال یه مغازه سکه فروشی داره ببین قبول می‌کنه

طبقه طلافروشی توی راهروی اوله

سلام خانمهای گل صبحتون بخیر به نظرتون امروز طلا بخرم نزدیک پنج تومن دارم کادوی تولد دخترم یه مقدارشم پس اندازه خودم صبر کنم یابخرم میدونم معصومه جون میگه به تابلو نگاه نکن فقط بخر اما این چند روز هیجانی بالا نرفته ؟به نظر شماپایین میاد یانه ؟بخرم یانخرم 🥰🌺

سلام خانمهایه 50شبازدم ازویپادبراسپه دوساعت ونیمه هنوزنیومده بحساب چقدرمعمولاطول میکشه یه کم نگران شدم 

یه 50هم صبح شبازدم به ویپادشوهرم دودقیقه بیشترطول نکشیداومدحسابش 

سپه چراانقدرطول کشیدازکجامیتونم پیگریی کنم

سلام خانمهایه 50شبازدم ازویپادبراسپه دوساعت ونیمه هنوزنیومده بحساب چقدرمعمولاطول میکشه یه کم نگران ش ...

درسته عزیزم شبا ساعت سیکل داره تا به حساب بشینه نگران نباش می‌ره به حساب

عزیزم چون میگید دیگه جای قسط نداریدو ماشین هم نداریدو همسرتون هم رانندگی میکنهمن بودم از این ماشین ه ...

مرسی عزیزم ازوقتی که گزاشتی 

ایرانخودرواگه میشدخیلی عالیه ولی خب قرعه کشی وشانسیه معلوم نیست بناممون دربیادیانه ولی به اینم فکرمیکنم چون هنوزم وامم اماده نشده وچندماه دیگه پولم حاضرمیشه تقریبن تااونموقع معلوم نیست چی بشه 

متاسفانه ایرانه دیگه وهمه قیمتهالحظه ایی بالاپایین میشن

2810