2777
2789
منم کاملا با شما موافقمبه نظر من اطرافیان که میدیدن اینا خودشون به فکر نیستن نباید بهشون کمک میکردن، ...

دقیقا همینه 🌹

پدرشوهرشم یه بازنشسته فرهنگی بود که برای امرار معاش مجبور بود تاکسی خطی کار کنه

اون پیرمرد به این سختی پول درمیاورد بعد دو دستی تقدیم اینا میکرد

شاید مقادیرش خیلی زیاد نبوده اما خوب همونم کارو خراب کرده. 

منم معتقدم حمایت نا به جا، عامل ضعف و تنبلی میشه

همین آقا که تعریف کردم، هرسال که میخواد خونشو جا به جا کنه و پول ودیعه کم داره، برادرش کسریشونو پرداخت میکنه

بلاعوض ♥️

یا اینکه پول بیمشو میده که فقط این آقا بیمه داشته باشه! 🌹

این همه وفور نعمت و کمک اطرافیان فقط منجر به بی مسولیتی بیشتر این زن و شوهر شد متاسفانه 😔

درسته که میگن زن نقش مهمی داره، اما کمال همنشین هم نباید دست کم بگیریم

زن و شوهرها گاهی همدل میشن و زندگی رو به جلو هل میدن 🥰 گاهی همدل میشن و زندگی رو به عقب هول میدن 🙂

قربونت برم من عزیزم ❤️ خیلی خوش اومدی به جمع دوستان ناب ❤️ با افتخار منتطر پست های نابت هستم عزیزم � ...

سلام معصومه جون...

خسته نباشی عزیزم بابت بافتن قالی .ایشاله پولشو بخیروخوشی خرج کنی عزیزدلم.

معصومه جون ما این روزا خیلیییییییییی شلوغی یعنی قسطامون نسبت به پارسال زیااااادشده وهمش باعثش وامهای ویپاد وخودممم بودم که ازخریدطلاسیرنمیشم...😉😄😄😄ولی خب ماهم مثل شما درآمدمون ازاین فصل کم میشه...

ازطرفی نگرانم ازطرفی میگم توکل بخدا تنهامون نمیزاره...

بایدبشدت مدیریت کنم ..یه نکته ای هم بگم اینکه من هرموقع میخوام حرکت خریدطلا بزنم پولش بطورعجیبی ازاینور اونور جورمیشه...

مثلا نمیدونم چندوقت پیش پست گذاشتم که تااخرسال باید۲گرمونیم طلابخرم تاهدف ۲۰گرمم تیک بخوره که قرارشدماهی ۴۰۰سوت بخرم...ولی نمیدونم چیشد که ۱دونه سکه گرمی بانکی خریدم....۱جفت گوشواره بدون اجرت ۱گرمو۶۰۰سوتی خریدم....یه پارسیان ۴۰۰سوتی....ولی دیگه بخودم قول دادم فقط جمع کنم که ماه‌های دیگه کم نیاریم ویه چک هم داریم که بایدبراش ۴۷ملیون تاماه دیگه جمع کنم جدای از اینهمه قسط....

بخاطرهمین ازت میخوام خواهش کنم لطف کنی از تغذیه بچهاگرفته تا صبحانه وشام وناهار  برامون بگی ...میدونم سرت شلوغه ولی برای شما نشد نداره...

مرسی عزیزم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی من اعتبار اسنپ پی ۲ میلیون دارم میخام طلا بگیرم حالا از گالری طلاوجواهرات قوی طلایی که توی صادقیه هستش میتونم برم حضوری خرید کنم وازاین اعتبار اسنپ پی که ۴ قسط هستش استفاده کنم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
نه ندیدم 😕دوستان دیدید ریپلای کنید من ی تشکر ویژه به شما بدهکارم واقعا ممنونم ازت معصومه عزیزم 🥰� ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ لطف داری 

خدارو شکر که تونستم کمک حالی باشم برات ❤️

باریکلا بهت که خیلی خوب برای خودت سرمایه جمع کردی 

خیلی ارزشمند این سرمایه ای که خودت براش زحمت کشیدی 😍

چه خبر کارو بار خوب پیش می‌ره ؟فک کنم دیگه خوب راه افتاده باشی واسه پارچه های مردم 😍

صفحه ی ۱۹۳۴نوشتم 

اواخر هر چی اینجا گذاشتم تو تاپیک خودم هم کپی کردم 

خواستی از اونجا بخون ....اونجا شلوغ نیست 

سلام به همگی من اعتبار اسنپ پی ۲ میلیون دارم میخام طلا بگیرم حالا از گالری طلاوجواهرات قوی طلایی که ...

سلام عزیز دلم ❤️ صبح عالی متعالی ❤️ 

آره گلم منم تبریز هستم ....چند بار از اینجا سفارش دادم 

آوردن برام ‌...با فاکتور معتبر و مهر شده ...واقعا راضی ام ازشون 

شما هم که نزدیک هستین ...خیلی هم عالی 😍 

سلام عزیز دلم خوبی فدات شم ♥️ شب قشنگت بخیر و نیکی باشه ❤️ نه عزیزم چه طلاقی ؟مگه زندگی بچه بازی ؟هر ...

سلام معصومه جان صبحت بخیر و شادی عزیزم. ممنون که وقتی جواب می دی همه ی جوانب رو می سنجی، دیروز می خواستم اینها رو بنویسم اما واقعا وقت نداشتم ممنونم به خاطر راهنمایی های خوبتون، امیدوارم دوستان تجربه ها و راهنمایی های شما رو با طلا بنویسن، هر کسی اینطور وقت نمیذاره، امیدوارم خدا بیش از پیش بهتون عافیت و برکت بده

سلام عزیز دلم ❤️ صبح عالی متعالی ❤️ آره گلم منم تبریز هستم ....چند بار از اینجا سفارش دادم آوردن برا ...

عزیزدلم معصومه مهربونم یعنی رفتم طلا فروشی بگم میخام از اعتبار اسنپ پی استفاده کنم آخه ترسیدم بدون پول برم ضایع شم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
نمیدونم شاید حرفم و این پستم بی ربط به موضوع تاپیک باشه....،ولی میخوام بگم که باید با معنا درمانی و ...

بله عزیز  

دوستم دیشب اومده بود دیدنم  

یه خانوم خوشتیپ و خوش پوش و امروزی  

چن تیکه طلای شیک و اکسسوری و عطر و .... 

تو دید اول چیزی که به ذهنت میرسه ،یه خانوم مرفه و با کلاسه  

ولی ایشون از ۵ صبح بیداره 

راننده سرویس مدرسه اس 

از ۶صبح‌ یه سرویس دبیرستان بعد یه سرویس ابتدایی رو داره 

و یه خانوم دکتر که فقط سرویس رفت ایشون هست 

تو خونه هم کارای آرایشی واسه آشناها گاهی انجام میده 

خیلی خوش برخورده و شیک و پیک ،با بچه ها رفتارش خیلی خوبه به خاطر همین خانواده ها منتش رو میکشن 

غذای خونه هم اکثر اوقات به موقع آماده اس  

به خودش هم میرسه و کم نمیزاره 

این وسط کارای پزشکی یه خانوم رو هم انجام میده که یه در آمد هم از اونجا داره مثلا بردن پیش پزشک و چکاپ و گرفتن دارو و ... 

دیشب که اومد اینجا یه انگشتر مثل مال معصومه خانوم خریده بود در حد ۲۶ تومن که یه مبلغ پیش قسط داده بود بقیه اش قسطی 

بهم گفت تو این چند ماه پول خوبی دستمون اومده ولی انگار برکت نداره   

مشکلش عدم مدیریت صحیح هست  

گرونی یه با دوتا بچه محصل و مستاجر بودن واقعا سخته 

ولی اجاره شون کمه  

واسه دخترا دو تا کتونی گرفته بود ۵ تومن ،میتونست ارزونتر برداره با توجه به شرایطش و اینکه بچه ها مدام کافه و بیرون میرن و پر تو قع ان  

نکته مثبتش اینه که از همون مهارت رانندگیش در آمد داره. .تو کارش حرفه ای یه و متعهد  

وقتی هم که با ما آشنا شد ،تشویق کردیم افتاد تو خط طلا خریدن  یه مشکل دیگه که داره از جای گرون خرید می‌کنه چه لباس ،چه میوه و تره بار   

خدا بهش رزق و برکت بده 

سلام به همگی من اعتبار اسنپ پی ۲ میلیون دارم میخام طلا بگیرم حالا از گالری طلاوجواهرات قوی طلایی که ...

من تعریف جواهرات قو رو شنیدم باچنددرصد میفروشه؟

حتماازاسنپ بایدخریدکنیم ازش؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزدلم معصومه مهربونم یعنی رفتم طلا فروشی بگم میخام از اعتبار اسنپ پی استفاده کنم آخه ترسیدم بدون پ ...

نه دیگه چه ضایعی عزیزم ❤️ آشنا که نیست بگی ضایع شدم 

غریبه است ....

اکه خجالت می‌کشی همون از اینو سفارش بده عزیزم 

هر چند منباسم اصلا خجالت میکشم ...بالاخره کارش همون دیگه 

خواست چیز دیگه بگه ...اسنپ رو باز کن نشونش بده که اینو دیدین ...اومدین 

سلام خانومای عزیز اگر کسی تو تهران سکه‌پارسیان فروخته ممنون میشم بهم ادرس بده یه هفتست مونده رو دستم چند روز دیگه هم پروازمه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچها یه مقدار پول داریم که شوهرم نمیذاره طلا بخریم کلا مخالفه. حالا بنظرتون چکارش کنیم 130 تومنه

بنظرتون بذارم رو چه حسابی برای وام؟ ویپاد خودم تازه وام گرفتم بهم نمیده تا 5ماه دیگه

رو مهر بذارم یا دیگه چه بانکی؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
خواهش میکنم عزیزم .من در مورد این سایت اطلاعی ندارم عزیزم . 🌹🌹🌹🌹

مامان سبحان همیشه مهربون یه سوالی دارم

برای دریافت وام بلو پولا باید تو حساب اصلی باشه؟؟نمیشه تو باکس باشن ؟؟

2810