2777
2789
نمیشه چیزی گفت ک بی احترامی میشه همین ک خوبی کردن زمین دادن خوبه با این گرونی سخته واقعا چندسال کار ...

خوب بگو میخوای سند رسمی بگیری که وام بگیری از روش و ازین طریق کلی دوندگی داره باید بنام خودت یا همسرت بشه.من پارسال به همین بهانه خونه به نامم شد همسرم ۵صیح می‌رفت سرکار ۳ظهر میومد برای همین نمی‌تونست بره دنبال کاراش خداییش منم چندبار بیشتر نرفتم بقیه شو برادر شوهرم رفت ولی مهم اینه که خونه بنام خودم شد😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام رویا جان من تازه با تاپیک آشنا شدم اصلا از پس انداز چیزی نمیدونم فقط سعی میکنم خرج نکنم الان ۱۵ دارم حقوق ماهانه ام هم ۵ تومنه (دانشجو معلمم) با این پول چیکار کنم که الکی خرجش نکنم

ممنون میشم راهنمایی کنید

نظرات شمارو خیلی دوست دارم میشه راجب کسب کار سنگ مصنوعی و شمع سازی بگی نظرت چیه؟شدیدا نیاز به کار و ...

♥️♥️

عزبزم درباره ی سنگ مصنوعی اطلاعاتی ندارم

اما شمع سازی، من دوستی دارم که ایشون پزشک هستن و در کنار کارش کار شمع سازی انجام میدن

اونم چه شمع های خوشکلی

اینقدری که گاهی فرصت نمیکنه ارسال کنه، اما مشخصه که پشت کاراش فکر و خلاقیت هست

گاهی استوری میزاره، از هرچیزی خودش قالب درست میکنه و اون شمع رو میسازه

شمع کاپ کیک، بیسکوییت، بستنی، رژ، ریمل و انواع گل ها، شمع هاب ترند و جدید 

برای سالن ها. کافه ها و... گیفت میزنه

خیلییی کاراش قشنگ هستن و اونارو هم خیلی شیک ارسال میکنه ♥️

یه صفحه خیلی کوچیک داره

اما از درامدش اطلاع ندارم

اگر دوس داشتی آدرس پیجشو میدم بهت

شاید بتونی باش مشورت کنی♥️

♥️♥️عزبزم درباره ی سنگ مصنوعی اطلاعاتی ندارماما شمع سازی، من دوستی دارم که ایشون پزشک هستن و در کنار ...

ممنون درخواست دوستی میدم لطفا بفرست نیاز دارم با کسی که تو این حیطه هست راهنماییم منه

منکه چیزی نمیدونم ولی بنظرم نوسان گیری کنیه مقدار الان بخر اگه دیدی داره میاد پایین دوباره یه مقدار ...

عزیز منظور از نوسان گیری یعنی طلای که خریدی مثلا انگشتر میفروشید بعد دوباره پایین اومد میخرید

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
خوب بگو میخوای سند رسمی بگیری که وام بگیری از روش و ازین طریق کلی دوندگی داره باید بنام خودت یا همسر ...

ممنون عزیزم😍💖امشب حتما با همسرم حرف میزنم ک با خانواده حرف بزنن

همش حس میکنم شما شوهر این خانومی😂

جررر😂😂

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
من وقتی طلاهامو فروختم سال ۴۰۱ طلا رو گرمی ۱۱۰۰بود بعد دو سه ماه یهو رسید به ۱۴۰۰ و همین جور رفت بال ...

افرین عزیزم اره اینجا با حرفا و نکات هم روحیه میگیریم و استارت پس انداز می‌زنیم که روز مبادا محتاج کسی نباشیم ایشالا 

نظرات شمارو خیلی دوست دارم میشه راجب کسب کار سنگ مصنوعی و شمع سازی بگی نظرت چیه؟شدیدا نیاز به کار و ...

عزیزم من سنگ مصنوعی تا حالا نشنیدم حقیقتا

شمع سازی خیلی قشنگ و خوبه درامدش ولی کثیف کاریش زیاده

قبلا گفتم یکی از همکارای خودم که پرستار بود رزین کار شده و چیزای شیک و خوشگلی میسازه درامدش هم خوبه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم ۲۴ساعت طول می‌کشه منم برای جاریم انجام دادم یکم طول می‌کشه صبر کن فردا یا پس فردا زنگ بزن ...

سلام ممنونم عزیز دلم 

فقط یه سوال من فک‌کنم مراحلشو‌اشتباه رفتم میترسم 

شما تو قسمت پروفایل و‌اینا روی تغییر شماره تافن همراه کلیک‌کردییا مثلا اطلاعاتتو ویرایش و اینا کردی ؟؟؟ 

هرچی زنگ میزنم ازونروز جواب نمیدن خیلی استزس دارم🥲

سلام خانمهاخوبین یه راهنمایی میخواستم اگه جای من بودین چه میکردین 

چندوقت دیگه حدود600تومن دستم میرسه خونه داریم ماشین نداریم 

پس اندازطلایی هم صفرم فعلن 

باهمه پولم یه پارس بخریم 

یایه ماشین ارزونترمثل ساینابخرم 

وبقیش طلابخرم 

البته اولش قصدم خریداپارتمان نیمه کاره درحدپلاستربودکه بعدش کم کم تکمیل کنیم وتایک میلیاردحداقل فروش میره ولی بی ماشین میمونیم 

هدفم هم تعویض خونه است انشالله بعدازیه مدت 

پیاپیش ممنونم ازنظرات ارزشمندتون واقعن مهم برام نظرات وایده هاتون مغزم قفل کرده ازبس فکرکردم 🙁

2810