2777
2789
🌺 داستان پارسیان خریدن من:بهتره قبلش یه مطلبی بگم که پیشاپیش جلوی یه سری قضاوت کردن ها، پیش داوری ه ...

👌👏👏👏👏👏👏👏👏خیلی شفاف و زیبا و رسا حق مطلب رو رسوندی  

مبارکت باشه 🤩💖منم طلاهامو فروخته بودم امسال دارم‌ریز ریز میگیریم شش ماه اول اونجوری ک میخواستم نشد ...

ممنونم عزیزم🥰همیشه قبل خرید طلا باید یه مبلغی رو به صورت نقد کنار بذاری اینجوری مجبور نیستی طلا بفروشی 

من 3سال به صورت مداوم طلا خریدم یه سوت هم نفروختم تا زمانی برای خونه فروختم وقبلش برای ماشین همیشه هم یه مبلغی نگه می داشتم برای واجب و ضروری 

الان هم میخوام دوباره ریز ریز بخرم چون پول زیادی دستم نمی‌مونه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با این کامنت کل مساله کار کردن اقایون رو زیر سوال بردین که!! الان یه بچه رو از مدرسه اوردن شد ...

شغل خانم هم که از ۵ صبح تا ۵ شب بیرون باشن، این خونه زندگی رسیدگی و نظارت میخواد حتی اگه بچه ها بزرگ باشن. شرایط زندگی من برعکس این خانم هست و من به خاطر ساعات شغل همسرم، نمیتونم شاغل باشم. چون شهر غریب و به دور از خانواده هستم. همسر ایشون درآمد نداره وگرنه مسئولیت‌های دیگه داره. این خانم اومدن بگن، همسر من از صبح تا شب میخوابه؟ 

سلام عزیزم به نظرم پدر شوهرش اینا هم یکم مقصر بودن☹️این ک این دختر میتونسته با پولش خونه بخره جدا بش ...

عزیزم باید بپذیریم که خانواده همسر چه زن و چه مرد، هیچ وظیفه ای درقبال ما ندارن ♥️

به نظر شما اون مادرشوهری که سالها زحمت کشیده تا خونه خریده و بچه هاش رو سر و سامان داده و پا به کهولت سن گذاشته، حقش یه خونه نو و تمیز و به روز نیست؟ 

یعنی حتی تو اون سن هم باید به خاطر اشتباهات عجیب پسر و عروسش، میموند تو اون خونه ویلایی بزرگ و قدیمی؟ ♥️

تازه لطف کردن و یک سوم پول یه واحد نقلی رو هم بهشون دادن، اینجا دیگه خودشون باید جنم داشتن و یکیشونو دوتا میکردن 

نه اینکه همشو به باد بدن

کم نیست ده سال نه اجاره خونه بدی، نه خرج خورد و خوراک و میوه و نه قبوض

حتی کادو عروسی و اینا هم پدرشوهرش جای اینا میداد

وقتی هم رفتن مستاجری، بازم تا لب تر میکردن پدرشوهرش براشون پول واریز می‌کرد ♥️

جدا از اونا، مادرشوهرشم مخفیانه خوراکی مثل رب، روغن، برنج و... میداد یا حتی به عروسش پول مخفیانه میداد میگفت برای تو جیب خودت، به شوهرت نده 🥰♥️

حاصل 20 و اندی سال بشه یه پارس؟ اونم وقتی شوهرش سالهاست کار خوبی داره و درآمد خوب تر 🌹

از نظر من منطقی نیست و خیلی کمه

ببین عزیزم زن باید زرنگ باشه، کاری با اونا ندارم که همسرشون پول نمیدن، ولی اونی که پول تو دستش ریخته، باید حواس جمع باشه

باید به حاصل زحمت گرما و سرمای همسرش ارزش قائل شه، جمع کنه، پس انداز کنه، که اون پولت بشن مایه آسایش و آرامش خانوادش 🥰✨

مردی هم که زنِ مدیر و مدبری پشتش نباشه، کمتر پیش میاد خودش حسابگر بشه و مدیریت کنه 

چون ذاتا آقایون دوس دارن خرج کنن و دیگرانو تامین کنن. ♥️ (قطعا استثنا هم وجود داره) 

درباره ی خودتون هم، راستش من ترجیح میدم مالمو بزارم زیر سرم بخوابم ♥️

شما هم با خوبی و خوشی ان شاالله بتونید جدا کنید و مشکلی پیش روتون نباشه 🥰

سلام عزیزم به نظرم پدر شوهرش اینا هم یکم مقصر بودن☹️این ک این دختر میتونسته با پولش خونه بخره جدا بش ...

حتما عزیزم به فکر تغییر نام و سند باشید البته بستگی خانواده شوهرت داره

سلام بچه ها من بعد مدتها طلا خریدم و راستش خیلی خوشحالم چون از خرید طلا به کل نا امید بودم حداقل تا ...

من وقتی طلاهامو فروختم سال ۴۰۱ طلا رو گرمی ۱۱۰۰بود 

بعد دو سه ماه یهو رسید به ۱۴۰۰ و همین جور رفت بالا 

تازه زمین خریده بودیم با پولش و وام و حسابی زیر بار قسط 

اون روزا یادمه دائم تو این تاپیکای پس انداز بودم از بچها یاد گرفتم پارسیان بخرم...اولش برام یه حس مبهمی داشت منکه همش طلاهای سنگین میخریدم برم بگم نیم گرم پارسیان بده سخت بود...فکر میکردم دیگه هیچ وقت نمیتونم به طلاهام برسم ...نیم گرمی رو استارت زدم و ۷۰۰تومن خریدمش ...دوباره تا حقوق بعدی شد یه تومن و تردید کردم ...گفتم حتما اصلاح میخوره ...تا چند ماه بعد دیدم معصومه میگه نگاه تابلو نکن فقط بخر ...اون موقع این تیکه از حرفاشو نخونده بودم 

شروع کردم دوباره ۲۰۰ سوت ..۳۰۰ سوت هر چند شد...بعد اون قلک طلای حقانی رو کشف کردم...خیلی بهم انگیزه میداد 

سریع پولامو رند میکردم یه ۵۰سوت خرید میزدم بعد دوماه میدیدی ۱و نیم گرم شده...الانم زیاد نیست طلاهام زیر ۱۰گرمن ولی بهتر از هیچی....اگه زمونه بامون یار بود خیلییی بیشتر میتونستم بخرم اما هر چی خدا بخواد راضیم به رضاش

امید بزرگترین دارایی انسانِ ..ما به اون زنده اییم و شوق زندگی داریم

سلام. اگر روابط دوستانه و‌محترمانه میمونه که خیلی خوبه این مدت برین طبقه بالای خانواده ی همسر. سرمای ...

خیلی ممنونم عزیزم. پیشنهادتون عالیه.

منم با فروش طلا و رفتن بالای طبقه ی مادرشوهر راضیم اما راستش از سکه خیلی میترسم

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
عزیزم باید بپذیریم که خانواده همسر چه زن و چه مرد، هیچ وظیفه ای درقبال ما ندارن ♥️به نظر شما اون ماد ...

منم کاملا با شما موافقم

به نظر من اطرافیان که میدیدن اینا خودشون به فکر نیستن نباید بهشون کمک میکردن،اونوقت شاید به فکر میرفتن و برای خودشون کاری میکردن

همیشه هم کمک اطرافیان خوب نیست

گاهی افراد عادت میکنن 

میگن  خب اگه پولی نداشتیم کمک های  فلانی هست دیگه 

بابام که همیشه هوامونو داره

و همین باعث میشه همیشه متکی باقی می‌مونن

نمونه اش دایی خودم

توی یه شرکت خیلی معروف کار می‌کرد حقوق اونجا چندین برابر جاهای دیگه بود

پدر بزرگمم که پسر دوست 😡😡😡😡😡

توی هر مناسبت  فقط طلا کادو میداد

چند سال خونه مجانی بهشون داد 

کلی حمایت مالی می‌کرد 

اونوقت دایی من و همسرش چی کار میکردن

همیشه اقوام زنش مهمون خونه اینا بودن

همش بریز و بپاش 

خرجهای الکی 

نمیگم خانمش مقصره دایی خودم بیشتر از خانمش تقصیر داره

چون بلاخره توی اون زندگی دو نفر با هم تصمیم میگرفتن

الان کل دارایی دایی من توی ۷۰ سالگی خیلی بشه ۲ میلیاردو نیم هست که شامل یه خونه معمولی و یه پژو هست

الان خودش تازه فهمیده میگه عجب اشتباهی کردم 

گوسفند میکشتم همه همسایه ها رو دعوت میکردم بیاین کباب خورون و اقوام زنم همش قربون صدقه ام میرفتن و هر کدوم کلی گوشت میبردن

تازه متوجه شده که اون افراد همه به خاطر بریز و بپاش هاش دورش بودن

ایشون یه دوره ای بیماری سختی داشتن ،هیچکدوم از اون آدمهایی که سر سفره اش بودن یه سر بهش نزدن

یه دوره افسرده شد

الانم از خانمش شاکیه که اون نتونست زندگی منو جمع کنه که تو این مورد من اصلا بهش حق نمیدم

حتی یک بار پیش من مطرح کرد گفتم دایی جون اونموقع باید شما هم باید به فکر می‌بودی 

شما هم به آینده توجه نداشتی  ، نمیشه فقط خانمت رو متهم کرد

دنبال مقصر نباش گذشته ها گذشته 

حتما عزیزم به فکر تغییر نام و سند باشید البته بستگی خانواده شوهرت داره

نمیشه چیزی گفت ک بی احترامی میشه همین ک خوبی کردن زمین دادن خوبه با این گرونی سخته واقعا چندسال کار میکردیم میتونستیم یه زمین بگیریم یا ن  دیگ اونا هم چیزی  از سندنگفتن تا حالا ماهم نگفتیم ولی امروز ترسیدم😂

عزیزم داخل سامانه بام باید حساب طرح مهربانی باز کنید و بعد پول بگذارید و براساس میانگین حساب وام بگی ...

سلام مامان سبحان جان

عزیزم من هرچی سرچ میکنم محاسبه گر وام اعتباری بانک ملی چیزی نمیاره

به همین‌خاطر مزاحم شما شدم اگر لینکی دارید بگذارید ممنون میشم

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام          
عزیزم میشه لطفاً راجب قلک حقانی برام توضیح بدبن

سایت طلای حقانی رو سرچ میکنید بالا نوشه گلدان طلا...اسمش قبلا قلک بود

وارد میشی از ۵۰ سوت میتونی خرید کنی تا ۵۰ گرم طلای خام

وقتی به اندازه وزن مورد نظرت رسید میتونی به سکه پارسیان یا طلایی که تو سایت دارن تبدیل کنی و هزینه وکیوم و سود و مالیات رو بدی...برای پارسیان فقط میصرفه اجرت ۷درصدِ ولی طلا اجرتش بالاست

عزیزم باید بپذیریم که خانواده همسر چه زن و چه مرد، هیچ وظیفه ای درقبال ما ندارن ♥️به نظر شما اون ماد ...

نظرات شمارو خیلی دوست دارم میشه راجب کسب کار سنگ مصنوعی و شمع سازی بگی نظرت چیه؟شدیدا نیاز به کار و در امد دارم ..

یاس بیوتی و معصومه جون و بقیه خانما میشه یکم راهتمایی کنید باور کنید چند شب خواب راحت ندارم😞

2810