2777
2789

دوستای قشنگم سلام 😍✨

خیلی وقته نمیرسم تاپیک رو به روز بخونم و حتی پستی بگذارم

امروز تمام تلاشمو کردم تا وقت کنم از سرگذشت یه عزیزی براتون بنویسم

سالهای پیش، حدود 20 سال پیش

یه دختر خانمی با یه آقا پسری ازدواج کرد که هردو عزیز از آشناها هستن

اون موقع چون خونه نداشتند، پدرشوهرش لطف کرد و یه اتاق در اختیارشون گذاشت

عروس خانم انتخاب خانواده ی داماد نبود که خیلی باهم مَچ باشن اما رابطشون هم بر اساس احترام بود

خانواده ی دختر هم ناراضی بودن و بزرگترین اشتباه رو در حق دخترشون انجام دادن، رابطشونو کات کردن 💔 و این قطع ارتباط منجر شد که دختر خانم حس کنه باید همه چیز رو تحمل کنه و پسر هم هیجانی شد که دیگه خانمش نه راه پس داره نه پیش

البته خرج خورد و خوراک و آب و برق و گاز همش با پدرشوهرش بود

و مادرشوهرش غذا درست میکرد

میوه میشست میزاشت تو یخچال براشون

و....

بعد از مدتی کوتاهی وسط درگیری های زن و شوهری که زیاد هم بودن، خانم باردار شد و بعد از اون تمام تلاشش کرد که زندگی کنه و زندگیش رو بسازه

اما راه کاملا اشتباهی رو انتخاب کرد 🌹

از طرفی تو مود چشم و هم چشمی با خواهرشوهر هم سن و دخترای خانواده همسرش رفته بود.

شوهرش راننده تاکسی بود

اهر شب تا صبح مینشستن با شوهرش فیلم نگاه میکردن و ساعت 5 صبح میخوابیدن تا ظهر

بعد شاکی بود چرا مردم سر کار نمیره و درآمد خوب نداره!!

تا یکی

از اقوام براش یه کار پروژه ای پیدا کرد و شوهرش مدتی اونجا بود

اون زمان حدود 10 میلیون آخر پروژه بهش دادن

با  اون پول میتونستن یه خونه نقلی بخرن

اما چکار کردن؟

رفتن تخت و میز آرایش و تلویزیون و دی وی دی و ما ه واره و بخچال و یه عالمه لباس برای خودش و دخترش و خرت وپرت دیگه خریدن

گذاشتن تو همون اتاق 14 متری!!!  🙂

هيچیش رو پس انداز نکردن

گذشت تا چند سال بعد، به جای اینکه جمع کنه طلا بخره پس انداز کنه از اون خونه بره

پس انداز کرد اما چکارش کرد؟

خونه پدرشوهرش دو بر بود از دوتا کوچه و ویلایی بود

گفت اجازه بدین به اتاق خودم آشپزخونه و سرویس بهداشتی جدا بسازم و در رودی جدا به اون یکی کوچه

باز هرچی داشت و نداشت خرج کرد و اتاقشونو تبدیل به سوویت کرد

آخه وقتی خونه مال خودمون نیست چرا باید این همه توش هزینه کنیم؟

ادامه دارد... 

اونم درحالی که میدونست مادرشوهر از اون خونه خسته شده و داره همسرشو راضی میکنه خونه رو بفروشه و برن آپارتمان نشینی

خلاصه بعد از سه سال پدرشوهرش خونه رو فروخت و 20 میلیون هم به اینا داد گفت بریم خونه رهن کنید

سال 92 تقریبا

یادمه همون زمان برادرم نشست باشون حرف زد گفت 20 تومن داری، 20 تومنم وام بگیر ،20 تومنم هرچی داری بفروش و قرض کن یه واحد بخر

گفتن نه، اجاره نشینی خوش نشینی 😥🥺😮

باز همینجور ادامه دادن یهو تصمیم گرفتن مهاجرت کنن تهران

اونم درحالی که نه وضعیت مسکنشون مشخص بود نه کارشون

با همون 20 تومن رفتن تهران خونه رهن کردن، 20 تومن با ماهی 800 هزار تومان

که قراره اونجا بچمون پیشرفت کنه!!!!! 😌

یادمه من و همسرم رفتیم تهران زنگ زد دعوت کرد، چون خیلی دوسشون داریم ماهم دست پر رفتیم دیدنشون

اونا سه نفر بودن ما دو نفر

برای 5 نفر، دو تا مرغ بزرگ شکم پر گذاشته بود

با دگ مدل خورشت و سالاد و دسر

گفتم شیوا جان چه خبره، چقدر زیاد خودتو به زحمت انداختی♥️

بعد از شام هم میز رو جمع کردیم، یه عالمه غذا موند

گفت میبرم بدم به نیازمند، ما غذای مونده نمیخوریم ☹️

سرتونو درد نیارم عزیزانم♥️

چند ماهی تهران بود و از پس اجاره خونه بر نیومدن، چون اجارشون کم نبود (یه حقوق بود اون موقع)

اینقدر اجاره ندادن، تا صاحب خونه تمام ودیعه رو جای اجاره های عقب افتاده برداشت و دست از پا دراز تر برگشتن شهر خودمون 💔

وقتی برگشتن یکی از فامیلا لطف کرد خونشو بدون پول پیش در اختیارشون گذاشت تا کمی خودشونو پیدا کنن

سال اول اکی بود اجاره میدادن

اما بعدش باز تصمیم گرفتن تو خونه مردم تغییرات بدن و نو نوارش کنن 🙄

باز هرچی دستشون اومد خرج کردن تو اون خونه و در نهایت هم با صاحب خونه که فامیلمونم هست درگیر شدن گفتن تو باید خرجی که کردیمو بدی

اون بنده خدا هم گفت من گفتم نکنید و قصد تغییرات ندارم، پولی هم ندارم بدم 😥

چند روز پیش، دیدمشون
پرسیدم مسکن ملی ننوشتید؟ ♥️
جواب داد نه چون نمیتونم هزینشو تامین کنیم

درحالی که یه جایی خونه گرفتم با پیش 200 تومن و اجاره 7 تومن!!!! 

تنها پیشرفتشون تو این سالها این بوده که پیکانشونو تبدیل به پراید و درنهایت تبدیل به پارس کردن 
و هرچی دراوردن باش لوازم منزل و لباس خریدن 

البته دختر خوبی تربیت کرده و حسابی تو درس و کارش موفقه، امیدوارم اون راه پدر و مادرش رو پیش نگیره ♥️

بچه ها این خانم قصه ما بی نهایت هنرمنده، تاپ و کراپ، دامن رو میزی و..  قلاب بافی میکنه بی نظیر 
مثل کاراش تو پاساژ، زیر 500 نیست ابدا 🌹دستش هم تندخ

مکرومه بافی ، پتو بافی و انواع اقسام هنرها هارو داره

اما چکار میکنه

برای دیگران رایگان کار انجام میده، حتی پول مواد اولیش رو نمیگیره 😢

همین هنرش شده عامل ضرر اقتصادیش 😌 درصورتی که با کمی فکر میتونست پول ها ازش بسازه ♥️

هرچی هم دیگران نصیحتش میکنن.... 

متاسفانه نرود میخ آهنی در سنگ 🙃

ممعصومه جون گفتی بنویسید، بفرمایید ♥️😍

@masumehjoon

شبتون بخیر دوستانِ جان ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کی تا حالا طلافروشی ها به حرف اتحادیه گوش کردن؟؟ من مشهد هستم همه طلا فروشیها مستعمل دارن ، تا ...

عزیزم آدرسش کجاس؟من تو مشهد دنبال یک طلا فروش مطمئن و منصف میگردم.

پیش رو هم بده لطفا

چند روز دیگه تولد دخترمه ۷ سالشهنمیدونم چی بگیرم براشعروسک زیاد دارهطلا هم به اندازه کافی داره میخوا ...

سلام.

تولد دلبندتون مبارک 🌺

بچه ها عموما چیزهایی که خودشون دوست دارن، خوشحالشون میکنه، گاهی اوقات خواستنی های اونها کاربردی، معقول، در راستای رشد شخصیتی و فکری شون هست، گاهی هم فقط دلی هست و دلخواهشون. 

چون روز تولدش هست، و شما بهتر میدونی باب دلش چی هست، بهتره همونو براش بخرین. اگر هم هر هدیه ای خوشحالش میکنه، که من این چندتا رو پیشنهاد میدم، 

پازل، ( پازل های جعبه ای مناسب رده سنی هست، حتی میتونین پازل های کمی بزرگ‌تر از سنش بخرید که تا بزرگسالی هم سرگرمی خوبی براش میشه، 

پازل های ریزتر و پیچیده تر که میتونید چند وقت روی یکی از میزهای خونه بمونه و کل خانواده هر روز یه قسمتی از اون پازل رو ‌درست کنه، 

هم چند دقیقه ای کنار هم پازل درست میکنید و در کنار هم هستین، و اینکه یه زمان هایی انفرادی هم میتونین درست کنید، و تلاش کنید پازل تکمیل بشه، در نهایت پازل ساخته شده رو میتونین قاب بگیرین، و یادگاری قشنگی میشه برای دخترتون و تا همیشه با خودش نگه میداره، و دیدنش اونو یاد لحظه های قشنگ ۷ سالگیش که کنار پدر مادرش طی چند روز یا چندهفته تکمیلش کردن میندازه.

اسباب بازی های فکری اگر علاقه داره، براش بخرید که هم بازی باشه هم فعالیت ذهنی.

اگر هر چیزی که دوست داره، نمادش رو براش بخرین. بعضی دخترها به شخصیت های کارتونی علاقه دارن، سردیس یا تندیس نمادین اون رو بخرین، یا هر چیز دیگه ای که میدونین دوسش داره. 

پک کتاب ، چندتا کتاب در زمینه ای که دوست داره داخل جعبه بذارین، دور کتاب هارو روبان رنگ مورد علاقه اش پاپیون کنید.کنارش یه شاخه گل، شکلاتی که دوست داره داخل جعبه کنار کتاب ها باشه.

اگر جایی، مکان تفریحی، فرضا کارت اشتراک یکساله شهربازی براش بگیرین، و ماهی یکبار بتونه با اون کارت به شهربازی ببرینش. یا هر فضا و مکان دیگه ای که دوست داره روز تولدش ببرین.

براش ساز بلز بخرین و شروع ثبت نام دوره ی موسیقی اش باشه.

اگر دوست دارین یکی از کارهای هنری رو علاقه مند بشه و از همین کودکی کنار تحصیل، اون کار هنری رو آموزش ببینه، میتونین پک آموزشی قالیبافی که یه دار کوچیک و یه سیدی آموزشی و حتی نحوه ی چاه کشی و یه نقشه هم داره که میتونه هم سرگرمی باشه، هم اگر علاقه مند بود، فرهنگسرا یا جای دیگه ببرین و آموزش ببینه کم کم، و شروع کنه، حتی اگر هفته ای فقط یک رج ببافه از همین سن هم سرگرمی خوبیه، 

و خیلی موارد دیگه هست که با توجه به علایق و فرهنگ خونوادگی خودتون و علاقه مندی های گل دخترتون میتونین تولد هفت سالگیش رو که شروع مسیر دانش آموزی و تحصیلش هست، خاطره سازی و آینده سازی کنین

و همه ی مادرهای خانوم گل این تاپیک، لطفا بچه هاتون، دلبند های دلتون، نورچشم هاتونو دریابید، از همین سن، فقط تک بعدی تحصیلات نکنن، یه ساز ، یه زبان، و یک گرایش هنری، (قالیبافی، خیاطی، بافتنی، شماره دوزی، ویترای، سفال گری یا هر هنر دیگه ای،) حتما به صورت حرفه ای از کودکی و خردسالی سرمایه ی روح و جسم فرزندانتون کنید، 

در کشاکش بزرگ شدن در تمام  روزهای زندگیشون ورزش، موسیقی و کتاب نجات دهنده ی زندگیشون میشه. 

همه ی بچه های ایران زمین موفق باشن، و شاهد شادی و موفقیت و زندگی سالم و نیک بختی بچه هاتون باشین انشالله

🙏

سلام دوستای قشنگم شبتون بخیربا شروع سال تحصیلی خیلی از خیرین محل دارن هزینه لوازم تحریر جمع میکنن بر ...

بله، در تکمیل صحبت های شما خواستم بگم، این نکته ی مهمی هست که نذورات و کمک های خیریه ای به مستحق برسه. توی نذری پزون ها، هنوز روال اینجور هست که نذری رو به قوم و خویش و همسایه های ساختمون و دور و بری هایی که خداروشکر دستشون به دهانشون میرسه، پخش میکنن، ولی درست تر این هست که نذری و غذای گرم که زحمت پختش کشیدیم،  به دست اونی برسه که نمیتونه اون روز غذای گرم بخوره، یا نمیتونه حتی هفته ای یکبار غذای مقوی و خوب بخوره، دوره گردها، زباله گردها، بچه های کار، حتی توی بیمارستان ها، اونایی مسافر شهرهای دیگه ان و همراه های بیمار توی لابی های بیمارستان هستن، بهزیستی هایی که غذای گرم قبول میکنن، حتی ممکنه توی فامیل یا آشنا یا همسایه یا دورو بر هم خونواده ای باشه که بهتره به اون برسونین. 

واسه فامیل و همسایه هم خوبه که غذای نذری بخورن، و این سنت نذری پزون ادامه دار بشه ولی سالی یکبار کافیه، نه اینکه تمام نذری ها قسمت اونا بشه همیشه.

یه بنده خدایی برای تولد بچه اش گوسفند قربونی کرد، همه ی گوشت رو بین فامیل خودشون و همسرشون تقسیم کردن، حتی یه بسته به نیازمند نرسوندن، خدارو هزاران مرتبه شکر همه ی فامیل یه روز درمیون غذای گوشتی توی خونشون میخورن نوش جان، ولی کسایی هستن توی شهرمون، محله مون ، که ماهی یکبار هم نمیتونن گوشت بخورن. 

سلامممممم عزیزای دلم❤️❤️❤️دوستان هر کدوم میتونید خواهر کوچیک تونو راهنمایی کنید😘😘😘.همسر من دارن آ ...

سلام. اگر روابط دوستانه و‌محترمانه میمونه که خیلی خوبه این مدت برین طبقه بالای خانواده ی همسر. 

سرمایه طلای پدر همسر هم خوبه، استفاده کنین ازش، ولی من با قرض سکه موافق نیستم، چون حباب سکه معمولا همیشه به سمت بالارفتن غش میکنه ☺️😊 و توی این چند سال هیچ وقت کاهشی نشده، حتی اگر کاهشی شده به اندازه ی یک ماه دووم نیاورد و چند ماه  بعدش دوبله سوبله بالا رفت، دیگه ناچارا باید طبق آمار ، یکی دو سال قبل تر از الان رو  با الان مقایسه کنیم، هرچند که بازار های اقتصادی آینده پیش بینی اش بازهم سخت میتونه باشه.

ولی من باشم، به طلا خودمو مقروض میکنم ولی به سکه مقروض نمیکنم.

یه مورد دیگه این که، نمیدونم شما زمین رو که دارین میسازین و به سلامتی اسکلت آوردین بالا، وام ساخت روی زمین گرفتین؟ اگر زمین مجوز ساخت داره، الان برای ساخت میتونین وام بگیرین، و اگر زمینی هست که باید خلافی پرداخت بشه تا مجوز بدن، و بعضی ساخت و سازها هست که با موافقت شهرداری اجازه ی ساخت میده ولی پرداخت خلافی رو میذارن بعد از اتمام کار و اتمام کار ساخت ساختمون و گرفتن پایان کار و …. و اون موقع با توجه به سازه و برآورد قیمتش و غیره….  خلافی رو تعیین میکنن، و بعد از پرداختش ، وام ساخت رو میتونین بگیرین.

یه بخشی از پول رو با وام ساخت هم میتونین جور کنین.

خدا روزی رسون هست. انشالله که به دل خوش میسازین ، و تمام میشه.

زندگی صد سال اولش سخته 😉🌺

سلام خانما شبتون بخیر امروز به معنی واقعی معجزه دیدم گره کارم باز شد خانما منو همسرم دو ماه تمومه د ...

من این جمله رو زندگی کردم، گر خداوند ز حکمت ببندد دری، ز رحمت گشاید در دیگری 🌺

الهی که کارتون پر رونق و پر برکت میشه، دلتو به امید اینکه : و خدایی که در این نزدیکیست روشن نگه دار . دعا میکنم کار و کاسبی پر برکتی داشته باشی، دل قوی دار. انرژی مثبت داشته باش، جهان صدای مارو میشنوه، با امید طلب کن، بخواه، تلاااااش کن. میشه میشه میشه 🌺

بچه ها یک اصل مهم رو یادتون نره..هیچ وقت حسرت داشته های دیگرون رو نخورین.میدونم حرفم کمی کلیشه ای و ...

👌عالي بود دقيقا همينطوره منم اصلا حسرت نميخورم تازه از پيشرفت ديگران لذت هم ميبرم مثلا ميگم عه فلاني تونست شاسي بخره خب حتما منم ميتونم 

اصلا انرژي بد به خودم راه نميدم فقط حواسم به اطرافم هست زوم نميكنم رد ميشم ميچسبم به زندگي خودم تا سريعتر پيشرفت كنيم 

هيچوقت خودمونو با ديگران مقايسه نكنيم ما خبر درونشونو نداريم نميدونيم چه هاگذشته بهشون تا سوار شاسي بشن يا خونشونو ارتقا بدن تا خر خره تو قرض هستن همه ظاهرو ميبينيم 

اميدوارم خدا لحظه اي مارو به حال خودمون رها نكنه الهي آمين

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
لینک دورهمی بدین میخوام سخنرانی کنم. دلم گرفته

گلم نمیشه لینک گذاشت بزن رو اسم کاربری خودم لیست تاپیکا برات میاد 😉☺️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلامممممم عزیزای دلم❤️❤️❤️دوستان هر کدوم میتونید خواهر کوچیک تونو راهنمایی کنید😘😘😘.همسر من دارن آ ...

تا جایی که می تونید خودتون پول رو تامین کنید 

سکه و طلا رشد می کنند و شاید مثل الان ملک از این رشد جا بمونه مثل الان که ملک راکد هست 

من باشم اصلا ریسک نمی کنم خودم رو به طلا، دلار، سکه بدهکار کنم اونم مبلغ بالا

[QUOTE=354684718]من این جمله رو زندگی کردم، گر خداوند ز حکمت ببندد دری، ز رحمت گشاید در دیگری 🌺 الهی که کارتون پ ...[/QUOT

دوست عزیز خیلی ممنونم بابت دعای خیر و انرژی مثبتی که بهم دادی سپاسگزارم 

من باور دارم خواستن توانستن هست
سلام خانم های اینده نگر😍💖منم خواستم از زندگی همسایمون که خیلی هم برام عزیزه بنویسم که نمیدونم برام ...

چه اخلاق بدی 

برای جلب توجه بقیه وسایل خونه رو می بخشه بعد برای بچه هاش گدایی لباس می کنه

برای بقیه خوش خرج برای بچه های خودش فاجعه 

این بنده خدا بد خرج هست 

عزیزم خوشحال میشیم داستان پارسیان خریدناتونو هم برامون بگین،😃

🌺 داستان پارسیان خریدن من:

بهتره قبلش یه مطلبی بگم که پیشاپیش جلوی یه سری قضاوت کردن ها، پیش داوری ها و اظهارنظرهای ناعادلانه و …. رو بگیره.

مهربونا 🌺 اینجا، این تاپیک دقیقا حکایت پنج تا انگشت دستمونه که همراهن، کنار هم هستن ولی شبیه هم، اندازه  هم نیستن، یه تفاوت هایی هست، یه عده ای با یه عده ای اینجا هم فرکانس هستن، هم انرژی هستن، حتی هم فکر هستن، سبک زندگیشون شبیه هم در میاد، راه و رسم و خط فکریشون با هم میخونه، حتی سطح مالی شون به هم نزدیکه، شاید سرگذشت زندگیشون حتی.

یه عده ای هم دقیقا ۱۸۰ درجه رو به روی هم، که حتی یه خال ، یه نقطه مشترک با هم ندارن که از هم بتونن یاد بگیرن و به کار بگیرن، ولی تمدن و فرهنگ میگه من نظر مخالف نظرم رو بشنوم، و حتی اگر نپذیرم، ولی با احترام بشنوم،  شاید یه روزی یه جایی، یه جوری به کارم بیاد ، و مهمتر اینکه من شدیدا این جمله رو هم زندگی میکنم که همه چیز را همگان میدانند 😊

هیشکی تنهایی دانای کل نیست، عقل کل نیست، هیچ کدوممون اکمل و کامل نیستیم، محدود به زمان و مکان هستیم، چون جسم داریم، پس محدودیم، و سرنوشت داریم، امروز اینجا ولی فردا معلوم نیست کجاییم. 

به نظرم حداقل دلسوز خودمون باشیم که از فردا نئی آگه، 

از فردا خبر نداریم، واسه همین نظرهای مخالفمون، روش های مخالفمون ، سبک و سیاق متفاوت از خودمونو بخونیم گوش بدیم، اصن به کار نگیریم، ولی محترمانه باهاش مواجه کنیم، محترمانه اش میشه سکوت 😄 که البته جزو قوانین تاپیک هم هست، اینکه روی پست و کامنت، اظهار نظر مخالف ریپلای نکنیم، انتقاد ریپلای نکنیم 🌺 فقط اگر کسی نظری، مشورتی، راهنمایی خواست، خواهرانه و دلسوزانه براش بنویسیم،  که خداروشکر اینجا این یه مورد خوب رعایت میشه 😄😊

ولی این حرف خواهر کوچیکتون رو به دل نگیرین، به دیده بگیرین و یادتون باشه همه چیز را همگان می دانند، یه روزی، یه جایی، یه جوری ، حتی حرفو سبکو راهه مخالف با شما به کمک شما میاد.

پس لطفا اگر من یا هرکی دیگه اینجا از صرفه جویی ها، از تجربه هاش، از آزمون و خطاهاش، یا از مدل زندگیش میگه به این فکر کنین که چراغ راه میشه برای اونا که الان تو وضعیت او هستن و شاید هم یه روزی چراغ راه شما.

سرتون سلامت.  🌺

زیاده گویی رو ببخشین به بزرگیتون 🌺

و اما پس انداز پارسیان، 

من بودجه بندی رو اینجا یاد گرفتم، که واقعا خوب چیزیه، خدا خیرتون بده، از وقتی برای هر قسمت بودجه بندی کردم، سروسامون بهتر تر تری گرفتم 😊

بعد از پرداخت اقساط، اجاره، شارژ ساختمان و مصرفی آب و برق و گاز و تلفن و اینترنت که هر ماه این چند مورد مبلغ ثابتی هست و پرداخت میکنم.

هزینه ثابت دوم من، خرید پارسیان یک گرمی، با توجه به درآمد، فعلا فقط یک گرم ماهانه میتونم بخرم، انشالله بتونم ثابت دو گرمی بخرم 🙏

و با تتمه ی باقیمانده، بودجه بندی هارو انجام میدم. 

بودجه ی خوردو خوراک 

بودجه پوشاک

بودجه سفر

بودجه نیکوکاری و خیریه و هدیه

بودجه لوازم و وسایل خونه

بودجه ی خانوم خونه، که سهم منه، حق منه 😄 نه میبخشم ، نه به کسی میدم، نه ازش برای تامین کسری بودجه های دیگه ام استفاده نمیکنمممممم 😊 یا برای کار زیبایی ماهانه استفاده میکنم یا هر مبلغی هم زیاد اومد، میمونه توش و ابتدای ماه بعد با مبلغی که از بودجه های دیگه میمونه، یه کاسه میکنم و میرم یه پارسیان به پاس ذره ذره جمع گردد وانگهی دریا شود میخرم.

پس شدبرای من یه پارسیان ثابت یک گرمی

و یه پارسیان تشویقی  از مجموع پول هایی که طول ماه از یکی دوتا یا چندتا بودجه ام اضافه اومد.

ادامه در پست بعدی 

سلام دوستان ببخشید میدونم زیاد درمورد وام ها سوال شده  من از ویپاد اعتباریه تومنی رو فعال کردم خودمم یکونیم زدم ب کارتم ‌  البته کارت فیزیکی رو ندارم اصلا نرفتم بگیرم

از طلاسی نمیتونم خرید کنم  صرافی اساکوین و دی.جی پی هم همینطور  مینویسه کارت شما مجوز این کارو نداره   چجور نقدش کنم

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 
2810