2777
2789
سلام عزیزم.وام پنجاه تومنی برایند نمی دونین قسط ماهیانش چقد میشع

قسطاش از زیاد شروع میشه بعد ماه به ماه کمتر میشه چون دوازده ماهست 

ماه اول فکر کنم پنج و دویست سیصد بعد هر ماه به ترتیب کم میشه تا میذسه ماهی چهار و‌پونصد اینا 

۵۶میلیون پس میگیره 

سلامممممم عزیزای دلم❤️❤️❤️

دوستان هر کدوم میتونید خواهر کوچیک تونو راهنمایی کنید😘😘😘.

همسر من دارن آپارتمان میسازن که الان اسکلت ۴ طبقه رو زدیم.حدودا ۳ تومن پول احتیاج داریم تا کامل تکمیل بشه، ما الان خونه خودمون که توش میشینیم رهنش ۶۰۰ تومنه، یه ماشین داریم که قیمتش ۵۵۰ تومنه، حالا پدرشوهرم نزدیک ۷۰۰ تومن طلا دارن که میتونیم به گرم بگیریم و پس بدیم،

حالا خواهرشوم امروز به همسرم زنگ زده که ما ۱ تومن بهتون بدیم به قیمت امروز که سکه امامی ۴۵ تومنه به پولمون هر چند تا سکه شد ۱ سال دیگه همون تعداد بهمون سکه بخرید،

اگه خونه مونو رهن بدیم باید برم طبقه ی بالای مادرشوهرم بشینم که آدم خوبیه.

من از سکه خواهرشوهرم ترسیدم راستش شاید سال بعد سکه بشه ۸۰ تومن، اون وقت ما چقد باید پس بدیم.

فعلا راکده ملک وگرنه اگه پیش فروش میکردیم مشکل مون حل میشد تا حدودی.

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامممممم عزیزای دلم❤️❤️❤️دوستان هر کدوم میتونید خواهر کوچیک تونو راهنمایی کنید😘😘😘.همسر من دارن آ ...

خاله من برا خرید تریلی از خواهرشوهرش طلا گرفتن که به گرم برگردونن 

خیلی برا پس دادنش سختشون شد البته زمان تعیین نکرده یودن

برا بازگشتش تا پس دادن شد دو سه سال شد 

سلام خانما شبتون بخیر  امروز به معنی واقعی معجزه دیدم گره کارم باز شد خانما منو همسرم دو ماه تمومه دنبال مغازه می‌گشتیم و پولی تو دست و بالمون نبود همسرم همش میگفت برج هشت چک میگیرم از مشتری می‌دیم رهن مغازه که اونم مشتریش تاریخ چکش رو زد برج ده ما دستمون خالی موند در ادامه اینو بگم که خونه من تا خونه بابام بیست دقیقه راهه که ما می‌خواستیم مغازه باز  کنیم شهر بابام اینا امروز اومدم شهر بابام اینا پارچه واسه لباس فرم پیش دبستانی پسرم بخرم و بدم ابجیم براش بدوزه قبلش بگم تو راه کلی با شوهرم بحث که تو الکی گفتی چک برج هشت میدم واسه  رهن و هیچکس  چک چهارماهه واسه رهن مغازه قبول نمیکنه و خیلی ناراحت بودم و بهش گفتم نگرد دنبال مغازه و از کسی پول قرض نگیر واسه رهن که بدتر بدهکار تر میشیم چون خیلی زیر بار قسط و قرضیم  و با حالت قهر از ماشین پیاده شدم و چشمام پراشک بودن و رفتم پارچه خریدم واسه پسرم و  شوهرم هم می‌ره ی سر به بانگاه ها می زنه ی بانگاه بهش میگه ی مورد دارم مغازه 27متر شیشه سکوریت و تمیز رهن سی ماهی پنج تومن  اومد دنبالم بهش گفتم ببرم پیش ابجیم پارچه رو بدم بهش بردم جلو مغازه نگه داشت گفت میخوای اینو برات بگیرم و شرایطش رو گفت دیگه صاحب ملک اومد باز کرد مغازه و پسنیدیم و قولنامه نوشتیم که صاحب ملک گفت من از مال دنیا بی نیازم بنویس بیست تومن ماهی پنج  تومن بچه ها ما حتی بیست تومن هم نداشتیم امروز مامانم بیست تومن ریخت به حساب شوهرم که براش ورق ام دی آف بخره دیگه همون رو دادیم بجای رهن😐😐😐ی چیز جالبتر موجودی کل حسابامون نهصد بود منم یک و دویست از طلاسی خرید کرده بودم که الان فروش زدم فردا بزارم رو نهصد تومن و حق کمیسیون رو بدم ی چیز دیگه  من دیشب خواب دیدم که عمم پنج پلاستیک پر نون محلی که خودش می پزه آورد بهم داد گفت من نمیخوامشون برای شما و اینچنین خوابم تعبیرشد و ما با دست خالی صاحب مغازه شدیم  اینم بگم واسه مغازه نیاز به سرمایه نداریم چون جنسی که شوهرم تولید می‌کنه می‌خوایم تو مغازه بفروشیم خانما با دل های پاکتون واسمون دعا کنید که کارمون رونق بگیره چون بسیار زیاد زیر قسط و قرضیم و من با اندک پول مخارجمون رو می‌بندم و نگرانیم واسه آینده زیاده  

من باور دارم خواستن توانستن هست
سلامممممم عزیزای دلم❤️❤️❤️دوستان هر کدوم میتونید خواهر کوچیک تونو راهنمایی کنید😘😘😘.همسر من دارن آ ...

اگر همسرتون توی این کار خبره هستن و مطمعنین با این قرض میتونین خونه ها رو بسازین و بعد هم بفروشین

یعنی سودتون قطعی و تضمین شده است 

بله به گرم قرض کنین بعدا قطعی میتونین پس بدین

ولی اگه تجربه ندارین و شک دارن به سود

اصلا ریسک نکنین

امسال رشد طلا خیلی زیاده

بعدا پس دادنش سختتون میشه

خصوصا ک ظرف مدت یک سال باید پس بدین

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
اگر همسرتون توی این کار خبره هستن و مطمعنین با این قرض میتونین خونه ها رو بسازین و بعد هم بفروشینیعن ...

من خیلیا رو دیدم ک بی تجربه بودن و توی ساخت و ساز سودی نکردن 

تجربه و بلدی کار خیلی خیلی مهمه

سلام خانما شبتون بخیر امروز به معنی واقعی معجزه دیدم گره کارم باز شد خانما منو همسرم دو ماه تمومه د ...

واقعا امروز وقتی قولنامه رو نوشتیم تو شک بودم که چطور همه چی جورشد و ما صاحب مغازه شدیم  چون قبلش هرجارفتیم رهن صد تومن ماهی ده تومن میگفتن اون منطقه ای که مدنظر ما بود تازه بامتراژ 15,متر این مبلغ میدادن که براماکوچیک بود و باید بزرگتر می‌گرفتیم 

من باور دارم خواستن توانستن هست

@masumehjoon    

عزیزم. چون ابتدای برج هست و تاجایی ک خودتون گفتین و من خاطرم هست اجاره میگیرین

بااین قیمت طلا میخرین ؟ با احیانا صبر میکنین پایین بیاد

البته اگه بیاد

سلام عزیزم اگر خونه برا خودتون میخواهید بسازید پیشنهادی اینه طبقه ۴رچ تکمیل کنی بقیه طبقات فقط دیوار بیرونی بکشیدکه امنیت داشته باشه بعدش به مرور تکمیل کنید و بدین رهن و طبقه بعدی تکمیل کنید.مثلا با نقدینگی خودتون طبقه آخر کامل میشه کرد.یکی از اقوام همینطوری ساخت ساختمون ۳طبقه.

انشالله که هرچی خیره همون میشه💚

خانمایی که بدون ترس وام برمیدارید میشه من رو راهنمایی کنید من به کمک معصومه جون و کدبانوهای گروه ماهی ۷ملیون قرعه ۱۰ماهه نوشتم که شده ۷۰ملیون خیلی دوست داشتم کنار این ۷۰ملیون وامی هم باسود کم برمیداشتم و یه حرکتی میکردم باهاش اما نمیدونم چجوری میشه کمکم کنید خواهرای گل

من خیلیا رو دیدم ک بی تجربه بودن و توی ساخت و ساز سودی نکردن تجربه و بلدی کار خیلی خیلی مهمه

راست میگی واقعا ساخت و ساز سخته و فوت و فن پول زیادی میخواد روبروی ما یه ساختمون ۴طبقه ۸واحدی دارن میسازن ۴یا۵ساله هنوز تموم نشده دیگه طرف دید نمیتونه همه رو همون‌جوری نصفه و نیمه فروخت.خودش میگفت راحت شدم پیر شدم بااین ساختمون😅

واقعا امروز وقتی قولنامه رو نوشتیم تو شک بودم که چطور همه چی جورشد و ما صاحب مغازه شدیم چون قبلش هر ...

خدارو شکر 🥰🥰

به سلامتی و دل خوش انشاالله که پول پارو میکنید💚حتما از اپلیکیشن های مجازی استفاده کنید و غافل نشید🥰

انشاالله که پرروزی و پربرکت باشه براتون.

و خوب سالی که نیکوست از بهارش پیداست دیگه اول کار این بوده بقیه ش هم حتما خوب خواهد بود 😍

سلام خانم های اینده نگر😍💖

منم خواستم از زندگی همسایمون که خیلی هم برام عزیزه بنویسم که نمیدونم برامون یه تلنگر میشه یا انگیزه اینو شما بگید😂 
ایشون از من بزرگ ترن وچند فرزند دارن  رفت و امد داریم باهم البته بیشتر با مامانم اینا 🤗😅همیشه با من حرف میزنن که ولخرجی نکنی ها پولاتونو جمع کنین دنیای بدی شده اگه ادم اندازه خودش نداشته باشه احترامی هم بین بقیه نداره میگه عزیزم ادم باید یه سقف بالاسر از خودش داشته باشه که فامیل میاد خونش خجالت نکشه (چون ک میدونه فامیل های ما از نظر مالی متوسط هستن یعنی حداقل خونه و ماشین دارن )
از اول زندگی قناعت کرده و پول جمع کرده اون موقع گرونی هم نبوده ک به گفته خودشون با زحمت خودشون خونه گرفتن چندتا زمین کشاورزی هم گرفتن ولی اصلا به خودشون اهمیت نمیدن☹️ یعنی سال به سال یه لباس برای خودشون نمیخرن خودشونم با خنده میگن اخه کی به لباسای ما نگاه میکنه مسافرت هم نمیرن الان شش سال از اخرین مسافرتشون میگذره😊الان وضع مالیشون خیلی خوبههههه چندتا خونه چندتا زمین و اینکه پول به طلا هم نمیدن میگن به جای طلا پول و بانک میزاریم سودش میاد اینه ک‌ ب خود رسیدن صفر 
نمیشه هم بهش گفت خسیس چون اصلا خسیس نیست من خودم به عنوان یه همسایه ک میرم‌خونشون برای مثال گوشت گوسفندی گرفته به من میگه وایسا عزیزم گوشت گرفتیم اینو برای تو کنار گزاشتم یه دوکیلو هم به من میدن😊 حتی دوسه بار به دختر خالمم داد چون دختر خالم‌اینا  میان خونمون میشناسه ایناروهم ولی رفت و امدی ندارن حالا این مثال گوشت فقط یکیش بود یا یه بار بهم یه کیلو بیشتر اجیل داد گفت زیاد گرفتیم ما نمیخوریم میمونه تو ببر یه مانتو گرفته بودم من ک تنم بود گفت چه مانتو قشنگی گرفتی گفتم مرسی خاله گفت تو زیاد لباس داری اینو بده به هانیه  هانیه اسم دخترشونه دخترش هم بود کنارم😥خب میتونست همون اجیل و بفروشه دوتا مانتو بگیره برای دخترش 

ادم خیلی مهربونی هست اینم بگم بچه هاش به شدت خجالتی ان ☹️ 

2810