2777
2789
عزیزم وام 50 تومنی که گرفتین بعد از درخواست اعتبار سنجی چقدر طول کشید بیاد به حسابتون و نتیجه اعتبار ...

واسه من ۲-۳ دقیقه طول کشید

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان بین دوراهی موندم لطفاً کمکم کنیدحدودا به هفته پیش دخترم گوشیمو زد زمین ال سی دیش شکست..الان ب ...

عزیزم گوشی من a50 بود ال سی دی اورجینال شرکتی انداختم ۲۹۰۰ بعد چندروز فهمیدم وقتی گوشیم افتاده بجز ال سی دی، سی پی یو هم آسیب دیده و هزینش یکو خرده ای میشد دیگه درستش نکردم همونجورمونده چون واقعا ارزش نداشت

🔴حالا مهمترین نکته وام های ویپاد اینه ک وام به صورت اعتباریه 🔴چند روش ک میتونیم این وام نقد کنیم ...

سلام عزیزم.ممنون از توضیح خوبتون.شماره ۲ رو متوجه نشدم میشه یکی از عزیران توضیح بده

امروز ظهر وام مهربانی به حسابم واریز شد مبلغ ۲۱۷ تومن 

ایشالله اول صبح میرم و انتقال میدم به حساب ویپادم 

طبق گفته کارشناسان تا آخر سپتامبر هم صبر میکنم 

تا ۱۴ مهر میذارم بمونه بعد برمیدارم میرم طلای آب شده میخرم 

برنامه ام اینه مجموع سکه های ویکلاب مو تا آخر مهر ۴۰ هزار تا بشه 

کاش 14میداد موادغذایی کل یماهو 4میلیونم خرج خونه نمیکنه روزی که حقوق میدم توراه خونه نیومده میگه تمو ...

عزیزم کارت حقوقش رو بگیر

بهش بگو سه ماه دست من باشه امتحانی

ببین کم میاریم مثل ماه های پیش یا نه.

به راحتی ماهی ۴ ۵ میلیون تومن میتونی پس انداز کنی.

وقتی ماشین خریدین میبینه که میشه

میشه هنوزم امید داشت و پس انداز کرد.

از الان باید به فکر آینده بچه هاتون باشین. اشتباهاتی که مادر پدر های ما کردن رو ما نباید تکرار کنیم. براشون موقع تولدشون سالی یک گرم طلا بخری، تا موقع ازدواج یا کار هرکدوم حدودا ۲۰ ۲۵ گرم طلا دارن. باهاش چیکار نمیشه کرد؟

بیشتر هم تونستین پس انداز کنین که چه عااااالی. اما تو همین الان فکر کن دخترت سن ازدواجه میخوای جهیزیه بخری. یهو ۱۰۰ میلیون پول به دستت برسه. میتونی براش بهترین طلا رو کادو بخری یا یک تکه زمین یا جهیزیه اش رو بهتر کنی و جلوی شوهرش و خانواده اش پشتوانه پیدا میکنه.

همبن ها رو هی به شوهرت بگو. اینکه باید تا میتونه تا جایی که بدنش کشش داره پول بیاره برای آینده بچه ها.

بهش امید بده که میشه. یک مقداری از پولی که به دستت میده رو پس انداز آشکار داشته باش. یک مقداری رو مخفی.

بهش بگو ببین سه ماه دست من دادی این گوشواره رو برای بچه ها خریدم.

حالا اینکه یک انگشتر مخفی خریدی رو نگو تا نگه اینقدر ها هم لازم نیست کار کنم. میدونی چی میگم؟ البته بازم بستگی به اخلاق همسرت داره.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خداقوت اما معلمی پرستاری کارمند بانک خیلی شغل‌های سختی هستن

همه شغلها دردسرای خودشونو دارن

من شغلم هیچکدوم ازینانیست ولی تربیت نیرو و هدایتشون جلوگیری از تنشهاو اسیبهاشون اونم نیروهای کار الان ک نربیت نشده متوقع هستندهرکدوم با ی فرهنگ رفتاری چینش ایناکنارهم سخته نافرمانی دستورناپذیری و در رفتن از کار و آشوب درست کردنو اختشاشون همش داستانه هرچقدبهشون لطف کنی بجاراندمان بهتر متوقعتر و بیپروا و گستاخترمیشن 

قشر تحصیل کرده جامعه هم هستن نگم چیاک نمیبینم شستن و تف کردن دهنشون توسینک ریختن اضافه غذای دهنشون توسینک اینا خوباشه تازه

همه شغل هاسختی داره یا نیروی کار یا مراجعه کننده یا بچها

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
2810