2777
2789
مهربون🤍ما تولید زباله خشکمون زیاده و بیست تومن فقط برای یک برامون بوده وگرنه بیشتر از این حرفا میشه ...

درسته ها اما من وقتی اینایی که میبینم تایمر تو سطل آشغال خم شدن فقط از خدا میخوام اونقدر خدا بهم مال و ثروت برکت بده که بتونم بهشون خیلی خیلی کمک کنم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته عزیزم همه کارها سختی های خودش رو داره و اصلا نمیشه مقایسه کرد .

عشقم الان بهترین وامی که بشه گرفت چیه ١٠٠ تومن دارم می‌خوام روش وام بگیرم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
دقیییقاااااومهمترفرسودگیش بالاستاکثرهمکاران یاپا دردن یاکمردرد یاارتروز کردن ودیسک و....اینهاقابل جب ...

عزیزم من با حرفتون مخالفم بچه‌ها گستاخ نمیشن آگاه‌تر میشن

ماها نسل توسری خور بودیم شما خودتون رو نگاه نکنین خیلی از رفتارهای آموزشی اصلا درست نیست خود ماها حداقل یه خاطره‌ی بد از معلم‌هامون داشتیم

خانما در راستای کسب و کار من رسیدم به اموزش دیدن سنگ مصنوعی،کسی میدونه بازار کارش چطوره؟آیا درامدش خ ...

سلام عزیزم هر کاری اگر داخلش بمونید بالاخره به یه درآمدی میرسید ولی درباره سنگ مصنوعی راههای سریع تر و راحت تری هم هست اما اگر علاقه دارید برید دنبالش

دوستان بین دوراهی موندم لطفاً کمکم کنید

حدودا به هفته پیش دخترم گوشیمو زد زمین ال سی دیش شکست..

الان به گوشی خیلی مدل پایین دستمه آبان ماه ده تومن دستم میاد بنظرتون بدم گوشی جدید بخرم یا ال سی دی عوض کنم ارزش داره؟

عشقم الان بهترین وامی که بشه گرفت چیه ١٠٠ تومن دارم می‌خوام روش وام بگیرم

عزیزم اگر در زمان کوتاه بخوای وام بگیری همین ویپاد و طرح مهربانی بانک ملی خوب هست چون ویپاد یک ماه و نیم بمونه میتونی ۵۰ میلیون بگیری و مهربانی بانک ملی یک ماه بمونه میتونی ۴۰ میلیون با بازپرداخت ۶ ماهه وام بگیری .

ولی اگر مبلغ بالاتر با بازپرداخت بیشتر میخوای وام بگیری طرح سنا بانک صادرات و نگین پویا بانک سپه خوب هست .  

دوستان بین دوراهی موندم لطفاً کمکم کنیدحدودا به هفته پیش دخترم گوشیمو زد زمین ال سی دیش شکست..الان ب ...

گوشی جدید بگیر عزیزم

گوشی شکسته و اینی که دستت هست رو هم بفروش بذار روش یه گوشی جدید بخر❤️

سلام خدمت معصومه جون همشهری خودم و بقیه ی دوستان که واقعا دارم بی مزد و منت تجربیات رو انتقال میدن عزیزان من خانه دارم و شوهر مم به کار دولتی معمولی با حقوق تقریبا 18 میلیون داره و مصرفی هامون رو تقریبا همشون رو از سرکار میدن فقط ماهیانه 8 میلیون قسط داریم و 10 میلیون میمونه که من هر ماه قطره قطره جمع میکنم طلا میخرم امیدوارم انگیزه بشه برا اونایی که درآمد کم دارن تا ماه هفتم تقریبا 8 گرم گرفتم بیشترین ها سهم شما دوستای گرانقدر

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
شما تجربه داشتی

نه عزیزم من تجربه نداشتم اما عوض کردن ال‌سی‌دی تقریبا اندازه همین پول گوشی درمیاد شما حداقل یچیزی بذار روش یه گوشی جدید و به روز بگیر

2810