2777
2789
سلام عزیز دلم ❤️ خب فدات شم وقتی میدونی که نمی‌ده بر نمی گرد ونه چرا پول مامانت رو میذاری دم دست که ...

سلام معصومه جانم میشه لطف کنی بیای شخصی برای من درصد بندی کنی ی دنیا ممنون میشم خواهر❤️😘

سلام معصومه جانم میشه لطف کنی بیای شخصی برای من درصد بندی کنی ی دنیا ممنون میشم خواهر❤️😘

سلام عزیز دل خواهر یه پیام جدید بده ...پیامت بیاد بیوفته اول صفحه... خصوصی ام پر پر ...انشالله خدا عمری بده فردا در خدمتم 

الان دیگه دیر وقت تو جام هستم ♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دلم ❤️ خب فدات شم وقتی میدونی که نمی‌ده بر نمی گرد ونه چرا پول مامانت رو میذاری دم دست که ...

معصومه جونم لای لباسایی که نمیپوشم قائم کرده بودم یادم میرفت به مامانم بدم

برای بچم تا الان که ۶ سالشه امسال فقط یه کفش خریده ۴۵۰ تومن

نه لباس خونه ای نه بیرونی نه چیزی

لباس تابستونی هام رو خودم خریدم

خرج ارایشگاه نمیده مو رنگ نمیکنم قبلا خودم تو خونه رنگ میکردم ناخن و این چیزا هم که هیچ

لوازم آرایش که هیچ

دیگه یه کفش ۱ تومنی هم نخره ؟؟؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
الهی امینبدتر از اینا غرغرهای شوهر گرامی مغزم مثل چرخ گوشت له شده ست

اللهی عزیزم ،کاملا درکتون میکنم 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

به خدا من فحش نمیدم

کمترین فحشی که میده اینه گ و ر و م س ا غ ی ن بالاسی

ح ر و م ز ا ده چی بگم من آخه فقط فحش فحش فحش کلن همینهههههخ

میدونی معصومه جون دیگه نمیخوام بیام تاپیک چون دوست دارم پیشرفت کنم نمیشه

پس انداز کنم پولی نمیده که پس انداز کنم

وقتی قراره هی فحش بده چ کاریههههه اخههه

اونقدر امروز حرص خوردم نمیدونم چ کنممم

اره واقعا معلمی از دور خیلی راحت و آسونه اما واقعا شما حتی نمیتونی ده دقیقه ام با ۳۰یا۴۰ تا بچه ی جا ...

سلام هلن جان پس چکار کنیم یعنی شما پیشنهاد نمیدین؟

من اینقد این حرفو شنیدم دارم که سخته دارم برا ازمون میخونم ولی کاملا انگیزمو از دست دادم از بس میگن سخته

[QUOTE=354559946]ب نظرم خوب نیست مسئولیت اونهمه بچه باتوعه ،، هر کدوم ی سازی میزنن،، من معلم غیرانتفاعی بودم اونم فقط ...[/QUOTE

عزیزم من دارم برا ازمون اسخدامی میخونم ولی کلا انگیزمو از دس دادم چون همه میگن سخته

خب پس چکار کنیم؟

مغز و اعصاب بنده خداها رو دریابید در روز با بچه ها سروکله زدن و اول و آخر زنگ ها با مامانا۳۰ ۴۰ تا ب ...

عزیزم من خانه دارم الان دارم برا ازمون اموزش و پرورش میخونم 

از بس این حرفو میشنوم که همه میگن معلمی سخته بعضی روزا دیگه هیچ انگیزه ای برام نمیمونه که درس بخونم واقعا

وقتی به شغلای دیگم فکر میکنم خب اونام سختی دارن

میدونی معصومه جون دیگه نمیخوام بیام تاپیک چون دوست دارم پیشرفت کنم نمیشهپس انداز کنم پولی نمیده که پ ...

عزیزم ببخشید ریپلی میکنم فقط اینو بگم هیچ مردی با دعوا درست که نمیشه هیچ بدتر میشه لج میکنه اینو از منی که شوهرم لجباز ترین آدم دنیا بود بشنو 

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

2810