2777
2789
سلام معصومه جونم خوبی فدات❤میگم خودت ماشاالله همه چی تمام و هوش اقتصادیت بیسته👌خواستم بپرسم هیچوقت ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ 

لطف داری فدات شم 😘 

فقط بخاطر دختر کوچیکم اینکارو نکردم 

که براشون وقت بذارم و بالا سرشون باشم ...و تو سن کم به تربیتش بیشتر برسم 😍 چون کار بیرون سختیهای خودش رو داره 

بزرگترین سرمایه ی ما بچه هامون ❤️

امسال نه سال تمام میشه دیگه کم کم میتونم یه کارایی کنم 😍

آره عزیزم وام هاشون خوب با چهار درصد میدن فقط مشکل ضامن دارم ...کسی نیست 

و از اونجایی که من کلا آدمی نیستم که نه بشنوم از بقیه 

دهن باز نکردم 😊

ولی دختر عمه ام پیشنهاد داده ..الان دویست تومن 

بگیر ضامنت من میشم ...نصف نصف برداریم 

انشالله تصمیم دارم بیوفتم پی کارش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه ایده به ذهنم رسیده که پولمو بیشتر کنم ولی اینکه چقدر این کارم درسته نمیدونم شما نظر بدین 
راستش من خونه دار هستم و در حال حاضر هیچ درآمدی ندارم و به شدت نیاز دارم که حتما تا چند سال آینده یه خونه هر چند کوچیک ۴۵ متری داشته باشم .
حدود سه سالی میشه به خاطر اتفاقاتی که بین منو و شوهرم افتاده تصمیم گرفتم پس اندازم مخفی باشه 
خب حالا بگم خدمتتون که من توی این سه سال 40 گرم طلا جمع کردم و مقداری سهام داشتم که الان همش ضرر کرده و دیگه تقریبا هیچیش نمونده 
یه قرعه هم داشتم این ماه به اسمم در اومده 
خب بگم براتون که طلاها ۱۵۰ میلیون الان پول میشه ۲۳میلیون سهام ۷میلیون قرعه که این ماه به اسمم در میاد  یه مقداری هم پول نقد بزارم روش میشه ۱۸۰ میلیون 

حالا نظرم اینه همه رو نقد کنم سه ماه بزارم بانک که برابر پول خودم بتونم وام بگیرم با بازپرداخت ۲۷ ماهه 

یعنی کل پولم بشه ۳۶۰ میلیون 
اقساط هم میشه ماهی ۸ میلیون و نیم 
از اونجایی که متاسفانه من درآمدی ندارم 
باید بزارم بانک که اقساطش رو بدم یعنی دقیقا سی ماه دیگه دو برابر پولم به دستم میرسه که اون موقع نمیدونم ارزشش چقدر میشه 

حالا شما نظرتون رو بگید مخصوصا معصومه جون 
چون با سالی دوازده گرم طلا هرگز نمیتونم خونه بخرم اصلا با این مقدار پول نمیشه هیچکاری کرد 

masumehjoon@

من واقعا بدم میاد نسخه جدایی واسه کسی بپیچم چون خودمم یه مدت خیلی دلم طلاق میخواست ولی واقعا بیرون ک ...

عزیزم اون میخاد دختر کوچیکم بزرگ بشه بعدا جدا بشه اینجوری هم جوونی من میره و نمیذاره زندگی جدید بسازم هم زحمت بچه بگردنش نمیفته الان خونه فامیلای خودشو قدغن کرده خونه فامیل منم نمیاد چیزی تو. خونه خراب بشه براش هزینه نمیکنه قطره چکونی خرج میکنه اهل پس انداز نیست فقط با من خیلی دقیق حساب کتاب داره 

پدرش ک زنده بود همیشه از من دلجویی میکرد و اونو ضایع میکرد پدرش دختر بزرگم رو خیلی دوست داشت میگفت فقط حرف جدایی نزن اون نذاشت همون موقع تکلیف ام روشن بشه

ممنون معصومه جانم نظرتون و گفتی راستش من ویپاد وام فعال دارم ( ۵۰ تومنی رو گرفتم ) و هنوز یک قسطش رد ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️ 

آهان ...در این صورت طلای آبشده بهترین گزینه است 

سکه حباب داره ...یه مقدار حبابش بترکه ...یه جا دیدی بیست ملیون ضرر کردی ...مثلا تو دو سه تا سکه 

ولی طلای آبشده اینطوری نیست عزیزم 

فقط از جای معتبر بگیر ....و نگاه کن که حتما کد اتحادیه داشته باش 

باز اگه دو دلی نصف نصف بگیر ...نصف سکه ...نصف آبشده 

برای پولهای درشت آبشده بهترین گزینه است 👌 

عزیزم اون میخاد دختر کوچیکم بزرگ بشه بعدا جدا بشه اینجوری هم جوونی من میره و نمیذاره زندگی جدید بساز ...

عزیزم اگه همسرتون با فرد دیگه ای ارتباط نداره و اهل خیانت نیست ، به احتمال زیاد غلبه شدید سودا داره ، دوست داشتی دور همی تگم کن هم بیشتر برات توضیح بدم و هم کانال برای درمان غلبه مزاج و همسرداری برات معرفی کنم ، تو که تا الان تحمل کردی یه چند ماه هم راهکارهای این کانال رو انجام بده شاید لطف خدا شامل حالت شد و نتیجه گرفتی ، اینو بگم که هر چه مغز سوداش بیشتر بشه لجبازی و خساست و بدبینی و درونگرایی و نفرت هم بیشتر میشه .اگه بهش کمک کنی درمان بشه هم کار خیر کردی و هم به خودت کمک کردی.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

خانما در راستای کسب و کار من رسیدم به اموزش دیدن سنگ مصنوعی،کسی میدونه بازار کارش چطوره؟آیا درامدش خوبه یا نه؟

شنیدم یه زمون خیلی رو بورس بود ولی الان دیگه نیست؟

خواهرانه ازتون میخوام اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید

اره زهرا جون پیج ایسنتا پرسیدم ۲۳ درصد دو‌جفت میخام همون بهتره که برم یروز وقت بذارم قشنگ بگردم پیدا ...

عزیزم سایت لیا گالری برو همه کاراش با ۶درصده همه وزنی هم دارن من خودم تا حالا چندین با  خرید کردم

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
2810