2777
2789
سلام عزیزم صوفی جان❤️واقعا ازت ممنونم و پیامهای شما جزو بهترین پیامهای این تاپیک هست که با علاقه میخ ...

خواهش میکنم عزیزم من فقط یادآوری میکنم وگرنه میدونم که خودتون خیلی ماهر هستید.

حالا شاید یک درصد از کسب و کارهایی رو که میخوام بهتون بگم گفتم و نود و نه درصد مونده

باید یه دفتر برای اینجا بزارم و بنویسم چون وقتی پیام رو میفرستم یادم میاد چقدر نکته دیگه بود که میخواستم بگم.

مثلا درباره همین ایده املاکی

اونایی که سرمایه دارن

میان چکار میکنن؟

یه خونه میگیرن که جای پیشرفت داره تر و تمیز هم نیست

یکی دوماه روش کار میکنن با هزینه کم رنگی میزنن و بهش میرسن اگر کابینت هاش داغونه عوض میکنن و اینها

اکثرا هم کلی املاکی آشنا دارن و باشون کار میکنن

یهو میبینی ۵۰۰میلیون رو همون ملک در عرض چند ماه خواب پولشون گیرشون اومده

ولی خب این ایده برای آینده ی کسی خوبه که چند سال املاکی کار کنه قشنگ بدونه کجا خوبه

کجا پیشرفت میکنه

بره سراغش

فکر نکنید ملک راکد هست و کو معامله

اووو تو همین رکود برید ببینید

اصلا از خودتون بپرسید اگر معامله نمیشه چرا تو هر خیابونی ده تا املاکی مثل قارچ رشد کردن؟

پس بدونید سود داره😍💗🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۴۱ سالمه و تازه بیمه شدم، نگران نباش دیر نیست و میتونی ان شالله ۵۵ سالگی خودتو بازنشست کنی

سلام من خودم و بیمه زنان خانه دار کنم بازنشستگی تعلق میگیره بهم؟ درصد هاشو توضیح میدید؟ سال ۹۷جایی شاغل بودم یکی از همکارام خودش و بیمه زنان خانه دار کرده بود فقط اون موقع می‌گفت اگر قبل از سن بازنشستگی فوت بشی ،، مبالغی که پرداخت کردی به هیچ کس از نزدیکانتون تعلق نمیگیره؟ می‌خوام بپرسم صحت داره ، قضیه ش چجوریاست؟

دوستان میشه منم راهنمایی کنید...

ما7ساله ازدواج کردیم سه تا بچه شیر به شیر دارم 6ساله و 3ساله ویه نوزاد 40روزه..

همسرم شرکت نگهبان هستند و حدودا با حق اولاد اینا 14تومن دریافتی داره

اینم بگم مستاجر نیستیم خونه داریم که البته خانوادم کمک کردن خریدیم

واسه بچه هامم با مامانم لباس می‌خره یا میدوزه چون خیاطه تا حالا هم مسافرت نرفتیم ماشینم نداریم متاسفانه فقط یه موتور مدل پایین

همسرم بااینکه نه قسط داریم نه واسه خونه خرید می‌کنه زیاد  هیچی پس انداز نداره میگه بااین حقوق نمیشه پس انداز کرد اصلا به فکر آینده نیس به منم نمیده ‌‌‌‌‌دخل و خرجو 

@مامان_سبحان7 سلام مامان سبحان جان وقتت بخیر باشه خانم معلم عزیز🌹 یه سوال داشتم ، من حساب مهربانی ...

سلام عزیزم این که هر روز برید ببینید که مشکلی نیست .

ولی اضافه شدن تسهیلات هر روز هست ولی وقتی یک ماه کامل میگذره یکدفعه خیلی مقدار بیشتری رو نشون میده . 

سلام خانمای گل امیدوارم همگی روز به روز پیشرفت کنین و سربلند

یه راهنمایی به خواهر بی تجربه تون بکنین

به شوهرم ۲۰۰ میلیون وام میدن قسطش ماهی ۸ تومنه و سودش بالای ۲۳ درصد هست

ما خونه نداریم و پس اندازمون هم خیلی کمه ماشینمون هم تیباست

میخوام بگم کار خاصی نمیشه با این پول کرد

به نظرتون بی خیالش بشیم؟

چون همیجوری ماهانه پس انداز داریم و تبدیل به طلا میکنیم

اگه بره زیر بار این قسط تا ۳ سال ۸ میلیون از حقوقش بابت این ۲۰۰ تومن کم میشه

میترسم با گرفتن این وام از خرید خونه دور بشم 

اگر بگیریم باهاش میشه چیکار کرد که تورم رو دور زد؟

سلام من خودم و بیمه زنان خانه دار کنم بازنشستگی تعلق میگیره بهم؟ درصد هاشو توضیح میدید؟ سال ۹۷جایی ش ...

راستش از شرایط بیمه زنان خانه دار خبر ندارم، من بیمه هنرمندان شدم عزیزم ۱۸ درصد،

درصدها برای همه مشترکه،

از همه بهتر همون ۱۸ هست که هم درمانی و هم بازنشستگی داره و هم اینکه خدای نکرده بعد فوت مستمری به فرزندان خانوم تعلق میگیره. اگه از طرف همسرتون بیمه هستید میتونید سرانه درمانتون رو همچنان ایشون بریزن که حق بیمه شما کمتر بشه.

دوستان سوالی راجع به بیمه بود در حد دانشم در تاپیک دورهمی درخدمتم، اینجا بهتره ادامه دار نشه.

سلام عزیزم این که هر روز برید ببینید که مشکلی نیست .ولی اضافه شدن تسهیلات هر روز هست ولی وقتی یک ماه ...

سلام مامان سبحان جان 

امروز درخواست وام مهربانی رو دادم 

ضامنم تایید شد بعد به قسمت امضا خودم که میرسید میگفت 

اپلیکشین بام و نصب کنید 

من با تحت وب میام ،باید حتما اپلیکشین و نصب کنم ؟؟

ضامنم رفت امضای دیجیتال و کرد ولی گویا من باید از طریق پروتابل براشون بفرستم گواهی ها رو که اصلا به اون قسمت نمیرسه ؟؟

بعد من که با تحت وب میام اصلا گزینه امضای دیجیتال و ندارم 

به نظرتون باگش همین تحت وب اومدن هست ؟؟

لازمه عکس بفرستم براتون ؟؟

2810