2777
2789
من برای آلوزو زیر مجموعه نگرفتم گفتم شاید کلاهبرداری باشه پول مردم از دست برهصد دلار گرفتم تقریباً ش ...

دوست منم همین کارو کرد.منم چون زیر مجموعه میگیرم از پول خودم بیشتر استرس اونو میگیرم.الان برنامه جدید ی دارین؟من ایپو رو جدید پیدا کردم ولی چون سودش خیلی خوبه یکم بیشتر میترسم.ولی خوبیش اینه درامد روزانتو میتونی هرروز برداری ولی با کارمزد بیشتر

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم ❤️ خیلی لطف داری به من فدات شم 😘 والله عزیزم ...به نظر من اگه همسرتون خودشون این کاره ...

ممنون بابت حضور ارزشمندتون❤️

نه معصومه جون همسرم کارمند یکی از ارگان های دولتی هستند و بااین کار آشنایی ندارند 

اما شریکمون ( اگه بشه البته، پسرعموی همسرم هست) در این کار بوده 

چون همسرم دنبال درامد دوم هست میگه رو این پیشنهاد فکر کنیم چون حقوق خودش کلا به قسط و وام ها میره 

ولی من نگرانم که خدای نکرده ماشین به وسیله یک اتفاقی از بین بره و اون طور سرمایمون پودر بشه 

ماشین هم اینطور هست که ۵ونیم میلیارد پیش پرداخت هست

مابقی ۴ میلیارد وام ۲۶ درصد که طی ۳ سال باید پرداخت بشه

شریکمون میگه خود ماشین قسطهاش و خرجهاش رو درمیاره و تورم هم رو ماشین میخوره و سرمایمون رشد میده حتی اگه چیزی نمونه سوده

و من هم قبول دارم خودش بتونه ماهی ۱۱۰ قسطهای وام رو دربیاره عالیه ولی می‌ترسم درنیاره

تحقیق هم کردیم از راننده های اون خط هم پرسیدیم همه گفتن درمیاره اما من کلا آدم ریسک پذیری نیستم

میگم اندازه ۲ تومن ملک بخریم راحت بدیم اجاره. سود کم خیال راحت. ( ما میخوایم ۲ دونگ شریک شیم حدودی پیش پرداخت با کمپرسی نهایتا ۵/۵ تومن و ۴ تومن وام هست) 

ولی اومدم تو این گروه مردد شدم گفتم بذار نظر بقیه رو هم بخونم بعد تصمیم نهایی بگیریم. 

همسرم اشتیاق داره اما من نه 

نمیدونم چه کنم

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام          
خیلی هم عالی خسته نباشی گل🌹میگم لیست کابینت خوراکی رو بگو ماهم فیض ببریم😘هم اونایی که میخوای بخری ...

عزیزم من مهمون‌‌هایی که اکثرا دارم اهل مزه و فینگرفودن ماه پیش مهمون یهویی برام اومد فقط ٧٠٠ تومن خرج چیپس پفک شد

تصمیم دارم روزانه اکالا رو چک کنم اونایی که نیاز دارم تخفیف گذاشته رو بخرم

چیزهایی که می‌خوام چیپس پفک نوشابه انرژی زا اسنک‌های شور مختلف پاستیل و شکلات برای فریز کالباس چند مدل پنیر ناگت پنیر سوخاری سیب‌زمینی آماده بال مرغ مزه‌دار چند مدل نوشیدنی اینارو کلا میذارم کنار فقط مهمونی

اما خودم همیشه شکلات خارجی اصولاً کیندر و مرسی، قهوه، آجیل ۴ مغز، آجیل هندی و چیپس میگو دارم

برای بچه‌ی خواهرم که میاد خونم پاستیل با آبمیوه طبیعی و اسمارتیز میگیرم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
همینجا میگی لطفا منم میخوام بدونم یکم هم واضح تر توضیح میدی یا اینکه ازکجا آموزش ببینم

ببین مثلا برنامه ایپو نصب میکنی.برنامه صرافی معتبر مثل نوبیتکس نصب میکنی.بعد اندازه دوتومن دلار میخری انتقال میدی ایپو.اونجا دیگه روزی ی کلیکه کارت.به دوتومن دودلار روزانه میده به پنجاه دلار پنج دلار.اگر برنامه نپره ده روزه به اصل پولت میرسی و اصل پولو خارج میکنی با سودت میمونی و چندروز یک بار سودتو برمیداری.آلوزو ۶ ماهه هست و هنوزم ادامه داره.ولی ایپو نمیدونم چه مدت باشه

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
طلای دست دوم میگم که خوبه😅ولی کلا برای سرمایه گذاری اب شده خیلی بهتره

منظورم اینه جرم نداره تمیز میکنه 😊

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام عزیزم اگر اونطوری باشه خوب بله خیلی بهتر هست این که شما میگی ولی من اصلا در مورد برکت چیزی نمید ...

تو باسلام غرفع داره اونجا استوری میذاره

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ممنون بابت حضور ارزشمندتون❤️نه معصومه جون همسرم کارمند یکی از ارگان های دولتی هستند و بااین کار آشنا ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ لطف داری فدات شم 😘 

والا یکم ریسک پذیر دیگه اینقدر سرمایه میذارین 

فقط باید تمام جوانب رو در نظر بگیری گلم 

که حدودا گفتی صد و ده ملیون باید ماهانه پرداخت کنین 

که اگه یه ماه نشد ...چی میشه 

از اونجایی که من مثبت اندیشم دوست ندارم به کسی انرژی منفی بدم ....حتما خوب میشه براتون عزیزم ❤️ 

باز از آریانا دوست عزیزمون که هستند در تاپیک کمک و راهنمایی بخواه ایشون چند سال که ماشین سنگین دارند ...بهتر از من راهنمایی میکنن 

ولی اگه من خودم باشم دو میلیارد رو میدم زمین تو جای آینده دار ....بعد وام میگیرم کم کم می‌سازم و چند طبقه میکنم 

میدم دست مستاجر رو پول رهن هاش قشنگ حساب باز میکنم 

اینطوری خیالم راحت که از تورم عقب نمی‌مونم ...هر ماه هم پول میاد دستم از اجاره ها ...رو پول رهن هاش هم میتونم باز یه کاری راه اندازی کنم 

باز نظر دوستان رو بپرس گلم ❤️ 

چرا داره تو گوگل سرچ کنید پرداخت بیمه اولین سایت میاد پرتال سازمانی روش کلیک کنید میاد صفحه ثبت نام ...

مممنونم از راهنماییتون 

ببخشید من میرم توش میزنه با این کد ملی درج نشده ثبتم کرده 

2810